Prime Time

60ml Ansiktstvätt

Vad är Prime Time?

Känner du dig osäker på fördelarna och ändamålen för produkterna på dagens breda marknad? Prime Time håller det ljuvt och enkelt. Denna enastående face primer är en skonsam och uppfriskande face polish som eftersträvar att hålla din hud fräsch och ren när du är på språng! Den nyttjar den naturliga kraften från ananas, allantoin och äpplesyror som arbetar för att främja en sund och lysande hud. Denna krämiga formula är snabb och enkel att applicera, fullproppad av fruktiga enzymer och läkemalvesläktet, vilka samtliga hjälper till med att förse din hud med en perfekt samt mjuk känsla och dessutom en livfull lyster!

Hur kommer den hjälpa mig?

Medan hårda kemikalier som finns i andra prime-produkter kan irritera och förvärra huden, arbetar Prime Time omsorgsfullt genom dess naturligt fruktiga veganformula. Med en sund kombination av naturliga syror och premiumekologiska ingredienser, kan Prime Time hjälpa dig med att få din hud i optimalt skick för nästa skönhetssteg. Inte nog med att den kan få din hud att se bättre ut och likväl att kännas så, den kan även hjälpa dig att ge huden den självsäkerhet och boost den förtjänar.

Användning

Det är rekommenderat att gnida in denna face polish i huden genom cirkulära rörelser för att säkerställa att hela det önskade området är täckt. Skölj sedan noggrant med varmt vatten och klappa huden omsorgsfullt med en mjuk handduk. Alternativt kan du ta en fjärdedels mängd av den mjölkiga texturen och addera lite vatten på dina händer och därefter applicera på ditt ansikte. Använd två till tre gånger per vecka beroende på din hudtyp.

Ingredienser

Det är infusionen av världens finaste hudvårdsingredienser som finns i Prime Time, som placerar den i framkant bland moderna primers. Några av de ingredienser som är essentiella för dess framgång är:

Allantoin
Hjälper till med att mjuka upp och skydda medan den aktivt lugnar huden. Det ser även till att stimulera cellregenereringen som främjar hälsosam hud.
Läkemalvesläktet
Bidrar med att lugna, fukta och ge huden lyster. Den står även för den ljuvt subtila doften.
Sheasmör
Fullproppad med sunda fördelar och Sheasmör hjälper även till med hydratisering och ger en långvarig mjuk känsla.
Citrus Aurantifolia (Lime) Olja
En uppfriskande essentiell olja som är känd för att hjälpa till med att ge hudcellerna energi för att ge din hud en återupplivad look. .
Vitis Vinifera (Druva) Fröolja
Har valts för dess naturliga egenskaper av antioxidanter, som hjälper till med att främja hudens utveckling.
Pyrus Malus (Äpple) Fruktextrakt 
Känd för sina närande egenskaper som hjälper till med att ge din hud en slät och mjuk känsla.
Stavius (ananas) Fruktextrakt
Har valts för dess fuktande egenskaper, som tillsammans arbetar med de andra fruktextrakten för att lugna huden.
Vanilla Planifolia (Vanilj) Fruktextrakt
Ger huden en fantastiskt fruktig och exotisk doft såväl som den verkar rogivande.
Vegetabilisk Glycerin
Naturlig men effektiv och den används för att extrahera växtextrakt och ser till att rengöra huden från döda celler.
Prunus Amygdalus Dulcis (Sötmandel) Olja
Spelar en vital roll i den närande och fuktande processen. Den hjälper kroppen med att bevara essentiella oljor, hålla sig hydratiserad, mjuk i känsla och utseende.

Nedan finns hela listan över ingredienserna i Prime Time:

Vegabiliskt Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sötmandel) Olja, Butyrospermum Parkii (Sheasmör), Polyglyceryl-5 Oleate, Helianthus Annuus (Solros) Fröolja, Hydrogenerad Jojobaolja, Vitis Vinifera (Druva) Fröolja, Theobroma Cacao (Kakao) Frösmör, Vanilla Planifolia (Vanilj) Fruktextrakt, Solros Lecithin, Pyrus Malus (Äpple) Fruktextrakt, Acacia Senegal Gum, Stavius (Ananas) Fruktextrakt, Citrus Aurantifolia (Lime) Olja, Althaea (Läkemalva) Officinalis Root, Tocopherol (Vitamin E), Allantoin, Citral, Limonen, Linalool.