Potent Vit. C + Potent Vit. A

Serum | Kollagenhöjande ampuller för dag & natt
  • I lager

  • Fri frakt

  • Äkta produkt

  • Premium kvalité

Hudens åldrande

Alla har vi våra sätt för att undanröja fina linjer och rynkor - de adderar omedelbart ålder och kan ge självkänslan en törn. På motsvarande sätt kan en trist hy stjäla ungdomligheten från ditt utseende - det är ju det första man ser, och en hälsosam utstrålning är kritiskt för ett ungdomligt utseende. Luftföroreningar, sömnbrist, otillräcklig näring och en stressig livsstil kan alla leda till ett yttre åldrande av huden, oavsett vilket stadie i livet som vi befinner oss i. Forskare har särskilt studerat hur UV-skador kan sänka kollagenförråden, vilket förvärrar utvecklingen av rynkor och gör att din fräschör bleknar. Den optimala lösningen skulle i det här läget vara en enkel, skön produkt, som ger näring till huden inifrån och ut, gör så att kollagen- och elastinproduktionen ökar, och samtidigt är omedelbart återfuktande, skyddande och lenande.

Kraften hos innovation

Genom Potent Vit. C + Potent Vit. A erbjuder dig Skin Doctors ett innovativt nytt sätt att tillfredsställa dina behov av hudvård. Många människor vet inte om att för mycket kontakt med luft och solljus har en signifikant förstörande effekt på näringsvärdet hos alla vitaminer. Genom ett nyskapande angreppssätt på problemlösningen så ledde Skin Doctors omfattande kosmetiska forskning till ampullernas unika design: individuella, softgel-pärlor för engångsbruk, som helt och hållet kapslar in och bevarar det vitaminberikade serumet inuti. Vegicaps® softgel-pärlor behåller sin rena styrka utan vare sig parabener eller konserveringsmedel, vilket gör att du får potentast möjliga dos i var och en av dem. Dessa unika blandningar, som levereras precis när och där din hud som allra mest behöver det, är framtagna för att vara just din perfekta lösning.

Dagtid: Potent Vit. C
Vitamin C har många egenskaper som ger huden just den kärlek som den behöver, och den har visat sig vara nödvändig för att kunna bibehålla en normal hud. Här kommer vitaminet i form av naturligt förekommande, 10%-ig askorbinsyra, och den hjälper till att skydda din hud från den oxidativ stress, de miljöfaktorer och den åldrande UV exponering som du utsätts för varje dag. Vitamin C är även känd för att ta tillbaka ungdomligheten till din hud genom att stötta en hälsosam produktion av kollagen, vilket kan reducera framträdande rynkor och fina linjer. Genom att applicera detta lätta, men ändå kraftfulla, serum varje morgon så förbereder du din hud för den kommande dagen, och säkerställer att din skönhet är på topp. Få reda på mer om de föryngrande egenskaperna hos vitamin C här.

Nattetid: Potent Vit. A
Potent Vit. A är särskilt utformat för att hjälpa din hud att återhämta sig från olika naturliga stressfaktorer. Detta lugnande, krämiga serum har en 0,15%-ig koncentration av Retinol. Med hjälp av den förhöjande effekten som teknologin från Microsponge® ger, genom att släppa ut näringen långsamt, får din hud vitamin A-behandling under hela natten. Det är fastställt att den här vitaminen är nödvändig för en sund hud, och den intensiva formulan ser till att du alltid vaknar med ett fräscht ansikte. Forskningen har också gjort klart att vitamin A kan reducera de synliga UV-skadorna, och på så vis återuppliva ditt ansiktes naturliga skönhet och vrida tillbaks klockan för ditt utseende. Den silkeslena nattkrämen kommer att hjälpa dig att återskapa din naturliga skönhet under tiden som du sover, så att du vaknar med ny påfyllda depåer och utstrålning. Få reda på mer om de närande egenskaperna hos vitamin A på dessa två sidor.

Duo-kombinationen hos Potent Vit. C + Potent Vit. A kommer att ge din hud den bästa inom lyxhudvård i varje stund, och se till att dina behov hela tiden tillfredsställs. Denna specifika behandling är en ren njutning. Den är fri från färg och doft, och har en härligt lätt textur som omedelbart gör din hy smidig. Tillsammans är dessa serum framtagna för att hjälpa dig att bekämpa åldrandeprocessen och ta tillbaka din skönhet till toppen.

Användning

Använd en ampull med Potent Vit. C på rengjort ansikte och nacke varje morgon, och en ampull med Potent Vit. A på rengjort ansikte och nacke varje kväll. Skruva eller knäpp av halsen på ampullen för att öppna. Påför serumet genom att knacka lätt på ampullen. Om du tillfälligt skulle uppleva en lätt pirrande känsla när du använder Potent Vit. A, så betyder det bara att produkten verkar.

Full innehållsförteckning

Potent Vit. C: cyklopentasiloxan, askorbinsyra, dimetikon tvärpolymer, dimetikonol, DI-alfatokoferylacetat, C12-15 alkylbensoat, metylmetakrylat/glykoldimetakrylat tvärpolymer, BHT.

Potent Vit. A: cyklopentasiloxan, dimetikon tvärpolymer, C12-15 alkylbensoat, metylmetakrylat/glykoldimetakrylat tvärpolymer, polysorbat 20, retinol, BHT.

Kapsel: karragenan, majsstärkelse, dinatriumfosfat, vegetabilisk glycerol.

Råd

Gör ett patch-test 24 timmar innan första användningen, förvara utom räckhåll för barn och använd inte om du är gravid eller ammar. När man provar en ny produkt rekommenderar vi alltid att man läser de kompletta instruktionerna som finns bifogade, samt går igenom innehållsförteckningen på grund av allergiskäl.