NIGHT

50ml Kräm | Ekologisk nattkräm

Vad är People for Plants nattkräm?

People for Plants nattkräm är baserad på en naturlig formel som återfuktar och avgiftar din hud medan du sover. Eftersom krämen endast innehåller ingredienser från naturen absorberas den lätt utan att skapa fet och oljig hud. Du kommer därför att vakna upp med återfuktad och fräsch hud. Dessutom kan nattkrämen hjälpa dig med hudproblem såsom torr hud och akne. Alla ingredienser är speciellt utvalda för att ge dig bästa möjliga resultat utan att orsaka irritation eller torrhet.

Hur fungerar People for Plants nattkräm?

People for Plants nattkräm är mycket enkel att använda och absorberar snabbt av huden. När du sover återhämtar sig hela kroppen, inklusive huden, från skador som uppkommit under dagen. Nattkrämen förbättrar även kroppens naturliga process för att ge dig optimal återhämtning medan du sover. Detta hjälper till att bekämpa ett flertal hudproblem samt bromsa åldrandet.

Bevisade resultat

Samtliga ingredienser i People for Plants nattkräm har använts i generationer för att bekämpa olika hälsoproblem. Detta har även lett till att forskare har forskat kring hur dessa kan tillföra näring till vår kropp utan att behöva använda medicin. People for Plants har tagit vara på detta och erbjuder naturlig hudvård som är effektiv men skonsam mot huden. Nattkrämen innehåller bland annat vitamin C som tillför naturliga antioxidanter och naturlig kollagen som hjälper huden att behålla sin elasticitet. De naturligt återfuktande egenskaperna ger näring till huden medan du sover och när kroppen är i reparationsläge.

När kan jag börja se resultat?

Direkt efter att du använt People for Plants nattkräm kommer din hud att kännas återfuktad och redan nästa morgon uppleva att din känns mjuk och fräsch. Dessutom kommer krämen inte att lämna några rester på dina sängkläder. Genom att använda produkten regelbundet kommer du kunna behålla resultaten och eventuella hudproblem kommer att förbättras.

Hur använder jag People for Plants nattkräm?

Börja med att noggrant tvätta rent ansiktet för att avlägsna smuts och smink.

Applicera en liten mängd av krämen på fingertopparna och massera försiktigt in i ansiktet.

Gå sedan och lägg dig och låt krämen verka över natten.

Säker att använda

People for Plants nattkräm innehåller endast naturliga ingredienser och det finns därför inga kända biverkningar. Men om du har allergier är det rekommenderat att läsa igenom innehållsförteckningen för att försäkra dig om att du inte är allergisk mot någon av ingredienserna.

Hur beställer jag People for Plants nattkräm?

Du kan snabbt, säkert och enkelt beställa People for Plants nattkräm hos leluna.se. Det enda du behöver göra är att lägga till produkten i varukorgen och följa instruktionerna på skärmen. Om du beställer innan 16.00 skickar vi ut varan samma dag.