FACE

75ml Skrubb | Ekologisk ansiktsrengöring

Vad är People for Plants ansiktsskrubb?

People for Plants ansiktsskrubb är framtagen för att erbjuda ett effektivt, skonsamt och miljövänligt sätt att skrubba bort orenheter och döda hudceller. Detta har visat sig bidra till att vitalisera huden och förbättra blodcirkulationen. I en del länder har det varit en hel del kontroverser gällande användning av mikrokulor i hudvårdsprodukter, vilket har lett till att de har blivit helt förbjudna. Mikrokulor har nämligen visat sig passera genom vatten filtreringssystem och orsakar skada på djur och natur. På grund av detta är People for Plants ansiktsskrubb helt fri från mikrokulor så att du kan exfoliera huden utan att tillföra ämnen som är skadliga för din hud och naturen. Trots detta är produkten är tillräckligt effektivt för att avlägsna döda hudceller samtidigt som den återfuktar och vitaliserar huden.

Hur fungerar People for Plants ansiktsskrubb?

Allt fler människor tar idag nytta av exfoliering för att få fram ny och frisk hud. Men de flesta är omedvetna om att många moderna hudvårdsprodukter innehåller kemikalier som kan torka ut huden och reducera dess elasticitet, vilket leder till att huden åldras snabbare. Även ifall exfoliering bidrar till att ta fram ny hud kan huden skadas genom att använda produkter som innehåller kemikalier. People for Plants face scrub ger dig alla fördelar med exfoliering utan de negativa effekterna så att du ser fräsch och återfuktad ut. Det enda du behöver göra är att använda produkten tre gånger i veckan.

Bevisade resultat

Att skrubba bort döda hudceller med hjälp av exfoliering låter barbariskt men är en nödvändig process om du vill få en ny och frisk hud. Dessutom kan exfoliering hjälpa mot flera olika hudproblem inklusive:

  • Finnar – rengör blockerande porer utan att torka ut huden
  • Röd och mörka märken – tar bort översta hudlagret för att göra märkena mindre synliga
  • Pormaskar
  • Hyperpigmentering – bryter upp mörkare celler
  • Torr hud – stoppar uppbyggnad av torr hud och ytterligare irritation
  • Slät hud
  • Rynkor

När kan jag börja se resultat?

Direkt efter att du har använt People for Plants ansiktsskrubb kommer du att märka att din hud ser återupplivad och fräsch ut. Dessutom kommer du att märka fördelarna av återfuktningen. Du behöver därför inte vänta länge för att uppleva baby len hud. Om du har hudproblem kan du dock behöva vänta ett par dagar innan du kan börja se klarare hud som är fri från fläckar och inflammation. För optimalt resultat bör du fortsätta använda produkten även efter att problemen har försvunnit.

Hur använder jag People for Plants ansiktsskrubb?

För optimalt resultat är det rekommenderat att använda People for Plants ansiktsskrubb tre gånger i veckan. Börja med att applicera en liten mängd på händerna och massera försiktigt in i ansiktet och nacken. Skölj därefter av med varmt vatten. Undvik direkt kontakt med ögonen.

Börja med att applicera en liten mängd på händerna och massera försiktigt in i ansiktet.

Skölj av ansiktet med varmt vatten.

Undvik direkt kontakt med ögonen.

Säker att använda

People for Plants ansiktsskrubb innehåller endast naturliga ingredienser och det finns därför inga kända negativa biverkningar. Men om du har allergier är det rekommenderat att läsa igenom innehållsförteckningen för att försäkra dig om att du inte är allergisk mot någon av ingredienserna.

Hur beställer jag People for Plants ansiktsskrubb?

Du kan snabbt, säkert och enkelt beställa People for Plants ansiktsskrubb hos leluna.se. Det enda du behöver göra är att lägga till produkten i varukorgen och följa instruktionerna på skärmen. Om du beställer innan 16.00 skickar vi ut varan samma dag.