CLEANSER & MAKEUP Remover

120ml Cleanser | Ekologisk ansiktsrengöring

Vad är People for Plants ansiktsrengöring?

People for Plants ansiktsrengöring är en naturlig 2 i 1 produkt som har utvecklats för att passa alla hudtyper. Produkten kan ta bort föroreningar som samlats på huden under dagen utan att vara hård mot huden och ge irritation. Dessutom kan den ta bort vattenresistent maskara! Det finns inte längre någon anledning att rengöra huden med starka kemikalier för att ta bort smink, smuts eller oljor då dessa kemikalier kan torka ut huden. Produkten innehåller inga animaliska produkter och kan därför användas av vegetarianer och veganer.

Hur fungerar People for Plants –ansiktsrengöring?

People for Plants ansiktsrengöring är inte bara ett bra sätt för att bli av med makeup och smuts utan även för att förbättra din hudton. Produkten innehåller Jojobaolja och Sheasmör som tar bort föroreningar samtidigt som de återfuktar så att huden inte torkas ut. Genom att upprätthålla huden återfuktad bevaras elasticiteten, vilket är ett sätt att minska tecken på åldrande. De antiinflammatoriska egenskaperna i produkten reducerar inflammation från akne, känslig hud och makeup. Detta kan även hjälpa till att minska risken att drabbas av ny akne och infektion. De renande och balanserande egenskaperna håller huden frisk samtidigt som de ger en strålande och jämnare hudton.

Bevisade resultat

Alla naturliga ingredienser i People for Plantsansiktsrengöring har länge använts i en rad olika hudprodukter för att återfukta, rengöra och tona huden. Men många av dessa produkter innehåller även kemikalier som motverkade de positiva effekterna från naturen. Denna produkt är därför framtagen för att ge alla fördelar från naturen utan att tillföra kemikalier som kan skada huden både kortsiktigt och långsiktigt. Ingredienserna i denna rengöringsprodukt har bevisats ta bort smuts djupt nere i porerna och 91 % av alla ingredienser är organiskt certifierade. På så sätt kan du använda People for Plants ansiktsrengöring utan att behöva oroa dig för skadliga kemikalier och gifter.

När kan jag börja se resultat?

Direkt efter att du har använt People from Plants ansiktsrengöring kommer du att märka att en stor del av smuts och fett har avlägsnat från ditt ansikte. Dessutom kommer du att märka att bomullstussen som du använder är smutsigare än vanligt, men detta är endast ett bevis på att produkten fungerar som den ska. Du kommer även att märka att huden blir återfuktande direkt efter första användningen och efter några dagar kommer du att uppleva förbättrad hudton. För att reducera inflammation behöver du dock använda produkten regelbundet under en längre tid.

Hur använder jag People for Plants ansiktsrengöring?

För bästa resultat är det rekommenderat att använda People for Plants ansiktsrengöring två gånger per dag, fördelaktigt varje morgon och kväll. Börja med att applicera en liten mängd på fingertopparna och massera försiktigt in i ansiktet och halsen. Torka därefter rent med en bomullstuss och skölj av ansiktet med varmt vatten. Undvik direkt kontakt med ögonen.

Börja med att applicera en liten mängd på fingertopparna och massera försiktigt in i ansiktet

Torka rent med en bomullstuss och skölj av ansiktet med varmt vatten.

För bästa resultat är det rekommenderat att använda rengöringen varje morgon och kväll.

Säker att använda

People for Plants ansiktsrengöring innehåller endast naturliga ingredienser och det finns därför inga dokumenterade biverkningar. Men om du har allergier är det rekommenderat att läsa igenom innehållsförteckningen för att försäkra dig om att du inte är allergisk mot någon av ingredienserna.

Hur beställer jag People for Plants ansiktsrengöring?

Du kan snabbt, säkert och enkelt beställa People for Plants – Cleanser hos leluna.se. Det enda du behöver göra är att lägga till produkten i varukorgen och följa instruktionerna på skärmen. Om du beställer innan 17.00 skickar vi ut varan samma dag.