Oligo.DX

150ml Gel | Kräm mot celluliter

Vad är Oligo.DX?

Oligo.DX är ett vetenskapligt genombrott när det gäller att skapa fantastisk hudvård. Detta har skett genom åratal av forskning och utveckling hos DS Laboratories. Denna anti-cellulitgel innehåller stora mängder Hydrocotylee tillsammans med andra ingredienser som är kända för att förbättra huden och ger denna anti-cellulitgel förmågan att angripa celluliterna där problemet uppstår. Det tar bara ungefär 14 dagar innan de flesta upplever en förbättring.

Hur fungerar det?

Till skillnad från många andra cellulitkrämer som bara verkar på hudens yta, så använder Oligo.DX sin unika Nanosome-teknologi för att ta sig djupt ner i hudlagren och når där roten till ditt cellulitproblem. Oligo.DX klarar detta tack vare sina nanosomer som är 200 gånger mindre än hudcellerna. Deras minimala storlek tillåter dem att snabbt absorberas av huden och smälta in i cellvävnaden och verka effektivt.

  • Formulan bärs in i vävnaden av nanosomer
  • Nanosomer tränger lätt genom epidermis
  • Nanosomer tar sig ner till det önskade hudlagret
  • Formulan frigörs från nanosomen

Strax efter att Oligo.DX har applicerats så börjar nanosomerna tränga in igenom epidermis. Så snart de nått det hudlager där celluliterna uppstår kan de frigöra formulan som genast börjar minska på de lokala fettansamlingarna. Eftersom alla aktiva ingredienser i Oligo.DX är inkapslade i nanosomerna innebär detta att de kan frigöras på ett mycket effektivt sätt precis där de behövs.

Vad kan Oligo.DX göra för mig?

Med Oligo.DX behöver du inte oroa dig för att din hud ska torka ut utan gelen återfuktar huden och ger den ett hälsosamt och ungdomligt utseende. Celluliter kan inte alltid avlägsnas med hjälp av diet eller träning. Köp Oligo.DX redan idag, för att ge huden en extra hjälp för att bekämpa celluliter! Även om en hälsosam livsstil förstås är bra för hela kroppen så är den inte till särskilt mycket hjälp när det gäller att bryta ner de där envisa fettcellerna som orsakar celluliter på låren, benen och baken. Hälsosam livsstil må reducera fettmängden över lag men den kan inte alltid reducera de fettdepåer som orsakar celluliter.

Vilka är ingredienserna?

Ingredienserna i Oligo.DX har valts ut för sin förmåga att ge synliga resultat inom kort tid. Här följer en kort beskrivning av nyckelingredienserna som arbetar tillsammans med Hydrocotylee:

Åkerfräken hjälper till att öka mängden kollagen, elastin och annan bindväv i huden. Den hjälper också till att minska mängden celluliter och ansamlat vatten i vävnaden.

Svampbekämpande egenskaper

Växten har även svampbekämpande egenskaper

Blåstång

Blåstång innehåller stora mängder jod, vilket ökar din ämnesomsättning och stimulerar sköldkörteln.

Hur använder jag Oligo.DX?

Det är enkelt att använda denna cellulitgel. Du kan använda den på två olika sätt. INTENSIVKUR: Applicera på de önskade områdena en gång om dagen efter bad eller dusch. Du behöver inte massera in gelen utan stryk den bara på området. För att uppnå ett synligt resultat bör du fortsätta använda Oligo.DX i åtminstone 60-dagar. FÖREBYGGANDE: Använd cellulitgelen 2-3 gånger per år och applicera då som ovan under en period på 30 dagar.

Snabba resultat

Många cellulitkrämer och geler tar evigheter på sig innan de fungerar, om de över huvud taget fungerar! Många kvinnor som använt Oligo.DX har rapporterat att de märkt förbättringar inom bara 7 dagar, medan andra upplever en tydlig förbättring inom 14 dagar. Oligo.DX ger inte bara utmärkt resultat hos omkring 89% av alla användare, mer än 90 % av användarna fortsätter även använda denna revolutionerande kräm även efter uppnått resultat.

Är den säkert att använda?

Enbart de allra bästa råvarorna används för skapandet av Oligo.DX och detta innebär att gelen är säker att använda utan risk för obehagliga biverkningar. Produkten har skapats av det välrenommerade DS Laboratories och formulan har testats grundligt i åtskilliga vetenskapliga tester för att eliminera risken för biverkningar. Är det så att du ändå är orolig rekommenderar vi att du läser igenom ingrediensförteckningen noggrant för att kontrollera så att du inte är allergisk mot något av de ämnen som ingår i formulan. Du kan även utföra ett enklare fläcktest för att säkerställa att du inte får några allergiska reaktioner.