Skin Doctors T-Zone Control

30ml Kräm | Daglig Fuktgivare till Oljig Hud
  • I lager

  • Fri frakt

  • Hög kvalitet

  • Premium kvalité

T-Zone Besvär

Det finns ett tydligt identifierat område i ansiktet som är mest troligt att drabbas av oljighet och glans – det utgör en klar ”T”-form, som inte går att missa, över pannan och nerför näsan. Blemmor, pormaskar och rodnader är därför mer benägna att dyka upp kring denna zon, för personer med ”kombinerad” hud, kan andra motstridande besvär kan även förekomma. Istället för överflödigt sebum över hyn, kan andra ”zoner” uppleva torr, röd inflammation, vilket kräver ett aktsamt tillvägagångssätt. Upptäckten av en kräm som kan ta itu med dessa motstridande behov kan verka ouppnåelig, men det kan finnas ett nytt sätt att hantera denna knepiga hudvårdsgrund.

Oljekontroll med Skin Doctors Cream

Det är frestande att anta att hy med mycket sebum behöver starka kemikalier för att ta bort fukten – men Skin Doctors Cosmeceuticals vet bättre! En varsam, lätt om än närande fuktighetsgivare kan hjälpa till att återfå balans, absorbera överflödiga oljor och fördela om på torra områden då det behövs. Fyra aktiva ingredienser arbetar i härlig harmoni för att hjälpa din huds hälsosamma återhämtningsprocess, med en varsam om än kraftfull verkan. Den unikt utarbetade kompositionen strävar efter att lugna, lindra och absorbera.

Resistem™
Känd bland experter som en ”Livvakt” för huden och denna växtutvunna stamcell syftar till att främja detoxifiering och boosta elastisk styrka i celler, samtidigt som den även är lugnande och lindrande. Den strävar efter att hjälpa regenerering och stå emot ytligt åldrande.

Evermat™
En aktiv ingrediens vars uppfattning var motiverad av forskning. Den syftar till att hjälpa med hantering och kontroll av både hudolja och framträdandet av stora porer. Genom att tackla dessa specifika områden så strävar den efter att ge dig en hud med matt utseende som ännu strålar av hälsa och vitalitet.

Acnacidol™
Denna innovativa, unika och kraftfulla förening skapades för att hjälpa dig att återhämta din huds fysiologiska balans. Genom att lyfta bort toxiner och orenheter kan den ge din hud utrymme att andas och återupptäcka dess hälsosamma sebumnivåer

Ronacare Bisabolol™
Ett naturligt kamomillextrakt som är känt för att besitta lindrande och lugnande egenskaper. Det är utformat för de mest känsliga hudtyperna, inklusive de som är benägna att drabbas av inflammation, rodnader och blemmor, samtidigt skyddar det från skadande miljömässiga faktorer.

Fullständig ingredienslista

Vatten, Glycerin, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Cetyl Alcohol, propanediol, Hamamelis Virginiana (Trollhassel) Vatten, Globularia Cordifolia Callus Culture Extract, Bisabolol, Enantia Chlorantha (Bark) Extrakt, 10-Hydroxydecanoic Acid, Sebacic Acid, 1,10-Decanediol, Oleanolic Acid, Polyacrylate Crosspolymer-6, Lauroyl Lysine, Isoamyl Laurate, C12-15 Alkyl Benzoate, Allantoin, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Tocopheryl Acetate, Benzyl Alcohol, EDTA, Benzoic Acid, Sodium Hyaluronate, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Användaranvisning

Skin Doctors Oil Control Cream kommer garanterat att utgöra ett trevligt och väldigt tillfredsställande tillskott till din dagliga hudvårdsrutin. Den är perfekt utarbetad för såväl män som kvinnor och kan vara idealisk att kombinera med cleanser, som även finns i Skin Doctors T-Zone utbud. Applicera på rengjord hud, morgon och kväll, med en varsamt klappande rörelse tills det har absorberats. För att njuta av fuktgivaren till fullo, använd två gånger dagligen på en regelbunden basis.

Vägledning

Denna mjukt lindrande kräm, som är baserad på rena och naturliga derivat, har inga kända bieffekter och syftar till att förse dig med högsta möjliga kvalitet inom hudvård. Som med alla nya produkter, rekommenderar vi dock att du läser igenom ingredienserna och instruktionerna noggrant, i fall av att personliga allergener skulle förekomma. 24 timmar före första användningen, vänligen utför ett lapptest.