Carbonated Bubble

100g Lermask

Vad är Carbonated Bubble Clay Mask?

Carbonated Bubble Clay Mask är en ny trend på skönhetsmarknaden som har spridit sig som en löpeld på sociala medier. Genom att kombinera den roliga upplevelsen av att masken bubblar i ditt ansikte med de detox-verkande egenskaperna från naturlig lera, har denna mask blivit den primära lösningen för både män och kvinnor som önskar att rengöra fet hud. Att använda denna mask ska inte enbart kännas som ännu ett steg i din skönhetsrutin utan borde istället vara en rolig och unik upplevelse som du kan prova med dina vänner och som dessutom har fantastiska effekter på din hud.

Hur verkar den?

Carbonated Bubble Clay Mask har två primära syften. Det första syftet är att rengöra huden samt att avlägsna fett, smuts och olja från porerna. Detta uppnås genom att nyttja de välkända detox-verkande egenskaperna från lera och vulkanisk aska för att uppnå frisk, rengjord och sund hud. Det andra syftet är att ge användaren en rolig och unik upplevelse. Detta uppnås genom att tillföra kolsyrebubblor till masken, som får den att skumma och bubbla. Denna effekt är inte enbart med för att göra det lite roligt utan även då effekten uppnås genom tekniker som påminner om oxygen-terapi och masken har även anti-aging egenskaper.

Användning

Det är lika lätt som det är roligt att använda Carbonated Bubble Clay Mask från Neutriherbs. Du ska bara följa dessa enkla instruktioner:

  1. Efter att ha tvättat ditt ansikte ska du bara fördela masken jämnt med den medföljande spateln. Undvik att applicera den för tätt inpå ögonen, näsborrarna och läpparna.
  2. Efter 2–5 minuter kommer masken att börja skumma och bubblorna framträder.
  3. Efter ungefär 10 minuter bör du ta bort masken med spateln och rengöra huden med ljummet vatten.
  4. Använd 2–3 gånger i veckan

Ingredienser

Naturligtvis är Carbonated Bubble Clay Mask bara så bra och effektiv som de ingredienser den innehåller. Nedan finner du några av ingredienserna i masken:

Vulkanlera
Vulkanisk Aska
Vulkanisk aska är väldigt absorberande och är känt för dess förmåga att avlägsna toxiner från huden, likaså är den känd för sina vårdande och helande fördelar samt förmåga att reducera glansig hud.
Vulkanlera
Bentonit
Bentonit är känt för att kunna absorbera talg, avlägsna orenheter från huden och hjälpa till med att förebygga tilltäppta porer. Det är en ingrediens som ofta ses i masker till fet hud.
Kolsyrebubblor
Kolsyrebubblor
Kolsyrebubblorna ger skonsamt masserande egenskaper till porerna och hjälper till med att avlägsna fett och smuts från djupet i porerna. Denna ingrediens ansvarar även för den skummande och bubblande effekten.
Vätgas
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra är känt för att kunna bidra med att hydrera och fräscha upp trött och torr hud och hjälper även till med att balansera fuktighetsnivån, vilket ger en mjuk och återfuktad hud.

Nedan finner du ingredienslistan för Neutriherb Carbonated Bubble Clay Mask i sin helhet:

Aqua, Glycerin, Volcanic Soil, Propylenglykol, Magnesiumaluminiumsilikat, Bentonit, Dimetikon, Etyl-perfluorbutyleter, Trehalos, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Sargassum Fusiforme Extract, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Mentol, Fenoxietanol, Parfym.