Miracle Lift Skin Tightening Helix

30ml Serum | Ansiktsserum

Miracle Lift™ är ett 100 % naturligt serum från Adrian London. Serumet innehåller viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter som reducerar rynkor och främjar celltillväxt. Acaciaextrakt och andra naturliga ingredienser gör detta serum till något alldeles särskild. Serumet förbättrar även hudens elasticitet, och du kommer upptäcka alla dess fördelar efter bara några dagar. Få len och slät hud med Miracle Lift™, redan idag!

Hur fungerar Miracle Lift™?

Detta naturliga serum från Adrian London innehåller akaciagummi och andra naturliga ingredienser som återfuktar huden och hjälper den att bli mer motståndskraftig mot rynkor och torrhet. Den återfuktar samtliga hudlager och får huden att stramas upp. Resultatet är en yngre och slätare hud. Antioxidanterna i detta effektiva serum avlägsnar döda hudceller och reducerar hudcellernas åldrande vilket är den ideala behandlingen mot rynkor. Att få en fastare hud har aldrig varit så enkelt! Miracle Lift™ ökar även mängden kollagen i huden, vilket gör huden mer elastisk och på så sätt minskar mängden rynkor och andra tidiga ålderstecken.

Ingredienser i Miracle Lift™

Detta serum innehåller bara naturliga ingredienser som är välkända för dess goda effekter. Här följer en kort lista över ingredienserna:

Akacia

Akacia kommer från Akaciaträdet och är en av huvudingredienserna i Miracle Lift™, då detta ämne hjälper huden att återfå sin naturliga fuktbalans. Samtidigt motverkar den bakterier som kan skada hudcellerna. Akacia är en mycket välanvänd ingrediens i många olika typer av hudvård och har varit populär under många år.

Hyaluronsyra

Denna syra produceras naturligt i kroppen. Men produktionen minskar med åren. Miracle Lift™ tillför syran till huden vilket får den att bli mjukare och ungdomligare, samtidigt som huden blir fastare och antalet rynkor minskas.

Padderok

Ett naturligt växtextrakt som skyddar huden och gör den starkare och mer smidig. Padderok innehåller saponiner, flavonoiner och silicium. Tillsammans stimulerar de nybildning av hudceller och reducerar rynkor och andra ålderstecken.

Aloe Vera

Aloe Verabladens gel innehåller ämnen som alla har goda egenskaper för huden. Aloe kan bland annat hjälpa till att lindra inflammationer och stramar samtidigt upp slapp hud, vilket gör den perfekt för behandling av rynkor.