Teeth Whitening Kit

Tandblekningskit

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vad är Mint Cosmetics tandblekning och hur fungerar det?

Mint Cosmetics innehåller syremolekyler som bryts ner av värmen som skapas i munnen och oxiderar. På så sätt lägger sig dessa molekyler i tändernas porer och tränger bort fläckar och missfärgningar effektivt men säkert. Tack vare dessa molekyler är tandblekningsgelen som följer med denna produkt en av de mest effektiva på marknaden och bidrar till att göra tänderna gradvis vitare. Dessutom innehåller gelen 0.16% Perboraten som frigör väteperoxid och ger 400 % snabbare resultat än karbamidbaserade geler. Tandblekningsgelen tar därför även effektivt bort missfärgningar på tänder som orsakats av kraftig rökning, kaffedrickande eller snusande men som inte går bort med vanlig tandborste och tandkräm. På så sätt kan du säkert och bekvämt uppnå ett professionellt resultat utan att behöver genomgå dyra och obekväm tandläkarbesök. Dessutom tar varje behandling endast 30 minuter och redan efter ett par behandlingar kan du uppleva upp till 8 gånger vitare tänder.

Hur använder jag Mint Cosmetics?

Mint Cosmetics tandblekning är mycket enkel och bekväm att använda. Innan du börjar använda produkten är det rekommenderat att läsa igenom medföljande instruktioner.

Börja därefter med att placera tandskenan i nykokt vatten i cirka 10 sekunder och forma sedan efter tänderna för optimal passform samt för att förhindra att gelen läcks ut. Detta gör du enklast genom att använda både fingrarna och tungan.

Applicera därefter ett tunt lager av gelen i munstycket och sätt skenan i munnen i 30 minuter. Om du har missfärgningar på tänderna och vill uppnå vita tänder bör du inte använda produkten mer än en gång per dag i mer än 10 till 12 dagar. Men om du redan har vita tänder och endast vill behålla färgen räcker det med att använda skenan en gång i veckan.

När du använder Mint Cosmetics kan du fortsätta använda dina vardagliga tandvårdprodukter precis som tidigare.

Snabba resultat

Tiden det tar för att uppnå optimalt resultat med Mint Cosmetics varierar beroende person och tänderna utgångsskick. Oftast krävs 10-12 dagliga behandlingar, vilket tar ungefär 2 veckor, för att uppnå maximalt resultat. Men de flesta användarna märker synliga resultat med vitare tänder och färre missfärgningar redan efter första behandlingen. Personer som röker, dricker mycket kaffe eller vin kan behöva fler behandlingar innan de ser märkbara resultat. Detta beror på att tobak skapar missfärgningar som är svåra att ta bort även ifall person noggrant sköter sina tänder. För dessa personer är det rekommenderat att skära ner på rökning och kaffe drickande samt att bleka tänderna vartannat år för optimalt resultat.

Vad innehåller Mint Cosmetics box?

3x anpassningsbara tandskenor

4x tandblekningsgeler

1x blekningspenna

Paketet innehåller även: Instruktionsmanual och DVD, 1x blekningsguide, 1x applikatorssticka.

Finns det några biverkningar?

Mint Cosmetics är kliniskt testad och EU-godkänd för säker användning och du bör därför inte uppleva några negativa biverkningar. Men om du har allergier är det rekommenderat att läsa igenom innehållsförteckningen för att försäkra dig om att du inte är allergisk mot någon av ingredienserna. Om du är gravid eller ammar ska du avstå från att använda produkten.

Hur beställer jag Mint Cosmetics?

Du kan enkelt, snabbt och säkert beställa Mint Cosmetics på vår hemsida. Dessutom kan du välja mellan flera olika betalningssätt och leveransmetoder som passar dig bäst.