måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 08 80 Chatta med oss

3 in 1 Mega Lash Serum - Ögonfransserum för längre ögonfransar

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vad är Mega Lash 3 in 1?

Mega Lash 3 in 1 är ett frans serum som är utvecklat för att effektivt bidra till fylligare och längre ögonfransar. Mega Lash serum som testats av dermatologer är lämplig även för kontaktlinsbärare som kan använda detta ögonfransserum utan problem. Istället för att spendera pengar på kostsamma ögonfransförlängningar eller en dyr mascara som dessutom sliter på fransarna, kan du nu ta hjälp av Mega Lash ögonfransserum som bidrar till både starkare och längre ögonfransar. Då Mega Lash 3 in 1 även innehåller en mascara bidrar detta till ytterligare volym och fyllighet till dina fransar.

3 in 1 effekten – Serum, mascara och fibrer

Lash ögonfranserum styrka ligger i den unika 3 i 1 kombinationen. Mega Lash 3 in 1 är både ett serum och mascara som dessutom innehåller fibrer. Fibrerna hjälper dig uppleva effekten av fylligare och längre ögonfransar omedelbart. Denna oslagbara kombination gör att du nu kan uppleva längre fransar med både volym och fyllighet genom att endast använda en produkt.

Naturliga ingridienser för hälsosamma och längre fransar

Mega Lash 3 in 1 ögonfransserum innehåller en unik combination av 6 olika naturliga ingridienser. Dessa bildar tillsammans Capixyl vilket är en effektiv formula som hjälper dig att få friska, starka och längre ögonfransar. Varje ingridiens i Mega Lash 3 in 1 är noga utvald efter dess egenskaper och förmåga att stimulera dina ögonfransar.

Polypeptider
stärker samt skyddar fransar mot slitage samt hindrar de från att gå av .

Biotin
vilket även är känt som provitamin B7 eller vitamin H. Hjälper dig att få fräshare och ungdomliga ögonfransar

Penthenol
eller vitamin B5. Bildar en sköld runt ögonfransarna vilket bidrar till att bibehålla fukt och näringsämnen. Håller fransarna mer motståndskraftiga, återfuktade samt förbättrar helhetsintrycket.

Aminosyror
ökar proteinstrukturen vilket resulterar I ett friskare utseende på ögonfransarna.

Penthenol
eller vitamin B5. Bildar en sköld runt ögonfransarna vilket bidrar till att bibehålla fukt och näringsämnen. Håller fransarna mer motståndskraftiga, återfuktade samt förbättrar helhetsintrycket.

Sojaolja
som är rik på vitaminer och hjälper Mega Lash 3 in 1 fransnäring att ge glans till ögonfransarna.

Pumpa, fröextrakt
som är rika på vitaminer och mineraler. Innehåller bland annat hög halt av zink, fettsyror och aminosyror. Hjälper till att balansera och förbättra utseendet på fransarna.

Finns det några biverkningar?

Ovanstående ingridienser och extrakt har testats av dermateloger för dess effektivitet samt hudtolerans och du kan därför känna dig säker vid användning av Mega Lash serum. Sammansättningen av ämnen i Mega Lash 3 in 1 är naturlig och växtbaserad utan några kända biverkningar.

Applicering av Mega Lash ögonfransserum

Att applicera Mega Lash 3 in 1 går snabbt och kräver endast två enkla steg.

Steg 1: Börja med att kontrollera att dina ögon är rena och fria från sminkrester samt krämer.

Steg 2: Sedan kan du applicera serumet direkt på basen av dina fransar. Börja från den inre delen av ögonvrån och jobba dig utåt. Applicera Mega Lash 3 in 1 på både övre och nedre ögonfransarna, precis som en vanlig mascara.

Miljontals kvinnor har framgångsrikt använt detta ögonfransserum, testa du också! Beställ enkelt på Leluna.se redan idag.

Hur beställer jag Mega Lash 3 in 1?

Du kan enkelt beställa produkten på vår hemsida genom att klicka på "Lägg i Varukorgen" och sedan gå vidare till utcheckning. Där väljer du den betalnings- och leveransmetod som passar dig bäst. Tveka inte att kontakta vår kundservice om du har några frågor.


Kundomdömen
5 av 5
1 Recensioner

Skriv en recension Klicka här

  • * Älskar denna! önskar det fanns fler produkter med dubbla effekter, är så otroligt skönt att ha långa fransar som dessutom bara blir starkare av detta serum/mascara.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.