Melaniq

90 Kapslar | Naturligt kosttillskott mot grått hår
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Melaniq är ett kosttillskott som innehåller ett antal naturliga ingredienser som alla är kända för att bekämpa grått eller vitt hår hos både män och kvinnor. Bidraget kommer från experterna på Oxford Biolabs, som har utvecklat den populära TRX2 serien.
  • Verkar för att förhindra och bekämpa uppkomsten av grått hår
  • Bidrar till ökad produktion av melanin
  • Kan användas av vegetarianer
  • Innehåller inga färgämnen, konserveringsmedel eller medicinska ingredienser
  • Kliniskt testad
Melaniq kosttillskott mot grått hår kan bidra med många viktiga mineraler och vitaminer som både kan ge dig friskare hår och bekämpa det gråa håret på kopparnivå, vilket är substansen som håller grått och vitt hår borta.

Beskrivning

Framväxten av grått och vitt hår är ett ganska normalt fenomen, ofta förknippat med de äldre. Ofta är det ett ögonöppnande tecken på att du håller på att bli gammal och många fruktar därför dessa små gråa hår. Melaniq innehåller naturliga ingredienser som förbättrar kopparnivån i håret, vilket är substansen som bibehåller hårets naturliga färg. Med en förbättrad nivå av koppar kan du både ha hälsosammare och starkare hår, men också bekämpa det irriterande lilla gråa håret som vanligtvis kommer för tidigt. Pillren innehåller också katalas som förbättrar kroppens naturliga kontroll av grått och vitt hår. Det bör påpekas att pillren inte luktar särskilt bra. Detta på grund av ingredienserna i pillren och det kan motarbetas genom att förvara dem på en sval plats.

Användning

Det är lätt att ta Melaniq Kosttillskott mot grått hår. Ta helt enkelt 3 piller tillsammans när som helst under dagen - helst till måltider. Vi rekommenderar dock att du håller en konsekvent rutin, så om du börjar ta dem till kvällsmaten bör du fortsätta ta dem till kvällsmaten.

Ingredienser

Ingredienserna i Melaniq är: Katalas, Vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), mikrokristallin cellulosa fyllnadsmedel, L-tyrosin, p-aminobensoesyra, kopparglukonat, kolekalciferol, stabilisatormagnesiumsalter av fettsyror, D-biotin


Kundomdömen

Vi på Lé luna strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
MYCKET BRA  4

80% baserat på 1 Recensioner

Lämna ett omdöme
  • Skulle köpa ansiktskräm med så blev det denna spännande produkt på köpet, svårt att säga om det gör skillnad efter bara 3 veckor men skönt om man slapp färga håret så ofta

    V

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.