Melaniq®

90 Kapslar | Naturligt Tillskott För Hårpigmentering

Beskrivning

Framväxten av grått och vitt hår är ett ganska normalt fenomen, ofta förknippat med de äldre. Ofta är det ett ögonöppnande tecken på att du håller på att bli gammal och många fruktar därför dessa små gråa hår. Melaniq innehåller naturliga ingredienser som förbättrar kopparnivån i håret, vilket är substansen som bibehåller hårets naturliga färg. Med en förbättrad nivå av koppar kan du både ha hälsosammare och starkare hår, men också bekämpa det irriterande lilla gråa håret som vanligtvis kommer för tidigt. Pillren innehåller också katalas som förbättrar kroppens naturliga kontroll av grått och vitt hår. Det bör påpekas att pillren inte luktar särskilt bra. Detta på grund av ingredienserna i pillren och det kan motarbetas genom att förvara dem på en sval plats.

Användning

Det är lätt att ta Melaniq Kosttillskott mot grått hår. Ta helt enkelt 3 piller tillsammans när som helst under dagen - helst till måltider. Vi rekommenderar dock att du håller en konsekvent rutin, så om du börjar ta dem till kvällsmaten bör du fortsätta ta dem till kvällsmaten.

Ingredienser

Ingredienserna i Melaniq är: Katalas, Vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), mikrokristallin cellulosa fyllnadsmedel, L-tyrosin, p-aminobensoesyra, kopparglukonat, kolekalciferol, stabilisatormagnesiumsalter av fettsyror, D-biotin