Makari Extreme Carrot & Argan Gel

30g Gel | Ansiktsgel med Organiclarine ™ och vitamin E, C.

Vad är Makari Extreme Morot och Argan och hur funderar den?

Makari Extreme Morot och Argan är baserad på en unik formel som kombinerar naturliga oljor och växtextrakt för att gradvis tona ner hyperpigmentering som fräknar, åldersfläckar, akne, ärr och leverfläckar. Krämen innehåller bland annat Morotsolja som tillför potenta antioxidanter för att släta ut huden och skydda mot miljögifter samt Arganolja som återfuktar och mjukar upp huden. Dessutom innehåller produkten Organiclarine som är välkänd inom kosmetikaindustrin och som effektivt bleker pigmentfläckar samt främjar en jämn hudton. Tillsammans verkar dessa ingredienser för att minska produktionen av melanin och reducera hyperpigmentering. Makari Extreme Morot och Argan är även vetenskapligt och teknisk kontrollerad för att garantera dig en skonsam och smärtfri behandling.

Makari Extreme Morot och Argan innehåller endast 100 % naturliga ingredienser och är fri från kemikalier.

Reducerar hyperpigmentering som fräknar, åldersfläckar och leverfläckar tack vare aktiva växtextrakt.

Innehåller Morotsolja som tillför potenta antioxidanter för att släta ut huden och skydda mot miljögifter.

Vetenskapligt och kliniskt testad för skonsam och smärtfri behandling.

Hur använder jag Makari Extreme Morot och Argan Gel?

Makari Extreme Morot och Argan är mycket enkel och bekväm att använda. Börja med att applicera en liten mängd av produkten på önskat område på ansiktet. Massera därefter försiktigt in krämen på ansikten genom att använda cirkulära rörelser. Om du skulle råka komma i kontakt med ögonen ska du noggrant skölja rent med varmt vatten.

Finns det några biverkningar?

Samtliga produkter från Makari hudvårdserie är tillverkade av 100 % naturliga ingredienser och är fria från kemikalier och hydrokinon. Detta gör produkterna säkra att använda även för de mest känsliga hudtyperna och det finns därför heller inga kända biverkningar. Men om du har allergier är det rekommenderat att läsa igenom innehållsförteckningen för att kontrollera att du inte är allergisk mot någon av ingredienserna. Ifall du har känslig hud kan du även testa produkten på ett litet hudområde, som exempelvis handleden, innan du applicerar över hela kroppen. Om du skulle uppleva allvarliga irritationen ska du avstå från att använda produkten.

Hur beställer jag min Makari Extreme Morot och Argan Gel?

Du kan enkelt, snabbt och säkert beställa produkten på vår hemsida. Dessutom kan du välja mellan fler olika betalningssätt och leveransmetoder som passar dig bäst.