Makari Exclusive Gel

30g Gel | Blekande och näringsrik ansiktsgel

Vad är Makari Exclusive Toning Gel och hur fungerar den?

Makari Exclusive Toning Gel innehåller den aktiva ingrediensen Organiclarine som skonsamt ljusar upp huden och motverkar fläckar och skador på huden. Detta är därför en mycket effektiv behandling för att reducera hyperpigmentering och motverka tecken på tidigt åldrande. Dessutom innehåller produkten återfuktande egenskaper för att bevara en ungdomlig lyster.

Innehåller Organiclarine som ljusar upp huden och reducerar hudfläckar.

Makari Exclusive Toning Gel bidrar till att återfukta huden och motverka tecken på tidigt åldrande.

Hur använder jag Makari Exclusive Toning Gel?

Makari Exclusive Toning Gel är mycket enkel och bekväm att använda. Börja med att applicera en liten mängd av produkten på de delar av ansiktet du önskar att behandla och massera därefter in gelen försiktigt i ansiktet. Som med de flesta hudprodukter är det rekommenderat att applicera en liten mängd först och lägga på mer ifall det behövs. På så sätt undviker du onödigt kladd. För optimalt resultat bör du använda produkten max 3 gånger i veckan, en till två gånger dagligen. Men tänk på att produkten är endast avsedd för att appliceras på ansiktet. Om du önskar att behandla övriga delar av kroppen erbjuder vi en rad olika produkten för detta ändamål på vår hemsida. Undvik även direkt kontakt med ögonen.

Börja med att applicera en liten mängd och massera försiktigt in i ansiktet.

För optimalt resultat, använd produkten max 3 ggr i veckan, en till två gånger dagligen.

Undvik direkt kontakt med ögonen.

Finns det några biverkningar?

Makari Exclusive Toning Gel är tillverkad helt av naturliga ingredienser och fri från kemikalier och fyllmedel. Produkten är därför säker att använda och det finns inga kända biverkningar. Men om du har allergier är det rekommenderat att läsa igenom innehållsförteckningen för att försäkra dig om att du inte är allergisk mot någon av ingredienserna.

Vad innehåller Makari Exclusive Toning Gel?

Vatten, isopropylmyristat, Glycerin, Dimethicon, Organiclarin, Lakrits (Glycyrrhiza Glabra) Extract, Extrakt från mullbärsrötter (Morus Alba), Carbomer, Citrus limonum, Morotolja (Daucus Catota Sativa) , retinylpalmitat, allantoin, lanolinolie, benzylalkohol, hydroxyethylcellulose, panthenol, citronsyra, natriumlactat Parfum (Fragrance), ascorbinsyre, natriumhydroxid, natriummetabisulfit, Di-natrium-EDTA, methylparaben, Arbutin, propylparaben, a- Isomethyl ionon, Benzyl Alkohol, benzylsalicylat, Citronellol, coumarin, geraniol, Limonene och Linalool.

Hur beställer jag Makari Exclusive Toning Gel?

Du kan enkelt, snabbt och säkert beställa produkten på vår hemsida. Dessutom kan du välja mellan fler olika betalningssätt och leveransmetoder som passar dig bäst.