Makari Exclusive Serum

50ml Serum | Blekande och näringsrikt serum

Vad är Makari Exclusive Serum och hur fungerar den?

Makari Exclusive Serum är en produkt för hudtoning med en avancerad formel som hjälper till att reducerar pigmentering, vilket är den främsta orsaken till ojämn hudtyp och hyperpigmentering. Detta tack vare den aktiva ingrediensen Organiclarine som är en naturligt hudtonande substans och välkänd inom kosmetikaindustrin för dess effektivitet. Dessutom är serumet helt fritt från blekmedel och kemikalier. På så har Makari blivit en av världens ledande märke inom naturliga produkter för att motverka hyperpigmentering. Produkten har även använts av tusentals nöjda kunder som alla upplevts reducering av missfärgningar, mörka fläckar och ojämn hud. Unna dig Makari Exclusive Serum – din hud kommer att se mer ungdomligare och strålande ut.

Innehåller endast 100 % naturliga ingredienser och är fri från blekmedel och kemikalier.

Innehåller Organiclarine som bidrar till att reducera ojämn hudtyp och hyperpigmentering.

Din hud kommer att se mer ungdomligare och strålande ut.

Hur använder jag Makari Exclusive Serum?

Makari Exclusive Serum är mycket enkel att använda och kan användas över hela kroppen, dock inte på ansiktet. Applicera produkten på mörka fläckar som du vill behandla. För bästa resultat bör du använda produkten två gången i veckan, en till två gånger dagligen.

Vad innehåller Makari Exclusive Serum?

Vatten, Propylen Glykol, Carbomer, Glycerin, Sodium Laktat, Organiclarin, Lakrits (Glycyrrhiza Glabra) ekstrakt, Mullbärs (Morus Alba) rotextrakt, Citrus limonum, Arbutin, retinylpalmitat, Phenoxyethanol, Parfum (doft), citronsyra, Allantoin, ascorbinsyre, natriumsulfit dinatrium EDTA, A - Isomethylionone, Benzyle Alkohol, Benzyl salicylat, citronellol, kumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.

Finns det några biverkningar?

Makari Exclusive Serum innehåller endast 100 % naturliga ingredienser och det finns därför inga inga kända biverkningar. Men om du har allergier är det rekommenderat att läsa igenom innehållsförteckning för att vara säker på att du inte är allergisk mot någon av ingredienserna.

När kan jag börja se resultat?

Om du använder produkten enligt anvisningarna kan du förvänta dig att se resultat inom två veckor. Men det är rekommenderat att du använder produkten i minst 30 dagar för att uppnå maximalt resultat.

Upplev synliga resultat inom 2 veckor.

Upplev optimalt resultat efter 30 dagar.

Hur beställer jag min Makari Exclusive Serum?

Du kan enkelt, snabbt och säkert beställa produkten på vår hemsida. Dessutom kan du välja mellan fler olika betalningssätt och leveransmetoder som passar dig bäst.