Makari

MAKARI

Makari

I över 20 år har Makari erbjudit produkter som är riktade mot problemlösningar för olika ändamål som hyperpigmentering, överskott av oljeproduktion, torr hud och rynkor. Makari som betyder ‘Vacker’ på Swahili är revolutionerande produkter med motivet att ge näring i form av hydrering, mineraler och marina ingredienser. Produkterna är omsorgsfullt formulerade i Switzerland av ett specialistteam som har sammansatt de allra bästa ingredienserna till en lyxig hudvård av högsta kvalité.

Tillvägagångssättet för mjuk och len hud är att använda produkterna i den dagliga regimen för att bevara hudens naturliga hälsa. Makari har fått mycket positiv respons för effekten produkterna har på mörka fläckar, rynkor och för att skydda huden.

I årtal har kunder försökt att hitta hudvårdsprodukter som är avsedda för unika problem. Makari är därför speciellt utformad för att noggrant rengöra, klargöra och exfoliera huden så att huden återfår lyster igen. Alfa-hydroxisyror arbetar för att exfoliera huden. Vegeclairin jämnar ut hudfärgen och dämpar de ojämna pigmentationsanomalierna. Andra aktiva tonify och stimulerande epidermis gör att den ytliga blodcirkulationen ökar, vilket förbättrar cellulär metabolism i huden. Detta bidrar till ren och slät hud utan mörka fläckar.

Daglig Ansiktsrutin

Välj rätt sorts ansiktstvål

Börja med att tvätta ansiktet med en ansiktsrengörande tvål som passar din hudtyp. Får du ofta finnar och akne rekommenderar vi att du använder Makari Svavel tvål som har anti-inflammatoriska egenskaper. Om du drabbats av pigmentförändringar och mörka fläckar så är Makari Exfoliating Soap en tvål som gradvis minskar melaninproduktionen och samtidigt berikar huden med argan och morotsolja. Den aktiva ingrediensen Organiclarine ljusar upp din hudton och bekämpar mörka fläckar, åldersfläckar, akne och pigmentsmärken. Tvålen ska masseras i en cirkulär rörelse. Applicera för mycket tryck kan ge rodnad!

Ansiktskräm för rätt sorts behandling

Jämnar ut hyperpigmentering

Applicera en ansiktskräm som återfuktar huden och skyddar mot bakterier. Välj en kräm som passar din hudtyp.Extreme Carrot & Argan Kräm innehåller lugnande växtekstrakter, Argan- och Morotsolja och reducerar mörka fläckar och ökar hudens lyster.

Antirynkkräm

För åldrande hud är det viktigt att använda fuktrika krämer. Omega 3 fettsyrorna hjälper huden att återfå sin spänst och lyster och ger dig därmed ett mer ungdomligt yttre. Makari Caviar ansiktskräm har ett antibakteriellt innehåll, 3 sorters Omgea Omega 3 från kaviarextrakt vilket minskar antalet hudinfektioner och hjälper till att släta ut även de allra djupaste rynkorna.

Mot Aknebenägen och Hyperpigmenterad hud

Om du ofta får finnas och akne är Makari Day Treamtment Cream en bra kräm som har antiinflammatoriska egenskaper som normalisera talproduktionen samtidigt som den undviker att torka ut huden.

Nattkräm

Under natten får huden tid att reparera sig från smink och yttre påfrestningar som du kommer i kontakt med under dagen. Därför ska nattkrämen innehålla med fukt än vad dagskrämen gör så att de nyttiga oljorna kan sjunka in i huden och ge en långvarig återfuktning och normaliserar talgproduktionen. Makari Night Cream behandling reducerar mörka fläckar men är samtidigt en mild kräm som används även av dem som tenderar att få torr och känslig hud.

Vad är ansiktsserum?

Ansiktsserum är en lätt kräm som tränger djupare in i huden och innehåller en högre koncentration av de aktiva ingredienserna som är framtagen för att bidra med behandling av någon form. Serumet kan appliceras direkt på de området som du önskar att behandla. Makari Exclusive Serum reducerar mörka fläckar och samtidigt motverkar hyperpigmentering. Detta serum behövs därför inte appliceras i hela ansiktet utan det räcker att behandla de områdena som drabbas av överdriven produktion av melanin. Extreme Carrot and Argan Serum håller ihop med ansiktskrämen och innehåller en optimal kombination av återfuktande och näringsrika oljor tillsammans med de aktiva ingrediensen Organiclarine som hjälper till att reducera hyperpigmentering.

Purifying Cleansing Tonic

Om du har intensiva pigmentförändringar och mörka fläckar så kan du använda ett extra hydrat som hjälper till att önka blekningsprocessen i huden. Purifying Cleansing Tonic är ett perfekt alternativ för att jämna ut huden för att de innehåller Alpha Hydroxid syror som kliniskt bevisat exfolierar och rengör huden på djupet.