Makari Caviar Face Cream

30ml Kräm | Dagkräm för fina linjer och rynkor

Hur fungerar Makari Caviar ansiktskräm?

Makari Caviar ansiktskräm är skapad av enbart naturliga ingredienser och innehåller stora mängder omega 3 från kaviarextrakt. Omega 3 fettsyrorna hjälper huden att återfå sin spänst och lyster och ger dig därmed ett mer ungdomligt yttre. Makari Caviar ansiktskräm innehåller dessutom extrakt från lakrisrot och mullbär som båda verkar för att jämna ut hudtonen och får eventuella pigmentfläckar att blekna. Kombinationen av lakrisrot och mullbär är unik för Makari Caviar ansiktskräm och hjälper dig att få en jämnare hudton utan att utsätta din hud för skadliga kemikalier. Genom att använda dig av Makari Caviar ansiktskräm varje dag så hjälper du huden att återhämta sig och du får den där strålande, hälsosamma, huden du alltid drömt om.

Hur använder jag produkten?

Det är oerhört enkelt att använda Makari Caviar ansiktskräm. Det gör att behandlingen enkelt kan passas in i ditt schema. Du behöver bara avsätta en minut på morgonen och ytterligare en på kvällen. Massera försiktigt in ett tunt lager av Makari Caviar ansiktskräm i ansiktet och på halsen med lätta cirkelrörelser. För bästa resultat upprepas behandlingen morgon och kväll. Kom ihåg att alltid tvätta ansiktet noggrant med ljummet vatten innan du applicerar ansiktskrämen. Det varma vattnet vidgar hudens porer och gör det möjligt för krämen att tränga in på djupet och verka även i de nedre hudlagren.

När kan jag förvänta mig resultat?

Som med all behandling krävs lite tålamod men redan efter första användningen kommer din hud att kännas smidigare och ungdomligare. Huden blir slätare och friskare och får en mer hälsosam ton. Tack vare de antibakteriella egenskaperna hos Makari Caviar ansiktskräm minskar även antalet missprydande blemmor ganska omgående. Rynkor slätas ut tack vare både det antibakteriella innehållet och tillförseln av omega 3 från kaviarextrakt. Omega 3 har visat sig ha en oehört gynnsam effekt på hudens elasticitet och släthet tack vare att den stimulerar hudens egen talgproduktion.

Tiden det tar för att nå fullt resultat varierar beroende på just din hudtyp men de allra flesta kan förvänta sig att se resultat inom cirka två veckor. Precis som med allt annat kan resultatet förstås variera från person till person.

Säker att använda

Makari Caviar ansiktskräm är säker att använda tack vare sitt helt naturliga innehåll och risken att drabbas av någon obehaglig biverkan är mycket låg Det finns förstås alltid risken att du kan vara allergisk mot någon av ingredienserna. Om du är osäker på om du är allergisk så prova att smörja in en mindre mängd av krämen på insidan av handleden. Vänta sedan 24 timmar. Om ingen reaktion uppstått kan du därefter använda produkten utan att vara rädd för någon allergisk reaktion. Trots att Makari Caviar ansiktskräm är helt naturlig ska du naturligtvis undvika att få krämen i ögonen.