SPF 15 Lip

Balsam | Blekande läppbalsam

Vad är South Beach Läppbalsam?

South Beach Läppbalsam är ett läppbalsam som är tillverkat av endast naturliga ingredienser. Det återfuktar, reparerar och skyddar huden på dina läppar. Läppbalsamet innehåller dessutom solskyddsfaktor 15 (SPF 15). Detta för att läpparna är en mycket känslig och sårbar del av vårt ansikte som utsätts för sol och skadliga miljöfaktorer. Därför är detta läppbalsam med solskyddsfaktor perfekt för dig som gärna vill skydda dem och hålla dem återfuktade för att förhindra att de torkar ut.

Vad kan South Beach Läppbalsam göra för mig?

Ett läppbalsam med solskyddsfaktor hjälper till att återfukta läpparna, på så sätt undviker du torra och spruckna läppar. Det gör också att du kan förhindra uttorkning under vintern.

Uppnå dessa resultat med läppbalsam med solskydd

Resultaten av användningen av detta läppbalsam med solskyddsfaktor är uppenbara. Använd det när dina läppar känns torra och du kommer omedelbart att märka att dina läppar blir återfuktade. Eftersom läppbalsamet innehåller solskyddsfaktor 15, kommer dina läppar att vara skyddade mot solens skadliga strålar. Som en bonus är detta läppbalsam även perfekt mot torra läppar under vintern och förhindrar dem från att bli nariga.

Ingredienserna är helt naturliga och kan därför användas av alla, oavsett hudtyp, kön och ålder. Eftersom ingredienserna är naturliga och skyddande finns inte några kända biverkningar heller.

Framgången för South Beach Läppbalsam på grund av dess naturliga råvaror. Några av de ingredienser som leder vägen i återfuktande processen är:

Aloe Vera extrakt
Detta främjar elasticitet i huden och syftar till att låsa in hydrering och fukt, vilket bidrar till att ge huden en näring. Innehåller viktiga antioxidanter som är kända för att hålla huden hälsosam.
Bivax
Känd för sin framgång bland fuktgivande produkter. Innehåller näring som har lugnande effekt på problemhud.
Sheabutter
Ett fett som har extraherats av en nöt ifrån Sheaträd. Sheabutter är känd för sina hälsosamma egenskaper, men kan också bidra till att minska tecken på torra, känsliga läppar.
Kokosnötolja
Kokosolja är känt för att återfukta huden på djupet, mjukgör läpparna och ger en sammetslen känsla.

Nedan finns hela listan av ingredienser i South Beach läppbalsam:

Octinoxate 6%, 3% oxibenson, Aloe Vera-extrakt, bivax, Butylerad hydroxitoluen, ricinolja, kokosnötolja , mineralolja , Ozokerit, Sheasmör, natrium, vitamin E-acetat.