Hair Building

118ml Spray

Vad är KeratinMD Hårspray?

Detta är en unik fiberspray som har utvecklats för att hjälpa till att hålla hårfibrer från KeratinMD på plats så att de får håret att verka tjockare. Dessutom kan du styla håret som du vill ha det och kan sedan känna dig säker på att hårfibrerna håller sig kvar så länge som du vill.

Hur fungerar KeratinMD Hårspray?

De allra flesta hårsprayer gör bara håret stelt så att det håller sig fast under längre tid. KeratinMD Hårspray är annorlunda. Den lägger sig som ett skyddande lager över varje hårstrå. När det används tillsammans med Keratin MD Hårfibrer så förstärker den bindningen mellan sitt hår och fibrerna. Den gör därmed att ditt hår ser tjockare och fylligare ut. Dessutom ökar den fibrernas magnetiska bindning till håret så att de förblir där de ska vara. När du har använt KeratinMD Hårspray kan du med fördel borsta håret (när det torkat) för en slätare look.

Hur använder jag KeratinMD Hårspray?

Denna hårspray är mycket enkel att använda. Följ bara dessa tre steg: Först applicerar du ett jämt lager av KeratinMD Hårfibrer för tunt hår, på de områden där du upplever att håret har blivit tunnare. Det är viktigt att ditt hår är helt torrt när du gör detta. När du har täckt hela det önskade området med fibrer, klappar du försiktigt fast det med händerna, så att fibrerna fäster vid håret. På detta sätt får du en jämn och naturlig fördelning av fibrerna Till sist sprayar du 3 - 4 korta sprayningar med KeratinMD Hårspray över hela området. Håll sprayen cirka 25 – 30 cm från huvudet. Du kan sedan välja att låta sprayen vara som den är eller så kan du borsta håret efter att det torkat, för en mer naturlig och slät look. Om du behöver kan du alltid spraya på mer av sprayen under dagens lopp.

När kan jag se resultat?

Du behöver inte göra särskilt mycket för att uppnå riktigt bra resultat. KeratinMD Hårspray verkar omedelbart och på bara några få sprayningar, eftersom den ökar bindningen mellan ditt hår och keratinfibrerna, så att ditt hår verkar tjockare. Sprayen är utvecklad för att hålla hela dagen och hela natten, om du behöver, ända tills du tvättar håret med schampo och balsam.

Naturligt och säkert

KeratinMD Hårspray är utvecklat med naturliga ingredienser, vilket betyder att du inte behöver oroa dig för biverkningar. Vi rekommenderar dock att du alltid läser igenom innehållsförteckningen innan du använder produkten för att säkerställa att du inte är allergisk mot något av dess innehåll.