Instant Teeth Whitening KIT

10 Spår | Professionell tandblekningskit med LED lampa

Vad är iWhite Instant Teeth Whitening och fungerar det?

iWhite Instant Teeth Whitening är ett professionellt tandblekningskit med en ny revolutionerade tandblekningsgel som innehåller FCC teknik. Tekniken hjälper till att aktivt och smärtfritt ge vitare tänder genom att ta bort plack och fläckar på tänderna. Detta genom att tillförse vita, bioaktiva kristaller som bildar polymer agenter som bryter ner missfärgningar. Dessutom verkar dessa kristaller för att stärka tänderna och förbättra munhälsan.

iWhite skenor för tandblekning

När du beställer din iWhite Instant Teeth Whitening ingår 10 skenor som innehåller bioaktiva kristaller som verkar för att stärka tänderna och göra dem vitare. Dessutom är dessa tillverkade med mjukt transparent material som passar alla tänder samtidigt som de är utformade för att bleka både fram och baksidan av tänderna. Då missfärgningar på baksidan av tänderna kan lysa igenom på framsidan bidrar dessa skenor till effektiv tandblekning.

Skenorna är kliniskt testade för sin effektivitet och är säkra att använda. Du bör därför inte uppleva negativa biverkningar på tänderna eller tandköttet. För optimalt resultat är det rekommenderat att använda skenorna max 20 minuter varje dag. Du behöver inte rengöra skenorna efter användning.

Hur använder jag iWhite Instant Teeth Whitening?

iWhite skenor är enkla att använda då dessa redan är anpassade och kan användas direkt utan förberedelser.

För optimalt resultat är det rekommenderat att placera skenorna i munnen i 20 minuter under en fem dagars period.

På så sätt kan du uppleva upp till 8 nyanser vitare tänder. Därefter kan du använda skenorna efter behov för att ytterliga ljusa upp tänderna. iWhite tandkräm och munvatten används dagligen i samband med din dagliga munvård.

Finns det några biverkningar?

iWhite Instant Teeth Whitening är kliniskt testad av en oberoende expertpanel och är säker att använda. Du bör därför inte uppleva några oönskade biverkningar. Men om du har allergier är det rekommenderat att läsa igenom innehållsförteckningen för varje produkt för att säkerställa att du inte är allergisk mot någon av ingredienserna.

Hur beställer jag iWhite Instant Teeth Whitening?

Du kan enkelt, snabbt och säkert beställa produkten på vår hemsida. Dessutom kan du välja mellan flera olika betalningssätt och leveransmetoder som passar dig bäst. Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst.