iDerma Youth Restoring Mask

Ansiktsmask med LED Low Level Light Therapy
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Kliv in i framtidens ansiktshudvård med iDerma Youth Restoring Mask! Glöm otaliga krämer och lotioner som bara ligger på toppen av hudlagret, iDerma använder 128 säkra LED-lampor med varierande våglängder som penetrerar djupt in i huden för att verkligen förnya och förbättra huden. Hudterapi i bekvämligheten av ditt hem.

 • Minskar synliga porer, akne, rynkor och ojämn hudton
 • Ökar kollagen och elasticitet i ansiktet och framhäver hudens glow
 • Hands-free och smärtfri anordning med LED Low Level Light teknologi
 • Med patenterad Derma Pulse Teknologi™
 • För både män och kvinnor med samtliga hudtyper
 • Använd under bara 8 minuter, 3 gånger i veckan
 • Synligt resultat efter 4 veckor
 • Ett tryggt köp med 2 års garanti

Allt du behöver är 8 minuter av din dag då du kan luta dig tillbaka, slappna av och låta anordningen göra allt arbete. Anslut dig till de män och kvinnor som tar sin hudvård in i 2000-talet med hjälp av iDerma Youth Restoring Mask!

 • ISO
 • Kliniskt bevisad
 • CE-Märkt

Vad är Low Level Light Therapy (LLLT)?

Low Level Light Therapy (LLLT) upptäcktes inledningsvis av organisationer såsom NASA och det nationella hälsoinstitutet och är en teknik som tillämpar low-level light-emitting diodes (LEDs) på hudytan. Dessa LED-lampor fungerar genom att använda specifika våglängder som smärtfritt penetrerar djupt in i huden för att hjälpa förnya dess utseende och färgton. Majoriteten av anordningar med LLLT använder en av 2 typer av LED-lampor; röda lampor för att stimulera kollagen- och elastinproduktion eller infraröda lampor för att stimulera regeneration. Dessa två färger penetrerar djupare in i huden än blåa och gula våglängder och är därmed ofta de som föredras.

Fördelar med iDerma Youth Restoring Mask

Patenterad Derma Pulse Technologi™: iDerma använder hela 128 röda och infraröda lampor som effektivt reducerar inflammationer, rödhet, synliga porer, akne och rynkor.

Kostnadseffektiv: Att köpa iDerma är en engångsinvestering - om du lägger ihop alla dina spasessioner och dyra krämer så kan du upptäcka att iDerma, på lång sikt är mer kostnadseffektiv och ge dig bättre resultat för pengarna.

Säker att använda: iDerma är fullständigt smärtfri och säker till långtidsanvändning. Det är ingen fara för överexponering då den kommer inte att öka fotosensibiliteten och du kan därför bege dig ut i solen efter användning (med en solkräm av bra kvalitet, såklart!). Med skyddande glasögon kommer den inte heller att skada ögonen och den befinner sig på behagligt avstånd från ansiktet. LED-lamporna använder inte hetta så de kommer inte att bränna eller överhetta huden. Till skillnad från andra avancerade hudvård behandlingar så kräver iDerma inte någon tid för återhämtning efter användning

Full täckning: Med den unika designen av den patenterade och heltäckande ansiktsmasken, som använder 128 dioder, täcker iDerma hela ansiktet så du inte behöver oroa dig över att missa ett område. Det innebär även att den täcker hela ansiktet på samma gång, så den ger en riktig tidsbesparing i jämförelse med mindre handhållna anordningar.

Justerbar huvudrem: Med dess justerbara rem, kan den enkelt göras komfortabel för alla huvudformer, för både män och kvinnor i alla storlekar. iDerma är designad för förstklassig komfort så den har även användarvänliga elastiska dämpningsdynor i skum.

Självutlösare: För att du bara ska kunna luta dig tillbaka och slappna av när du använder din iDerma, så innefattar den en självutlösare som gör att LED-lamporna automatiskt stängs av i slutet av varje 8-minuterssession.

Garanti: Vi anser att iDerma har gjorts av högsta kvalitet och att alla kunder kommer att älska att använda den. För att bevisa vår tilltro till anordningen så kan du köpa den med trygghet då iDerma kommer med en garanti på två år.

Detta är inkluderat

 • iDerma Youth Restoring Mask
 • Skyddande glasögon
 • Strömförslutning
 • Användarmanual

Användning

Placera iDerma Youth Restoring Mask på huvudet och justera remmen så den sitter bekvämt. Placera skyddsglasögonen över ögonen och rotera sedan masken ner över ansiktet. Sätt på iDerma, sedan kan du bara luta dig tillbaka och slappna av. Efter 8 minuter kommer anordningen att stängas av automatiskt och signalera att sessionen är slut.


Kundomdömen

Vi på Lé luna strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
MYCKET BRA 4

80% baserat på 1 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Jag har fått mycket mindre synliga blodkärl i ansiktet och jämnare färg. Jag har dock använt flitigt i 3 månader. Nöjd!

  G Georgina

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.