iDerma

Apparater | Ansiktsmask med LED Low Level Light Therapy

Vad är Low Level Light Therapy (LLLT)?

Low Level Light Therapy (LLLT) eller light-emitting diode phototherapy (LED-LLLT) upptäcktes inledningsvis av organisationer såsom NASA och det nationella hälsoinstitutet och är en teknik som tillämpar low-level light-emitting diodes (LEDs) på hudytan. Dessa LED-lampor fungerar genom att använda specifika våglängder som smärtfritt penetrerar djupt in i huden för att hjälpa dess utseende och färgton. Majoriteten av anordningar med LLLT använder en av 2 typer av LED-lampor; röda lampor för att stimulera kollagen- och elastinproduktion eller infraröda lampor för att stimulera regeneration. Dessa två färger penetrerar djupare in i huden än blåa och gula våglängder och är därmed ofta de som föredras.

iderma

iderma är skräddarsydd med knivskarp innovation, ursprungligen banbrytande av NASA, och är en av de mest ingående avancerade hudvårdsteknologier som finns. Det finns nu anordningar för alla typer av skönhets- och kroppsvård som bokstavligen går från topp till tå men när det kommer till hudvård av ansiktet så är urvalet av bra kvalitetsprodukter bristfälligt. Detta är anledningen till att iderma skapades.

iderma är framtagen med användning av avancerad Derma Pulse™ teknologi och är en patenterad pionjär i maskdesign och är en unik anordning som använder Low Level Light Therapy (LLLT) för att hjälpa hudutseendet. Med användning av en innovativ kombination av 142 röda och infraröda LED-lampor med en våglängd på 660nm, som var och en noggrant positionerats ut, tar iderma-masken ett stort kliv framåt inom hudvårdsteknologin. Tiderna med kombinationer av otaliga dyra krämer som bara ligger på hudlagrets yttre skikt eller tröttsamt användande av primitiva handhållna LLLT-system är förbi; denna revolutionära anordning penetrerar djupt in i hudlagren och är fullständigt hands-free samt täcker hela ansiktet direkt, vilket gör det till ett snabbt, enkelt och avslappnande sätt att sköta om din hud.

iderma fördelar

Patenterad Derma Pulse Technologi™: Denna teknologi använder både synliga röda lampor och infraröda lampor för att skapa en kraftfull LED-kombination. Vidare använder de flesta LLLT-anordningarna mellan 1–30 LED-lampor medan iderma använder hela 142 röda och infraröda lampor.

Kostnadseffektiv: Att köpa iderma är en engångsinvestering som kan kosta mer än en ansiktskräm men om du lägger ihop alla dina spasessioner och dyra lotioner, så kan du upptäcka att iderma, på lång sikt, kan visa sig vara mycket mer kostnadseffektiv och ge dig mer för pengarna.

Säker att använda: iderma är fullständigt smärtfri och säker till långtidsanvändning. Med skyddande glasögon kommer den inte heller att skada ögonen och den befinner sig på behagligt avstånd från ansiktet. LED-lamporna använder inte hetta så de kommer inte att bränna eller överhetta huden.

Full täckning: Med den unika designen av den patenterade och heltäckande ansiktsmasken, som använder 142 dioder, täcker iderma hela ansiktet så du inte behöver oroa dig över att missa ett område. Det innebär även att den täcker hela ansiktet på samma gång, så den ger en riktig tidsbesparing i jämförelse med mindre handhållna anordningar.

Hands-Free: Nu behöver du inte längre oroa dig över att missa en fläck eller behöva sitta med ont i armen för att hålla upp en liten handhållen anordning. Med iderma kan du enkelt luta dig tillbaka, slappna av och låta anordningen göra allt jobb åt dig!

Justerbar huvudrem: Med dess justerbara rem, kan den enkelt göras komfortabel för alla huvudformer, vilket gör den optimal för både män och kvinnor i alla storlekar. iderma är designad för förstklassig komfort så den har även användarvänliga elastiska dämpningsdynor i skum.

Självutlösare: För att du bara ska kunna luta dig tillbaka och slappna av när du använder din iderma, så innefattar den en självutlösare som gör att LED-lamporna automatiskt stängs av i slutet av varje 8-minuterssession.Överdrivet stirrande på klockan tillhör nu det förflutna!

Garanti: Vi anser att iderma har gjorts av högsta kvalitet och att alla kunder kommer att älska att använda den. För att bevisa vår tilltro till anordningen så kan du köpa den med trygghet då iderma kommer med en garanti på två år. Ta reda på mer här.

Detta är inkluderat

  • iderma Mask
  • Skyddande glasögon
  • Strömförslutning
  • Användarmanual

Användning

Placera iderma på huvudet och justera remmen så den sitter komfortabelt. Håll ansiktsmasken i en ”upp”, position placera skyddsglasögonen över ögonen och rotera sedan masken ner över ansiktet. Sätt på iderma, sedan kan du bara luta dig tillbaka och slappna av. Efter 8 minuter kommer anordningen att stängas av automatiskt och signalera att sessionen är slut.

Säker att använda

idermamasken är designad för att tillhandahålla den bästa kvalitén, komforten och säkerheten, så när du använder den kan du bara luta dig tillbaka, slappna av och njuta och slippa oroa dig. För att säkerställa den bästa samt högsta kvaliteten, så läggs fokus på allt från designen till produktionen och ända fram till användning. Denna anordning med low level light therapy utformades ursprungligen genom att använda avancerad teknologi som skapades och användes av organisationer såsom NASA. Den har sedan skapats för att vara CE-certifierad så den ska vara fullständigt säker att använda. Anordningen kommer även med glasögon för att skydda ögonen och extra vaddering i remmen för att ge komfortabel användning. Den kommer även med en användarmanual som är enkel att följa och som vi rekommenderar att du först läser igenom, så att du kan känna dig trygg i vetskap om att du vet allt du behöver veta om användningen av anordningen.

iderma är en smärtfri, ej invasiv anordning som är varsam även mot känslig hud. Vid användning av anordningen, finns det inte någon fara för överexponering och den kommer inte att öka fotosensibiliteten och du kan därför bege dig ut i solen efter användning (med en solkräm av bra kvalitet, såklart!). Till skillnad från andra hudvårdsanordningar så kräver iderma inte någon tid för återhämtning efter användning så du kan bege dig ut direkt efter användning. Den kan även hjälpa användningen av andra hudvårdsprodukter, vilket är bra då vi rekommenderar användning av masken tillsammans med en bra kvalitetsfuktgivare.