MAKARI HUDVÅRD - NATURLIGA OCH LYXIGA PRODUKTER

Makari är ett hudvårdsmärke som riktar in sig på specifika problem med specifika lösningar. I över 20 år har märket jobbat med att hjälpa folk som lider av allt från hyperpigmentering till rynkor och alla hudtyper från oljig till torr.

Produkterna är omsorgsfullt producerade i Switzerland och varje produkt är unikt framtagen på bästa möjliga sätt för det problemet den är gjord för. De gör inte hudkrämer som ska lösa alla problem på en gång - men istället inte gör någonting. Makari gör produkter ämnade för att lösa problem de märkt av hos både kvinnor och män - och de lyckas.

Om du har ett specifikt hudproblem behöver du specifik hudvård. Första bästa hudkräm kommer inte hjälpa din torra hud och vilket serum som helst kan inte fixa din akne. Det är viktigt att ta itu med problemet man har ordentligt, med hjälp av naturliga produkter framtagna för just dessa problem. Ta hand om din hud ordentligt, genom att ge den vad den faktiskt behöver.

Makari har lyckats med att ta fram produkter som verkar för att lösa riktiga problem, men är samtidigt gjorda på naturliga ingredienser och känns och ser lyxiga ut. Hudproblem kanske inte är så kul, men hudvård måste absolut inte vara tråkigt.

Välj rätt hudvård för just dig och din hud!

INGREDIENSER I MAKARI HUDVÅRD

När man väljer hudvård är det viktigt att man väljer ett märke som använder bra ingredienser. Naturlig hudvård är otroligt populärt av en anledning - naturliga ingredienser är helt enkelt bra för huden. Det är också viktigt att använda hudvård med ingredienser för den typ av hud man har. Extra torr hud kan behöva en typ av ingrediens medan oljig hud kan behöva en helt annan. Makari använder vissa aktiva ingredienser för att hjälpa med specifika hudvårdsproblem.

Så vad är de aktiva ingredienserna bakom succé hudvården Makari?

Kaviar - Kaviar är inte bara en delikatess man kan äta utan det kan även göra under för huden. Kaviar är nämligen fullpackat med vitaminer och mineraler som kan leda till lysande hud. Kaviar innehåller till exempel vitamin B12 vilket har fantastiska egenskaper för just huden.

Inom skönhet och hudvård är kaviar känt för att ha föryngrande egenskaper på huden. Många anti-age produkter använder sig utav kaviar just av denna anledning. Kaviar kan nämligen hjälpa med kroppens kollagen produktion vilket är väsentligt för att huden ska se ung ut då kollagen är ansvarig för att huden håller sig elastisk och fast.

Kaviar har även otroliga fuktgivande egenskaper. Alla som är insatta inom hudvård vet att alla typer av hud - från torr till oljig - behöver fukt. Det är omöjligt för huden att läka och se fräsch och ungdomlig ut om den inte får ordentligt med fukt.

På grund av dess antioxidanta egenskaper är det även väldigt skyddande för huden mot bland annat fria radikaler som annars sliter mycket på huden och kan göra att huden ser torr och trött ut. Det är med andra ord ett fantastiskt redskap inom hudvård då den både skyddar, ger fukt och föryngrar huden. Kaviar är mer än en lyxig maträtt från Ryssland, annat kan man inte påstå!

Naturligt plantextrakt - Makari använder sig endast av naturliga ingredienser. Detta är för att experterna som tar fram Makari produkterna anser att huden mår som bäst av naturliga ingredienser. Makari använder sig utav bland annat plantextrakt, essentiella oljor och vegetabiliska oljor som naturligt uppfriskar huden och kan motverka hudproblem utan att slita på huden.

Makari använder sig bland annat av vindruvsextrakt, arganolja och linfröolja. Vad alla de naturliga ingredienserna använda har gemensamt är dess positiva effekt på huden. De behandlar hudproblem på ett naturligt och skonsamt sätt utan att slita på huden. Att bli av med ett hudproblem bara för att skapa ett annat genom att ha slitit på huden med för starka produkter är inget man behöver oroa sig för när man använder naturliga ingredienser.

Organiclarine - Med åldern ändras huden, det är ingen nyhet. Fina linjer, rynkor och en slapphet i huden som tidigare inte funnits där är tecken på att man börjar få några år på nacken. En annan sak som ofta händer är att man börjar få pigmentfläckar. Mörka fläckar som tidigare inte varit där dyker upp på huden och leverfläckar verkar bli en del av normen. Det är inte alla som är helt nöjda med detta men att sminka över det varje dag eller ta till kirurgiska ingrepp känns ofta rätt hopplöst.

Det är därför Makari använder sig utav organiclarine i sina hudvårdsprodukter specifikt framtagna för att ta tag i dessa problem. Organiclarine bleker huden på ett naturligt sätt för att få bort missfärgningar och mörka leverfläckar och ge huden en jämn och slät ton.

Organiclarine är en flavonoid vilket förekommer i växter. Att försöka sig på att bleka huden och ta bort leverfläckar och åldersfläckar med starka kemikalier kan sluta väldigt illa och förstöra huden helt. Att använda sig utav ett helt naturligt medel är mycket mer skonsamt för huden och kan verka på ett naturligt sätt för att föryngra din hud.

SVAVEL BEHANDLING

Svavel är en bra ingrediens för att rengöra huden på djupet. De är antiinflammatorisk och antibakteriella egenskaperna förhindrar spridningen av olika sorters hudsjukdomar. Behandling med Svavel tvål kallas också för mineral healing eftersom det aktiverar produktionen av kollagen, protein, som är livsnödvändig för hudens struktur och nybildning. Svavel påverkar också cirkulationen i huden vilket gör att huden läker snabbare läker sig själv om vid stimulation av kroppens egna läkemedel från blodet.

Svavel används ofta för att behandla bland annat akne och rosacea. Akne uppstår just på grund av en inflammation i talgkörtlarna och det är därför viktigt att det som används för att behandla det är just antiinflammatoriskt. Svavel används i de flesta akne behandlingarna just på grund av dessa egenskaper.

Svavels keratolytiska egenskaper hjälper till att få bort döda hudceller genom att exfoliera huden och hjälper därför mot täppta porer. Svavel hjälper även mot överflödig olja vilket kan vara negativt för huden. Fastän fukt och essentiella oljor är otroligt viktigt för hudens välmående kan för oljig hud leda till hudproblem som svavel motarbetar.

Fastän svavel motarbetar överflöd av olja torkar det inte ut huden. Detta är väldigt viktigt då en för torr hud inte alls är bättre än en för oljig hud. Många gånger för folk misstaget att de försöker torka ut sin akne benägna, oljiga hud i hopp om att det ska ta bort probleme. Detta fungerar inte i längden då huden behöver fukt. Endast överflödet av olja måste försvinna, inte all olja huden har. Därför har svavel blivit en populär produkt inom hudvård, då den inte torkar ut huden på ett skadligt sätt.

CLEAR ACNYL SULFUR TVÅL

Clear Acnyl Sulfur Tvål är lämpad för acne-benägen hud som lätt blossar upp med akne och finnar. Svavel tvålen är skonsam och innehåller en koncentrerad del av svavel som rengör porerna från smuts och bakterier. Hudläkare rekommenderar att använda en akne bekämpande tvål dagligen i kombination med eventuella tabletter mot akne för att det ska försvinna helt. Svavel tvålen är dessutom parfymfri för att undvika irritation och rodnad. Acne-benägen hud är den känsligaste sortens hudtyp som egentligen inte är farlig. Det viktigaste med akne är att försöka att få bukt på utbrottet i ett tidigt stadium eftersom det minskar biverkningar som acneärr.

CLARIFYING EXFOLIATING ANTISEPTIC TVÅL

Clarifying Exfoliating Antiseptic Tvål är en effektiv tvål för att behandla pigmentförändringar i huden så att du kan uppnå en jämnare och vackrare hud med mer lyster. Tvålen innehåller bara naturliga ingredienser som är kombinerade med Orhaniclaring som är ett effektivt medel för att minska melaninproduktionen. Tvålen innehåller dessutom mjukgörande och vitaminberikade ingredienser som arganolja, morotsolja, aprikosextrakt, björnbärsextrakt och lakritsextrakt. De hjälper till att återfukta, mjuka upp och tillsätta antioxidanter i huden som skyddar mot luftföroreningar.

EXTREME CARROT AND ARGAN OIL

Denna intensiva morot- och arganolja uppsättning kommer att förtydliga, förena din hudfärg genom den perfekta samlingen av produkter. Formulerad med Makari mest avancerade botaniska brighteners, behandlas hyperpigmentering som återupplivar hudtonerna och återvänder hudfärg till ett vackert, glödande utseende.

FÖRDELARNA MED MORÖTTER

en morot
  • Innehåller stora mängder vitamin A
  • Rik på många antioxidanter
  • Är även otroligt rik på vitamin C
  • Kan hjälpa med att bli av med ärr
  • Potassium rika vilket kan hjälpa torr hud

FÖRDELARNA MED ARGANOLJA

arganolja rå
  • Rik på Vitamin E
  • Innehåller Vitamin A
  • Otroligt mjukgörande för kroppen
  • Antioxidant som kan verka mot ålderstecken
  • Kan hjälpa mot bristningar

Precis som att kroppen behöver vitaminer för att fungera, behöver huden vitaminer för att skina. Det är inte bara för kroppens skull man ska äta mat med vitaminer i, utan huden behöver det lika mycket. Utan väsentliga vitaminer kommer huden bli trött och torr och det kan leda till att man ser äldre ut än vad man egentligen är.

Att äta mycket apelsiner för att få i sig vitamin C är absolut inget negativt, men att ge huden en extra boost genom att mata den med vitaminer direkt på huden är ännu bättre. Att använda hudvård med väsentliga vitaminer i sig gör att huden får i sig vad den behöver direkt.

ADVANCE LIGHTENING MED ORGANICLARINE

Om du lider av åldrande hud med mörka fläckar, leverfläckar, akne eller andra pigmentproblem, så är du inte är ensam. Även om det finns gott om produkter som finns tillgängliga på marknaden för att hjälpa dig att bleka huden, innehåller många produkter hårda kemikalier som faktiskt kan skada huden. Makari Advance Lightening är en hudvårdslinje som innehåller Organiclarine, en naturligt baserad ämne och behandling som gör att ditt ansikte och kropp ser vackert, ungdomligt och strålande ut.

Världen kan vara grym och hård när det gäller mörka fläckar på oönskade områden som ansiktet, bröstet eller armhålorna. Det kan få en person att känna sig ful eller osäker, särskilt under den känslosamma tonåren. Medan vissa röda märken kan blekna bort kommer många att fortsätta att bli mörkare genom åren.

För att hitta de bästa hudvårdsprodukterna där ute för att bli av med dessa smärtsamma röda fläckarna på din hud så ska du se till att göra en noggrann forskning om ingredienserna i dina produkter. Många av de bästa varumärkena kommer att lägga till fyllmedel och skadliga kemikalier för att minska till pigmentering processen. Dessa ingredienser kan ge skador på huden.

MAKARI OCH PIGMENTFLÄCKAR

kvinna kollar pigmentfläckar

Mörkare partier i ansiktet i form av till exempel fläckar kallas för pigmentering eller åldersfläckar. De börjar oftast synas - som namnet föreslår - med åldern men uppstår främst på grund av solexponering, graviditet eller vid andra tillfällen då kroppens hormonbalans rubbas. Det som faktiskt händer i kroppen vid bildningen av pigmentfläckar är att kroppens melanin ökar.

Tyvärr är det många som får pigmentfläckar på oönskade platser. Detta kan leda till ett fläckigt utseende, då det inte är hela huden som ändrar färg utan endast vissa partier. Det är många som vill veta hur man kan ta bort pigmentfläckar. Där kommer Makari in i bilden.

Makari har tagit fram allt från tabletter till lyxiga ansiktskrämer för att hjälpa bekämpa pigmentering. Dessa produkter med fler verkar för att aktivt bleka de mörka partierna som framkommer med ålder. Om du vill ta bort pigmentfläckar kan Makari vara den perfekta lösningen.

EXCLUSIVE GEL

Exclusive Gel är en näringsrik ansiktsgel för ansiktet som bleker bort hyperpigmentering och kan därför lindra tidiga ålderstecken och förhindra att huden får fula fläckar. Gelen är helt naturlig och verkar aktivt genom den innovativa ingrediens Organiclarine som är så effektiv att det räcker att produkten appliceras 3 dagar i veckan.

EXCLUSIVE SERUM

Exclusive Serum är en effektiv produkt för hyperpigmentering, missfärgningar och mörka fläckar. Om du tidigare har undvikit produkter som hjälper till med hyperpigmentering i det förflutna på grund av kemikalierna men eftersom vi använder de naturliga extraktet Organiclarine ger effektivt resultat samtidigt som du behåller huden mjuk.