Hudvårdsprodukter Från Makari

SKIN CARE PRODUCTS BY MAKARI

SVAVEL BEHANDLING

Svavel är en bra ingrediens för att rengöra huden på djupet. De är antiinflammatorisk och antibakteriella egenskaperna förhindrar spridningen av olika sorters hudsjukdomar. Behandling med Svavel tvål kallas också för mineral healing eftersom det aktiverar produktionen av kollagen, protein, som är livsnödvändig för hudens struktur och nybildning. Svavel påverkar också cirkulationen i huden vilket gör att huden läker snabbare läker sig själv om vid stimulation av kroppens egna läkemedel från blodet.

Clear Acnyl Sulfur Tvål

Clear Acnyl Sulfur Tvål är lämpad för acne-benägen hud som lätt blossar upp med akne och finnar. Svavel tvålen är skonsam och innehåller en koncentrerad del av svavel som rengör porerna från smuts och bakterier. Hudläkare rekommenderar att använda en akne bekämpande tvål dagligen i kombination med eventuella tabletter mot akne för att det ska försvinna helt. Svavel tvålen är dessutom parfymfri för att undvika irritation och rodnad. Acne-benägen hud är den känsligaste sortens hudtyp som egentligen inte är farlig. Det viktigaste med akne är att försöka att få bukt på utbrottet i ett tidigt stadie eftersom det minskar biverkningar som acneärr.

Clarifying Exfoliating Antiseptic Tvål

Clarifying Exfoliating Antiseptic Tvål är en effektiv tvål för att behandla pigmentförändringar i huden så att du kan uppnå en jämnare och vackrare hud med mer lyster. Tvålen innehåller bara naturliga ingredienser som är kombinerade med Orhaniclaring som är ett effektivt medel för att minska melaninproduktionen. Tvålen innehåller dessutom mjukgörande och vitaminberikade ingredienser som arganolja, morotsolja, aprikosextrakt, björnbärsextrakt och lakritsextrakt. De hjälper till att återfukta, mjuka upp och tillsätta antioxidanter i huden som skyddar mot luftföroreningar.

EXTREME CARROT AND ARGAN OIL

Denna intensiva morot- och arganolja uppsättning kommer att förtydliga, förena din hudfärg genom den perfekta samlingen av produkter. Formulerad med Makari mest avancerade botaniska brighteners, behandlas hyperpigmentering som återupplivar hudtonerna och återvänder hudfärg till ett vackert, glödande utseende.

ADVANCE LIGHTENING MED ORGANICLARINE

Om du lider av åldrande hud med mörka fläckar, leverfläckar, akne eller andra pigmentproblem, så är du inte är ensam. Även om det finns gott om produkter som finns tillgängliga på marknaden för att hjälpa dig att bleka huden, innehåller många produkter hårda kemikalier som faktiskt kan skada huden. Makari Advance Lightening är en hudvårdslinje som innehåller Organiclarine, en naturligt baserad ämne och behandling som gör att ditt ansikte och kropp ser vackert, ungdomligt och strålande ut.

Världen kan vara grym och hård när det gäller mörka fläckar på oönskade områden som ansiktet, bröstet eller armhålorna. Det kan få en person att känna sig ful eller osäker, särskilt under den känslosamma tonåren. Medan vissa röda märken kan blekna bort kommer många att fortsätta att bli mörkare genom åren.

För att hitta de bästa hudvårdsprodukterna där ute för att bli av med dessa smärtsamma röda fläckarna på din hud så ska du se till att göra en noggrann forskning om ingredienserna i dina produkter. Många av de bästa varumärkena kommer att lägga till fyllmedel och skadliga kemikalier för att minska till pigmentering processen. Dessa ingredienser kan ge skador på huden.

Exclusive Gel

Exclusive Gel är en näringsrik ansiktsgel för ansiktet som bleker bort hyperpigmentering och kan därför lindra tidiga ålderstecken och förhindra att huden får fula fläckar. Gelen är helt naturlig och verkar aktivt genom den innovativa ingrediens Organiclarine som är så effektiv att det räcker att produkten appliceras 3 dagar i veckan.

Exclusive Serum

Exclusive Serum är en effektiv produkt för hyperpigmentering, missfärgningar och mörka fläckar. Om du tidigare har undvikit produkter som hjälper till med hyperpigmentering i det förflutna på grund av kemikalierna men eftersom vi använder de naturliga extraktet Organiclarine ger effektivt resultat samtidigt som du behåller huden mjuk.

Anmäl dig till vår nyhetsbrev