Hårvård

Välj kategori

Välj kategori

Kategori
Balsam (3) Grått hår (2) Håravfall (19) Lockigt hår (3) Schampo (3)
Märken
Betyg
 
Det är viktigt att hålla håret friskt och återfuktat för fylligare och tjockare hårstrån. Upptäck vårt utbud av exklusiva hårvårdsprodukter på Léluna.
Det är viktigt att hålla håret friskt och återfuktat för fylligare och tjockare hårstrån. Upptäck vårt utbud av exklusiva hårvårdsprodukter på Léluna.
Visa som
Sortera efter

Våra hårvårdsregimer kan vara en viktig del av våra liv och vårt utseende. Som ett resultat av de olika faserna vi går igenom, kan det utsättas för en hel del. Från att färgas och plattas till att utsättas för solskador, står det helt klart att vår kalufs går igenom många prövningar. Det är därför viktigt att investera i effektiva och innovativa hårvårdsprodukter för att på bästa sätt kunna ta hand om ditt hår och ge det den uppmärksamhet som det förtjänar.

Att välja rätt hårvårdsprodukter, såsom schampo och balsam är viktigt eftersom olika hårtyper och livsstilar kan kräva olika typer av hårvårdsprodukter. Skadat hår, kan vara sprött, grovt och ha ett livlös utseende. Eftersom vårt hår är ofta en utav de första sakerna andra lägger märke till när det kommer till vårt utseende, är det viktigt att det ser så friskt, starkt och så strålande som möjligt. Om du inte har varit bra på att ta hand om ditt hår kommer detta synas från lång väg men misströsta inte det är inte för sent att ta hand om ditt hår. Unna ditt hår så kommer den fantastiska förändringen tala för sig själv!

Det finns några viktiga tips för att du ska få njuta av fantastiskt hår. Ett tips är inte tvätta det alltför ofta! När du tvättar det, använda hårvårdsprodukter av god kvalitet som passar din hårtyp. Att använda vårdande hårvårdsprodukter är ett annat bra sätt att förhindra att håret ser sprött ut det hjälper med att återställa fuktbalansen så att håret blir kvitt det torra och skadade utseendet. Håll din man i trim genom att klippa det var 6-8 vecka för att undvika torra eller kluvna toppar. Detta tillsammans med kvalitetshårvårdsprodukter kommer att hålla ditt hår fräscht och friskt och minimera risken för att hårstrån bryts vilket kan göra att ditt hår tycks växa långsammare. Genetik och hormoner kan spela en stor roll i den takt håret växer, dock kan överdriven kamning och regelbunden användning av stylingprodukter och apparater också bidra till några av de skador på håret som så många vittnar om.

Var försiktig med håret hela tiden, om du tar i för hårt när du borstar eller använder starka kemikalier för ofta kan det nöta på håret så att det blir sprött och skört. När det kommer till hemligheterna bakom ett fantastiskt hår kan man använda sig av den gamla devisen -man är vad man äter; många människor kan uppleva skadat hår till följd av brist på viktiga vitaminer och mineraler, därför är det så viktigt att du äter bra och har en varierad kost. Försök att inte stressa, eftersom det också kan bidra till att håret får et livlöst utseende och sprödare textur.

Det fina med att använda hårvårdsprodukter för att förbättra sin hårkvalitet är att det allt som oftast är mycket enkelt att integrera is sin vardag och de dagliga skönhetsrutiner man har. Att få ett hälsosamt och vackert hår kräver inte mycket ansträngning och är något du kan åstadkomma snabbt så ta vara på våra tips och snart kommer du och ditt hår vara fantastiskt!

Anmäl dig till vår nyhetsbrev