Harrogate Sulphur Combo Pack

Combo | Från Harrogate Hälsokällor
506.00Kr
Du sparar:  27.00Kr

Det omtalade kurorten Harrogate

Den lilla staden Harrogate kallas för “the English Spa” och historien bakom detta går tillbaka till 1500-talet när man upptäckte 88 mineralrika, naturliga källor i området - och man fann att vattnet innehöll ett överflöd av svavel, järn och salt. Dessa mineraler är helt fantastiska för huden, och av den anledningen har det naturliga källvattnet ända sedan upptäckten varit fokus för lokala, exklusiva spa- och skönhetsbehandlingar. Detta är alltså bakgrunden till den lilla kurortens namn och anledningen till att besökare från världens alla hörn strömmat hit för att själva få uppleva de omtalade källorna. Den lilla Spa-orten i North Yorkshire har blivit fantastiskt populär.

Hudvård med svavel

Är du medveten om hur viktigt svavel är för vår hälsa och vår kropp, och inte minst för huden? Svavel är en av de essentiella mineralerna som vår kropp behöver och en av dess nyckelfunktioner är inom bildandet av proteinet, kollagen. Det fungerar som en sorts byggsten för cellerna och därför är det helt avgörande för en hälsosam hud, med styrka och elasticitet. Svavel är därför en viktig mineral för underhållet av en hälsosam hud och den kallas också för “naturens egna skönhetsmineral”, och finns ofta med i kvalitetsprodukter för naturlig hudvård.

Harrogate Sulphur Combo Pack

Det har utformats för att vara ett skonsamt hudvårdssystem och Harrogate Sulphur Combo Pack består av fyra nyckelprodukter som, när de kombineras, utgör en unik och komplett hudvårdsrutin. Det här fantastiska kombinationspaketet består av fyra produkter - en tvål, hand- & ansiktstvätt, kroppstvätt och en kräm. Emedan var och en av produkterna har utformats för att stärka olika delar av kroppen, så är det användningen av dem i kombination och deras innehålla av essentiella aktiva ingredienser som gör dem så speciella.

Var och en av de fyra produkterna ger dig de underbara egenskaperna från Harrogates mineralrika källor, med fokus på dess essentiella mineral, svavlet. De kombinerar det här med en infusion av hudälskande ingredienser, inklusive vitamin E. Det är genom kombinationen som produktserien balanserar skönhet och vård, eftersom den kan hjälpa dig till en vacker hud samtidigt som den ger den näring så att den inte torkar ut. Det är lätt att hitta en hudvårdsprodukt som bara rengör huden, men Harrogate Sulphur Combo Pack tar det ytterligare ett steg genom att förse huden med rikligt med vitaminer och mineraler. Dessa som hjälper till att göra huden ren och klar, samtidigt som att de skyddar och ger näring - allt för att ge dig en hud som ser ut och känns på topp.

Full innehållsförteckning

Sulphur Original Soap: talgtvål, palmkärntvål, aqua (vatten), svavel, parfym (doftämne), glycerin, natriumklorid, tokoferylacetat (vitamin E), linalool, butylfenol metylpropionell, hexylkanal, bensylalkohol, geraniol, tetranatrium EDTA, tetranatriumetidronat, hydroxisisohexyl 3-cyklohexenkarboxaldehyd, citronellol, färger: CI 77891 (titandioxid), CI 47005 (D & C Yellow No. 10).

Sulphur Cream: aqua (vatten), cetearylalkohol, natriumlaurylsulfat, isopropylmyristat, cetylalkohol, kamfer, svavel, glycin soja (sojabönsolja), glycerin, butyrospermum parkii (shea butter), cetylestrar, maris sal, rosa centifolia, trietanolamin, alkohol, urea, natrium-PCA, natriumbensoat, aniba rosaeodora (doftämne), tokoferolacetat (vitamin E), fenoxietanol, metylparaben, etylparaben, propylparaben, butylparaben, isobutylparaben, allantoin, borsyra.

Sulphur Hand and Face Wash: aqua (vatten), natriumlauretsulfat, kokamidopropylbetain, kokamid DEA, polysorbat-20, natriumklorid, glykolstearat, cymbopogon schoenanthus (doftämne), tokoferolacetat (vitamin E), kolloidalt svavel, bensylalkohol, metylklorisotiazolinon, metylisotiazolinon, citronsyra, Cl 42090 (FD & C Blue No. 1).

Sulphur Body Wash: aqua (vatten), natriumlauretsulfat, ammoniumlaurylsulfat, kokamidopropylbetain, kokamid DEA, polysorbat-20, glykolstearat, tokoferolacetat (vitamin E), cymbopogon nardus (doftämne) (eterisk citronellaolja), kolloidalt svavel, bensylalkohol, metylklorisotiazolinon, metylisotiazolinon, citronsyra, Cl 42090 (FD & C Blue No. 1).

Användning

Eftersom produkterna i kombinationspaketet har utformats för att enkelt passa in i din hudvårdsrutin så finns det inte någon särskild ordning som du behöver använda dem i. Så det är helt upp till dig och dina hudvårdsbehov. Om du är osäker, kan du följa vårt förslag genom att börja med att tvätta huden noggrant med Sulphur Original Soap, följt av Sulphur Body Wash om du duschar eller Sulphur Hand and Face Wash om du bara vill fokusera på ansiktet. Den här tvätten kan också fungera jättebra för att hålla händerna fräscha och rena under dagen. Slutligen, när din hud är torr, slutför du rutinen med hjälp av Sulphur Cream för att hjälpa till att återfukta och ge näring och skydd inför dagen. Rutinen fungerar såväl på morgonen som på kvällen, eller närhelst du känner för att tvätta dig. Nedan finns lite mer detaljerad information hur du använder de enskilda produkterna:

Sulphur Original Soap: Applicera på våt hud och massera upp ett lödder. För att få ut som mest av tvålen rekommenderar vi att du låter den verka på huden i några minuter innan du sköljer av den.

Sulphur Body Wash och Sulphur Hand and Face Wash: För att använda båda de här tvättarna så applicerar du dem bara på våt hud och masserar upp ett lödder. Skölj med vatten och se till att undvika kontakt med mun och ögon.

Sulphur Cream: Se till att huden är ren och torr och applicera sedan på önskat område, massera in till dess att den tagits upp. Lämna huden i några minuter så att den kan absorberas fullt ut.

Råd

Harrogate Sulphur Combo Pack har tagits fram som helhet utifrån de allra bästa ingredienserna, inklusive handpumpat källvatten från Harrogate. Varje individuell produkt i paketet har också tillverkats med bästa kvalitet, så överlag är användningen av dessa produkter säker och utan kända biverkningar. På samma sätt som du alltid bör göra när du provar en ny hudvårdsprodukt, rekommenderar vi att du kontrollerar den komplette innehållsförteckningen av allergiskäl, samt utför ett lapptest 24 timmar innan användning för första gången.