ghd Platinum Nocturne Styler Premium Gift Set

Nocturne Styler Premium | För alla hårtyper

ghd Platinum® Nocturne Styler

ghd Platinum har designats för att ge dig färre brutna hårstrån, mer glans och mer hållbar färg. På grund av den innovativa tri-zone® teknologin håller plattorna en jämn temperatur med hjälp av sensorer för att förhindra att så kallade ”hot spots” skadar håret.

Platinum styler har tagits fram för att inkludera signaturen med ”wishbone” gångjärn som hjälper till att ge bättre kontroll och precision; designad för att hålla de djupa, lila plattorna perfekt anpassade till kanternas form så att det blir så enkelt som möjligt att göra vågor, platta eller locka håret.

Detta set, i begränsad utgåva, inkluderar den unika ghd Platinum Nocturne Styler, en matchande värmeresistent väska som gör den lättare att förvara och resa med samt två anpassade OPI nagellack, varav ett är glittrande vitt och det andra mörklila.

Detta set kommer i begränsad upplaga och du kan även dra nytta av säkerheten med automatisk avstängning, vilket innebär att din styler stängs av då det gått 30 minuter utan aktivitet. Vi rekommenderar dock att du inte lämnar din styler utan uppsikt. Universal spänning gör att du behändigt och flexibelt kan resa på grund av den 2,7 m långa och vridbara sladden. För att inte tala om fördelen med 2 års garanti. Sladden har Storbritanniens elanslutning men vi skickar med en EU adaptor så att du kan använda den i Sverige.

Användningsråd

1Helt torrt hår

Helt torrt hår

Ditt hår måste vara helt torrt innan du använder ghd Platinum Styler

2Värmeskyddande spray

Värmeskyddande spray

Det rekommenderas att spraya ghd Heat Protect Spray över hela ditt hår innan styling för att förhindra att ytterligare skada uppstår

3Styla

Styla

Efter att du borstat igenom håret med en ghd paddelborste så delar du upp håret i sektioner, dessa ska inte vara för tjocka. Glid plattången genom håret för att släta och jämna ut frissigt hår och sedan är du klar!