ghd Gold Dryer and Styler Gift Set

Nocturne Styler | Gift set från ghd
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Skäm bort dig själv med denna optimala kombination; detta set från ghd innehåller ghd air® Hair Dryer och ghd gold® Styler för att ge dig en kvalitetsstyling från början till slut.

 • För snygga stilar som är optimala hela året
 • air® Hair Dryer är utrustad med jon-teknologi
 • Plattar ditt hår i en optimal stylingtemperatur på 185°C
 • gold® Styler har en automatisk avstängningsfunktion
 • Matchande värmeresistent matta
 • gold® styler är designad för att värmas upp på bara 30 sekunder!
 • Ergonomiskt designad hårfön
 • 2 års garanti från tillverkaren på ghd gold, 1 års garanti från tillverkaren på ghd air
 • Alla våra ghd-produkter har ett brittiskt eluttag, men vi skickar självklart med en gratis eu-adapter så att du också kan använda dina nya produkter hemma i Sverige.

Ta salongskänslan med dig hem genom denna otroliga kombination i begränsad upplaga och exklusiv design; tillsammans med en värmeresistent matta för att skydda dina underlag. Detta är en del av ett exklusivt set – skynda dig så länge lagret räcker!

ghd Gold Dryer and Styler Gift Set

Gdh gold® Styler har designats med alla hårtyper i åtanke och är utrustad med keramisk värmeteknologi som ger en optimal temperatur på 185°C. Denna unika plattång har släta lila plattor som designats för att glida längs ditt hår utan besvär och den kan ge dig en perfekt spikrak look såväl som läckra vågor och lockar.

Den universella spänningen och den 2,7 m vridbara sladden gör det behändigt att resa med din styler. Du kan även känna dig lugn i vetskapen om att det finns en automatisk avstängningsfunktion som kommer igång efter 30 minuters inaktivitet, för att inte tala om 2-årsgarantin! Sladden har Storbritanniens elanslutning men vi skickar med en EU adaptor så att du kan använda den i Sverige.

Ghd air® Hair Dryer har en avancerad jon-teknologi som designats för att reducera flygigt och frissigt hår samt för att ge ett silkeslent resultat. Den har även en variabel effekt- och temperaturkontroll, inklusive en cool shot knapp som får din styling på plats. Fönen har en professionell och stark AC motor för att ge ett högt lufttryck, vilket gör att din hårföning går så snabbt som möjligt; med den tillagda bonusen i form av ett precisionsmunstycke som hjälper till att rikta värmen. Ghd tillhandahåller även en garanti på 1 år för air® Hair dryer för att säkerställa att du ska kunna styla dig hela året!

Tillsammans har de båda som mål att få dina hårlockar att se luxuösa ut och med avancerad keramisk och jonisk teknologi kan du lita på att ghd hjälper dig att hålla ditt hår mjukt och glänsande. Som en extra present medföljer även en matchande värmeresistent matta för att skydda dina underliggande ytor och göra stylingen enklare oavsett var du befinner dig.

Användningsråd

1Tvätta ditt hår som vanligt

Tvätta ditt hår som vanligt

Tvätta ditt hår med ditt vanliga schampo och balsam

2Förberedelser

Förberedelser

Det rekommenderas att du reder ut ditt hår ordentligt och sprayar med ghd heat protectant spray över hela håret innan du stylar det.

3Föna

Föna

Föna ditt hår med den metod du föredrar, antingen grovtorkning av hela håret eller användning av borste då du riktar munstycket sektion efter sektion. Du kan få din styling på plats med funktionen cool shot.

4Styla

girl with heat appliance

Efter att du fönat håret med ghd gold® Styler så ska du dela upp håret i sektioner och glida plattången genom håret för att släta ut frissigt hår och sedan är du klar!


Kundomdömen

Vi på Lé luna strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(1)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 4.5

90% baserat på 2 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Köpte till syrran, perfekt present :)

  R Ronja

 • Torkar håret mycket mycket snabbare än de flesta hårföner jag provat innan! Super nöjd!

  W Wera

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.