måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 08 80 Chatta med oss

Hair Loss Supplement

Tillskott mot håravfall

Såhär fungerar Foligain kosttillskott mot håravfall:

För att förstå hur Foligain kosttillskott mot håravfall hjälper dig måste du först förstå de skadliga effekterna som DHT har på både hårbotten och hår.

DHT har visat sig vara orsaken till håravfall hos majoriteten av de män som drabbas. Detta hormon skapas av enzymet 5 alfa-reductas (5AR) som omvandlar testosteron till DHT. DHT binder sedan till de androgena hormonreceptorerna nära hårfollikeln, vilket gör follikeln både mindre och smalare, något som leder till försämrad hårhälsa och som i förlängningen leder till håravfall.

Foligain kostillskott mot håravfall fungerar direkt i hårfollikeln genom att det motverkar produktionen av DHT, och hindrar därmed hormonet från att fästa vid de androgena hormonreceptorerna. När DHT försvinner från receptorerna får hårsäcken åter igen plats att växa och håret återfår sin hälsa och tillväxt.

Användning av Foligain kosttillskott mot håravfall

Vi rekommenderar att du tar en tablett på morgonen och en tablett på kvällen så att du bibehåller en jämn nivå av produkten i kroppen. Detta fungerar bäst för att förhindra att DHT-produktionen återupptas. För bästa resultat rekommenderar vi att du tar tabletterna under åtminstone fyra månader. En burk innehåller 120 tabletter, vilket räcker till två månaders behandling.

När kan jag se resultat?

Precis som alltid när det gäller naturliga behandlingar, så kan effekten och resultatet variera från person till person. Generellt kan sägas att redan efter några månaders behandling har majoriteten av användarna upplevt en förbättring vad gäller hårets tjocklek. Tillverkaren rekommenderar att du tar behandlingen under åtminstone 6 månader. På grund av produktens naturliga innehåll kan resultatet variera.

Vad innehåller Foligain kosttillskott?

Ämnen så som Beta sitosterol och Saw Palmetto används för att förhindra ytterligare håravfall, medans ämnen så som Folat, Zink, Koppar och Biotin verkar för att framtida hårväxt skall kunna möjliggöras då dessa ämnen krävs vid kroppens hårproduktion. Övriga ämnen i Foligain är Niacin, Vitamin B-6, Folate Triglutamat, Biotin, Pantothenik Acid, Lodine, Ginkgo, Biloba Löv, Saw Palmetto Extrakt, Brännässla, Beta-Sitosterol, Taurin, Jaborandi Löv och Amerikansk Ginseng Rotextrakt.


Kundomdömen
4 av 5
4 Recensioner

Skriv en recension Klicka här

  • * Så nöjd med denna produkt. Har använt den i ca 3 månader och börjar märka tydlig skillnad
  • * En riktigt bra produkt - de har hjälpt mig mycket. Jag är nu på min sjunde månad och tror faktiskt snart jag inte behöver den längre.
  • * Vi har tunnhårighet som går i familjen, och har provat flera olika produkter. Dessa piller tror jag gör susen för mitt hår och jag kan inte se några tecken på tunnhårighet någonstans.
  • * Började med pillerna för tre månader sen och är inne på andra burken och har nu börjat få höra från familjen att mitt hår ser tjockare och fylligare ut
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.