Emuaid Mjukrengörande Tvål

142g Mjukrengörande tvål | För rengöring, skydd och återfuktning på djupet

Vad är Emuaid Therapeutic Moisture Bar?

Emuaid har ett nära samarbete med humanitära och medicinska organisationer som arbetar för att hjälpa människor som lider av känslig hud och som har sådana problem som eksem, dermatit och psoriasis. Efter år av intensiv forskning och kliniska tester har de skapat en hel serie av produkter för den allra känsligaste huden. Emuaid Therapeutic Moisture Bar är full av hudreparerande oljor som återfuktar, exfolierar och stimulerar hudens naturliga läkningsprocess.

Vad kan tvålen göra för dig?

Tack vare dess innehåll av enbart naturliga råvaror kan Emuaid Therapeutic Moisture Bar användas av personer som har problem med torr hud eller ojämn hudton. Emuaid Therapeutic kommer hjälpa hudens cellförnyelse och föryngra hudytan vilket förbereder huden för andra hudvårdande produkter.

Fördelar med att använda tvålen?

Emuaid Therapeutic Moisture Bar har flera fördelar. Denna naturliga formula har exfolierande egenskaper som hjälper hudens cellförnyelse. Emuaid Therapeutic Moisture Bar rengör och befriar huden från alla orenheter och förbereder den för återfuktning. Tvålens oljor låser dessutom in fukten i huden för att bevara känslan av mjukhet.

Hur använder jag den?

För att få ut det mesta av tvålens fuktighetsgivande effekt rekommenderas att du använder tvålen genom att varsamt massera den våta huden med cirkelrörelser. Låt tvålen verka i en minut och skölj sedan med varmt vatten.

Är den säker att använda?

Tvålen från Emuaid är helt ofarlig och gjord på enbart naturliga, högkvalitativa råvaror. Vi rekommenderar dock att du kontrollerar så att du inte är allergisk mot någon av tvålens ingredienser innan du börjar använda den. För att testa tvålen så applicerar du bara en liten mängd tvål på handens baksida och väntar 5 till 10 minuter. Om du upplever hudirritation så tvätta genast med varmt vatten och konsultera en läkare om det inte går över.