Elevate - Digital Facial Toner

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Elevate muskelstimulering för ansiktet är ett helt nytt innovativt och beprövat sätt att tona upp huden utan behov av operation och som kan användas i ditt hem! De många olika inställningarna gör att du kan öka blodcirkulationen, vilket bidrar till att få mer syre till dina ansiktsmuskler. Detta gör att huden ser mer strålande och ungdomlig ut. Till skillnad från andra delar av kroppen kan huden på halsen och ansiktet inte tonas så lätt genom träning. Elevates elektriska muskelstimulator för ansiktet är ett effektivt sätt att bekämpa detta eviga problem.
 • Tonar ansikte och halsmuskler
 • Minskar tecken på åldrande
 • Saktar ner hudens åldrande
 • Ökar cirkulationen för att främja hudens cellförnyelse
 • Digital display
 • Tre förinställda program
 • Batteridriven (batteri medföljer till produkten)
Elevates elektriska muskelstimulator för ansiktet/b> kan användas så sällan som varannan dag eller så ofta som varje dag, för att ge näring, toning och föryngrad hud på ansikte- och halsområdena. Det har visat sig att den inte bara bidrar till att förbättra hudtonen och utstrålningen, men också att minska det estetiska åldrandet vilket hjälper dig att se yngre ut längre. Den helt nya innovativa tekniken hjälper till att spola ut gifter från hudceller som hamnar i huden genom daglig exponering för väder och vind, och gör din hud fräsch och skinande! Du kan ha Elevates elektriska muskelstimulator för ansiktet- redan imorgon, när du lägger ordern före 16:00 med hjälp av vår speciella nästa dags-leveransservice.

Vad är Elevate elektriska muskelstimulator för ansiktet

Elevate muskelstimulator fungerar med hjälp av EMS-teknik (elektrisk muskelstimulering) som gör att musklerna i ansiktet och halsen drar ihop sig. Detta motsvarar det sätt som musklerna i andra delar av kroppen reagerar när du tränar. Denna teknik stimulerar också blodflödet som hjälper till att stimulera cellförnyelsen och samtidigt bli av toxiner i huden och omgivande vävnader.

Detta bidrar till att sakta ned åldrandet för att ge användarna ett ungdomligt utseende utan behov av kirurgi. Elevate elektriska muskelstimulator för ansiktet är en effektiv lösning för både kvinnor och män som vill vända tidens gång tiden genom att minska tecknen på åldrande i ansiktet och på halsen.

Elevate - muskelstimulator för ansiktet: EMS-TEKNIK FÖR HUD

EMS-tekniken har använts under många år för att tona muskler och för att lindra smärta. Genom många års forskning och framsteg inom tekniken kan den nu användas för att stimulera sammandragning av musklerna i ansiktet och halsen. Impulserna som levereras genom Elevate får musklerna att dra ihop sig, vilket kan leda till en bättre hudton och hy utan att skada huden. Enheter som använder EMS-teknik anses säkra för användning på människor och regleras av FDA (Food and Drug Administration).

Bevisade resultat

När vi blir äldre kan vår hud visa tecken på att gravitationen tar ut sin rätt. Som en följd av att mindre elastin produceras kan huden börja bli hängig och se tråkig ut. Användningen av EMS är vetenskapligt bevisad att den ökar blodflödet för snabbare regenerering och för att förbättra muskler och hudton, vilket gör att din hud ser många år yngre ut. Under många år har det visat sig att manuella ansiktsövningar kan vara till nytta, men människor tenderar att inte inte hålla sig till en sådan regelbunden rutin.

Förbättrad cirkulation har visat sig öka mängden syre som når de behandlade områdena, som kan främja föryngring av huden. Många studier har visat att EMS är bra för att stärka musklerna på ett djupare plan än de fördelar du skulle få från ansiktsövningar.

När kan jag börja se resultat?

Beroende på den aktuella hudtonen kan användare räkna med att börja se resultat efter så lite som 4-6 sessioner. Den är helt ofarligt att använda varje dag, men när önskat resultat uppnås kan du behålla dem genom att använda Elevate elektriska muskelstimulator för ansiktet några gånger i veckan som en del av din skönhetsrutin.

Användningstips

Det finns tre inställningar på enheten som ställs in efter behov:

 • Normal ansiktsinställning för 6 minuters användning
 • Avslappnande ansiktsbehandling för 6 minuters användning
 • Intensiv ansiktsbehandling för 4 minuters användning

Du kan ställa in den programmerade timern och se inställningarna i den digitala displayen för enkel användning. När timern gått ut stängs enheten av automatiskt.

Innan användning av Elevates elektriska muskelstimulator för ansiktet bör du se till att huden är fri från kosmetika och att du tar bort smycken runt platsen som skall behandlas. Huvudena på enheten ska ha vattenbaserad fuktkräm applicerat på dem, detta gäller även området som du vill behandla. Det rekommenderas även att sätta upp håret så att det inte kommer i vägen.

Finns det några biverkningar?

Även om det har inte har förekommit några rapporterade biverkningar finns vissa människor som inte bör använda Elevate elektriska muskelstimulator för ansiktet. De är som följer:

 • På områden som nyligen har fått ärr, det bör gå 6 månader från ärrets uppkomst innan enheten används
 • Om du har en hudsjukdom eller störning på området du vill behandla
 • Om du har ett öppet sår eller infektion (inklusive solbränna)
 • Om du har feber (temperatur som överstiger 38 grader)

Hur man beställer

Det är enkelt, säkert och snabbt att beställa Elevates elektriska muskelstimulator för ansiktet från Leluna.com. Du kan välja mellan en rad olika betalningsmetoder och leveransalternativ. Allt du behöver göra för att få enheten redan nästa dag är att lägga din beställning före 16:00. Lägg bara till din enhet till varukorgen och följ instruktionerna på skärmen , så kan du börja att både minska de nuvarande åldrandetecknen och förhindra farten för framtida åldrande på mindre än 24 timmar!


Kundomdömen

Vi på Lé luna strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(1)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 5

100% baserat på 1 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Var först skeptiskt när jag beställde produkten. Men efter regelbundet användande känns huden fastare och mjukare. Rekommenderar andra att prova den.

  M Mia

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.