Elevate - Digital Facial Toner

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vad är Elevate elektriska muskelstimulator för ansiktet

Elevate muskelstimulator fungerar med hjälp av EMS-teknik (elektrisk muskelstimulering) som gör att musklerna i ansiktet och halsen drar ihop sig. Detta motsvarar det sätt som musklerna i andra delar av kroppen reagerar när du tränar. Denna teknik stimulerar också blodflödet som hjälper till att stimulera cellförnyelsen och samtidigt bli av toxiner i huden och omgivande vävnader.

Detta bidrar till att sakta ned åldrandet för att ge användarna ett ungdomligt utseende utan behov av kirurgi. Elevate elektriska muskelstimulator för ansiktet är en effektiv lösning för både kvinnor och män som vill vända tidens gång tiden genom att minska tecknen på åldrande i ansiktet och på halsen.

Elevate - muskelstimulator för ansiktet: EMS-TEKNIK FÖR HUD

EMS-tekniken har använts under många år för att tona muskler och för att lindra smärta. Genom många års forskning och framsteg inom tekniken kan den nu användas för att stimulera sammandragning av musklerna i ansiktet och halsen. Impulserna som levereras genom Elevate får musklerna att dra ihop sig, vilket kan leda till en bättre hudton och hy utan att skada huden. Enheter som använder EMS-teknik anses säkra för användning på människor och regleras av FDA (Food and Drug Administration).

Bevisade resultat

När vi blir äldre kan vår hud visa tecken på att gravitationen tar ut sin rätt. Som en följd av att mindre elastin produceras kan huden börja bli hängig och se tråkig ut. Användningen av EMS är vetenskapligt bevisad att den ökar blodflödet för snabbare regenerering och för att förbättra muskler och hudton, vilket gör att din hud ser många år yngre ut. Under många år har det visat sig att manuella ansiktsövningar kan vara till nytta, men människor tenderar att inte inte hålla sig till en sådan regelbunden rutin.

Förbättrad cirkulation har visat sig öka mängden syre som når de behandlade områdena, som kan främja föryngring av huden. Många studier har visat att EMS är bra för att stärka musklerna på ett djupare plan än de fördelar du skulle få från ansiktsövningar.

När kan jag börja se resultat?

Beroende på den aktuella hudtonen kan användare räkna med att börja se resultat efter så lite som 4-6 sessioner. Den är helt ofarligt att använda varje dag, men när önskat resultat uppnås kan du behålla dem genom att använda Elevate elektriska muskelstimulator för ansiktet några gånger i veckan som en del av din skönhetsrutin.

Användningstips

Det finns tre inställningar på enheten som ställs in efter behov:

  • Normal ansiktsinställning för 6 minuters användning
  • Avslappnande ansiktsbehandling för 6 minuters användning
  • Intensiv ansiktsbehandling för 4 minuters användning

Du kan ställa in den programmerade timern och se inställningarna i den digitala displayen för enkel användning. När timern gått ut stängs enheten av automatiskt.

Innan användning av Elevates elektriska muskelstimulator för ansiktet bör du se till att huden är fri från kosmetika och att du tar bort smycken runt platsen som skall behandlas. Huvudena på enheten ska ha vattenbaserad fuktkräm applicerat på dem, detta gäller även området som du vill behandla. Det rekommenderas även att sätta upp håret så att det inte kommer i vägen.

Finns det några biverkningar?

Även om det har inte har förekommit några rapporterade biverkningar finns vissa människor som inte bör använda Elevate elektriska muskelstimulator för ansiktet. De är som följer:

  • På områden som nyligen har fått ärr, det bör gå 6 månader från ärrets uppkomst innan enheten används
  • Om du har en hudsjukdom eller störning på området du vill behandla
  • Om du har ett öppet sår eller infektion (inklusive solbränna)
  • Om du har feber (temperatur som överstiger 38 grader)

Hur man beställer

Det är enkelt, säkert och snabbt att beställa Elevates elektriska muskelstimulator för ansiktet från Leluna.com. Du kan välja mellan en rad olika betalningsmetoder och leveransalternativ. Allt du behöver göra för att få enheten redan nästa dag är att lägga din beställning före 16:00. Lägg bara till din enhet till varukorgen och följ instruktionerna på skärmen , så kan du börja att både minska de nuvarande åldrandetecknen och förhindra farten för framtida åldrande på mindre än 24 timmar!