Hair Straightener

Borste | Plattång Borste | Alla Hårtyper

Vad är Eco Masters plattångsborste

Eco Masters plattångsborste är en hög temperatur presterande platttång, vilket ger dig perfekt rakt hår utan att skada håret. Dess förmåga att värma upp snabbt gör det till en viktig tillgång ditt hårstylings kit då du snabbt och smidigt kan använda den för att uppnå önskat resultat. Eco Masters plattångsborste minimerar skador med hjälp av dess keramiska platter och du kan nu uppleva perfekt rakt hår på bara några minuter.

Hur fungerar Eco Masters plattångsborste?

Eco Masters plattångsborste är en effektiv kombination av plattång och hårborste, utformad med innovativa funktioner som rätar ut håret på bara några minuter. Den är lätt och enkel att använda. Du kan äntligen platta håret när du är vill istället för att behöva vänta på att plattången ska bli varm nog för dig att använda. Eco Masters plattångsborste ger dig silkeslent rakt hår och verkar dessutom för att förhindra skador med sin joniska teknik.

Hur använder jag Eco masters platttångsborste?

Innan du använder Eco Masters plattången, se till att håret är torrt och kamma igenom det väl

Slå på Eco Masters Plattång borste genom att trycka på "strömbrytaren" i 3 sekunder.

Du kan sedan välja den temperatur som passar din hårtyp:
Normalt hår: 210 ° C
Vågigt hår/Tjockt hår: 230 ° C

Ta ut ett parti av håret, placera enheten nära hårroten, håll fast och låt borsten sakta glida igenom.

Upprepa processen tills du är nöjd med resultatet. Det rekommenderas att låta håret svalna innan du använder andra hårvårdsprodukter.

För att stänga av Eco Masters plattång håller du bara "strömbrytaren” intryckt i 3 sekunder. Det rekommenderas också att du låter Eco Masters plattångsborste svalna innan du packar undan.

Säker att använda

Eco master plattångsborste är utformad med kundens säkerhet i åtanke. De keramiska plattorna ser till att värmen fördelas jämnt i hela håret för att undvika brända partier. Den använder även en revolutionerande jonisk teknik som främjar friskt och återfuktat hår. Eco Masters plattångsborste är en avancerad plattång som har en automatiskavstängningsförmåga. Om apparaten är påslagen i mer än 60 minuter, stängs den automatiskt av. Det är dock rekommenderat att du håller apparaten under uppsikt vid tillfällen då den är på eller ansluten.

Hur beställer jag Eco Masters plattångsborste?

Du kan snabbt och smidigt beställa Eco masters plattångsborste genom att klicka på “lägg i varukogen” som du hittar längre upp på produktsidan. Därefter går du vidare till utcheckningen där du väljer önskad betalnings- och leveransmetod. Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar eller vill ha hjälp med beställningen. Vi finns tillgängliga på chatten, telefon och via email.