Fango Body Wrap Kit

Detoxande Bodywrap
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Skäm bort dig själv med naturens egna krafter med Fango Body Wrap Kit. Genom att använda mineralrik Fango lera som kommer från Komenda Valley kan du uppleva högkvalitativ kvalitet från bekvämligheten av ditt eget hem. Ett komplett kit för den perfekta hemma spa-upplevelsen; detta Fango Body Wrap är allt du behöver för att skämma bort dig själv med den perfekta hemma kvällen.

 • Komplett body wrap kit
 • Hjälper att detoxa och rena huden
 • Perfekt för celluliter och oönskade imperfektioner
 • Fango grålera från Komenda Valley
 • 2 återandvändbara inpackningswraps
 • Ett kit motsvarar 10 behandlingar

Fango lera anses vara en av de bästa grå lermasker tack vare dess fantastiska egenskaper. Det innehåller inte bara ett överflöd av hudälskande vitaminer och mineraler, det är också otroligt absorberande vilket gör det perfekt för att hjälpa till att avlägsna huden på oljor, smuts och föroreningar. När den används som en del av Fango Body Wrap Kit, och tillsammans med de enkla inpackningswraps som ingår, är den idealisk för användning på alla delar av kroppen, särskilt mage, armar och ben.

Fango Body Wrap Kit

Detta body wrap kit för hemmabruk är ett naturligt nöje för huden. Den använder ren och kraftfull fango lera och har specifikt tagits fram för att erbjuda den bästa möjliga kvalitén. Fango Clay är symbolen för lermasker och en skönhetshemlighet som hållits kär i århundraden. Denna lera hittas i den anmärkningsvärda Komenda-dalen och den är välkänd för sina fantastiska egenskaper. Nyckeln till lekens magi ligger i fördelarna med dalarnas mark samt den noga manuella extraktionsprocessen.

Denna fantastiska lera har funnits i Komenda Valley i miljontals år och har långsamt ackumulerat en rad ädelstenar, inklusive kalcium, kisel, järn, kalium och magnesium samt många andra fördelaktiga mikronäringsämnen. Leran tas sedan noggrant ut och läggs sedan ut i solen för att torka i minst två dagar för att aktivera den genom att suga upp solens värdefulla energi. Denna premiumlera torkas aldrig i industriella ugnar eller infunderas med kemikalier. Detta är för att säkerställa den bästa kvaliteten och en försäkran om att den är 100% naturlig.

Som ett resultat av den högsta kvaliteten på denna fantastiska lera är Fango Body Wrap Kit av Eco Masters idealisk för användning på huden. En av de största fördelarna är hur det kan påverka utseendet av celluliter vilket gör det till den perfekta wrap för kroppen. Det kan också hjälpa med fastheten av huden och ge ett övergripande hälsosamt utseende vilket gör att det är perfekt att använda för diverse imperfektioner på huden. Dessutom, eftersom att det är grå lera, så är den mycket absorberbar vilket gör den är idealisk för att balansera fet eller kombinerade hudtyper och även för att hjälpa de med hud utsatta för fläckar och finnar. Detta är på grund av att den arbetar för att avlägsna huden på föroreningar och dra ut smuts och dåliga oljor. Tack vare den naturliga mineralrika kompositionen är den också perfekt för att stödja hudens hälsa. Det kan hjälpa till att ge lyster och vårda, så att huden ser vackert strålande och fräsch ut.

What’s included

500g av 100% naturlig Fango Clay

2 återanvändbara 4.5m wraps med metallklämmor

Användarinstruktioner

Ta bort metallklämmorna och placera ett orullat bandage i en värmebeständig behållare. Du kan använda en eller båda wraps beroende på storleksområdet av kroppen. Lägg till varmt (men inte kokande) vatten så att de är helt täckta. Medan vattnet långsamt värmer bandagerna, kan du förbereda lermasken.

För att göra masken, mixa 50g lera med varmt vatten (det ska vara 30 % vatten och 70 % lera) i en kopp som inte är gjord på metall och rör om med en trä- eller plastsked. Vi rekommenderar inte att du använder en metallskål eller sked eftersom detta kan påverka lerans egenskaper. Se till att sakta tillsätta lera till vattnet och blanda sedan tills leran är slät. Mängden mask du behöver beror på det område du vill täcka, så om du siktar på ett stort område av hud, föreslår vi att du skapar en sats och sedan gör mer efter behov.

När du har gjort din lermask och dina wraps har legat i det varma vattnet i några minuter kan du börja applicera masken. Applicera lermaskblandningen i ett 2mm lager med hjälp av antingen fingertopparna eller en borste. När du är nöjd med att masken är jämnt utspredd, vrid ut eventuellt överskott av vatten och vrid sedan bandaget runt området ovanpå masken.

När du är klar, luta dig tillbaka och koppla av och låt masken göra sitt jobb. Efter ca 40 till 60 minuter, ta bort din wrap och sedan masken först med en torr trasa och sedan med varmt vatten. Du kan sedan enkelt tvätta wrapsen med varmt vatten och göra de redo för nästa mask. Vi rekommenderar att du använder Fango Body Wrap Kit en eller två gånger i veckan för att få ut det mesta möjliga av produkten.

Råd

Fango Body Wrap Kit använder endast 100% naturlig Fango Gray Clay och inga tillsatta konserveringsmedel, konstgjorda färgämnen eller kemikalier. Som ett resultat är det säkert att använda utan kända biverkningar. Före första användningen, var noga med att du inte har några allergier mot grå lera och om du är osäker, utför ett plåsterprov 24 timmar före första användningen på ett litet område av huden.


Kundomdömen

Vi på Lé luna strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
MYCKET BRA 4

80% baserat på 2 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Jag använder denna mask 2 gånger i veckan. Måndag kväll och fredag kväll. Tycker det är skönt att slappna av och få en spa upplevelse hemma! Tycker även den gjort huden finare!

  S Sanna

 • Hjälp jättemycket mot mina celluliter! Tycker det gjord dom mycket mindre synliga.

  D Diana

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.