måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 08 80 Chatta med oss

Eco Masters Dermaroller

499.00Kr
Du sparar:  200.00Kr

Vad är Eco Masters Dermaroller ?

Eco Masters Dermaroller är en dermaroller utformad med den senaste tekniken för att ge dig en slätare, friskare hud och hjälpa dig ta bort ärr. Det är lämpligt för alla hudtyper och alla hudtoner. 0,5 mm nålen innebär att den kan användas på ett säkert sätt. Resultaten är gradvis men effektiva. Med Eco Masters Dermaroller kan du få samma resultat som med kliniska microneedling. Du kan använda den i bekvämligheten av ditt eget hem och jämfört med dyra kliniska sessioner, är det en kostnadseffektiv metod för att bland annat ta bort ärr och få bort bristningar.

Förstå din hud

Hudens förnyelseprocess är något som sker ständigt. Men vid en viss ålder, saktar processen ner drastiskt och det sker mer sällan. Detta kan leda till ansamling av gamla hudceller och de skador som vår hud genomgår dagligen blir således mer och mer uppenbara. Eco masters dermaroller hjälper huden att regenerera och du kan därför uppleva samma effekt som en yngre mer mottaglig hud när du vill ta bort ärr och oönskade fläckar.

Vad är en Dermaroller ?

En dermaroller är ett verktyg med förmågan att förnya och regenerera huden naturligt. Dess mekanism är enkel men lysande och kan bland annat hjälpa dig att ta bort ärr och reducera oönskade fläckar. Med hjälp av små mikronålar, skapar dermarollern mikrokanaler in i hudytan vilket aktiverar blodcellerna. Läkningsprocessen påbörjas och gammal hud ersätts med nya vävnader. Tidigare hyperpigmenteringar och fläckar börjar då att försvinna och huden blir klarare och mer fulländad.

Hur fungerar det?

Eco Master Dermaroller har hela 540 små mikronålar som penetrerar det övre hudlagret och skapar små mikrohål. Dessa är inte synliga men stimulerar huden till att påbörja en läkningsprocess och den gamla huden ersätts med nya vävnader. Detta resulterar i en jämnare hud och kan hjälpa dig ta bort ärr, reducera synligheten av fina linjer och fläckar.

Rekommenderad användning av Eco Masters Dermaroller:

Rulla dermarollern försiktigt i olika riktningar på ytan av huden. Börja 4 gånger vertikalt.

Fortsätt samma prodecur genom att rulla enheten 4 gånger diagonalt till vänster

Rulla sedan enheten över det område du vill behandla 4 gånger horisontellt

Avslutningsvis rullar du dermarollern försiktigt 4 gånger diagonalt till höger.

Säker att använda: :

Eftersom nålarna i Eco Masters Dermaroller är minimala, är de säkra för huden. Vi rekommenderar att du inte delar din dermaroller med någon annan. Se till att hålla den ren och att använda Eco Masters Dermaroller inom rekommenderad given tidpunkt.

Beställning

Eco masters Dermaroller kan bidra till att reducera och ta bort ärr på ett naturligt sätt. Du kan snabbt, enkelt och säkert beställa din Eco Masters Dermaroller från leluna.se. Klicka på “lägg till i varukorgen” och gå sedan vidare till utcheckning där du även väljer önskad leveransmetod.

*Resultaten från våra produkter är individuella och kan variera från person till person


Kundomdömen

4 av 5
3 Recensioner

Skriv en recension Klicka här

  • * Har använt den på gamla akneärr och är positivt överaskad över hur stor skillnad dermarollern gjort. Huden känns mycket jämnare och ärren är mindre synliga.
  • * Skulle absolut rekommendera andra att testa. Det tog ungefär en vecka att vänja sig vid känslan av att rulla den över huden och jag är verkligen nöjd med resultatet. Har fått en mycket jämnare hudton och mina fläckar har nästan försvunnit helt. Kommer definitivt att fortsätta använda min.
  • * Har verkligen gjort skillnad för mig. Är så glad att jag äntligen vågade testa
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.