Eco Masters 3in1 Derma Roller

Apparater | 0.5 mm Mikronålar till ansikte och kropp

Dermaroller för hemmabruk

Mikronålning i hemmet har, bland utbudet av hudvårdstekniker, blivit ett populärt alternativ då den är säker och kostnadseffektiv i sin natur. Mikronålning, även känt som kollagen induktionsbehandling, är en procedur som syftar till att förbättra utseendet av hudens imperfektioner såsom akneärr, bristningar och rynkor. Den innefattar en enhet som utgörs av ett flertal små nålar som, när de rullas över ansiktet eller kroppen, skapar små, nästan osynliga mikrokanaler i hudens övre lager.

Mikronålning görs för att boosta kollagen- och elastinproduktionen på ett naturligt sätt, vilket efterlämnar huden med en hälsosammare och föryngrad känsla. Genom att öppna upp mikrokanalerna så kan den även stötta absorptionen av serum, fuktgivare och andra produkter som du kan använda i din dagliga hudvårdsrutin, i syfte att efterlämna dig med en ungdomlig och strålande hud.

3 in 1 Dermaroller

Ett specialistteam från Eco Masters har skapat 3 in 1 Dermaroller – ett avancerat och trendigt redskap för att naturligt hjälpa till att förbättra känslan av din hud. Denna delikata enhet har designats till alla hudtyper och är det optimala valet för dem som önskar att skämma bort sig själva i hemmet. Redskapet har en attraktiv gulddesign och inkluderar 3 unika, avtagbara huvud som är lämpliga till olika områden på ansikte och kropp. Enheten förvaras i ett kompakt fodral, vilket gör den behändig och hygienisk att resa med. 3 in 1 Dermaroller är utrustad med 0,5 mm mikronålar som är gjorda av högkvalitativ och tålig titan. Enheten kan till och med användas på kroppen och på känsliga områden i ansiktet, där den riktar in sig på att förstärka din inre lyster.

Användning av skinroller

Det är enkelt att använda 3 in 1 Dermaroller och tack vara dess bredd av avtagbara huvud, så kan den användas både i ansiktet och på kroppen.

11200 Nålar

1200 Nålar

Enbart lämplig till kroppsanvändning

2600 Nålar

600 Nålar

Lämplig till kropp och ansikte

3180 Nålar

180 Nålar

Lämplig för ansiktets känsliga delar

Börja med att försäkra dig om att huden du planerar att använda Dermarollern på är ren.

Välj det huvud som du skulle vilja använda och fäst det på Dermarollern.

Rulla Dermarollern fram och tillbaka över huden – vertikalt, horisontellt och diagonalt i 2 – 3 minuter.

Applicera en fuktgivare eller serum för att låta de aktiva ingredienserna penetrera huden djupgående.

Se till att rengöra Dermarollern, optimalt med en saniteringsspray, innan du åter placerar den i fodralet.

Upprepa dagligen under 5 – 7 dagar. Låt huden vila ett tag innan du börjar igen.

Råd

Eco Masters har skapat 3 in 1 Dermaroller av de finaste kvalitativa materialen för att tillhandahålla användare med en behaglig upplevelse. Vi rekommenderar att du tar din tid med Dermarollern, rullar den fram och tillbaka med raka och fasta drag. Om din hud känns öm eller irriterad så kan det vara för att du använder ett för hårt tryck. Ta då till lättare drag eller vänta tills huden återhämtat sig helt innan du börjar igen. Vi rekommenderar att du alltid rengör Dermarollern och inte delar den med andra, av hygieniska skäl.