Eco Masters Ansiktsvatten

Ansiktsvatten med kamomillextrakt
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Eco Masters ™ Kamomill Ansiktsvatten är den nya ansiktshydrerande produkten med en formula för torr och känslig hud. Innehåller koncentrerat Kamomillextrakt som lätt rengör huden samtidigt som hydratiseringen ökar och dehydrerad hud lindras och skyddas från irritation samt torrhet. Kamomillextrakt är lugnande, mjukgörande och hjälper till att lindra ansiktets hud, dämpa inflammation och rodnad som är typisk för reaktiv och känslig hud. Använd över din fuktighetskräm för hydratisering eller för att hålla sminket fräscht. Det kan även användas på torr hud som en lätt fuktgivande dimma.
  • Perfekt för känslig och rodnad hud
  • Baserad på Chamomilla Matricaria Recutita L.
  • Lugnande och regenererande effekt
  • Sprayform, snabb absorption
  • Fräsch, ren och hydratiserad hud
  • Det förändrar inte hudens naturliga pH
Eco Masters ™ Kamomill Ansiktsvatten används i kombination med andra produkter från Eco Master Kamomill produkter och hjälper till med att ge en jämnare hud.

Vad är Eco Masters ™ Kamomill Ansiktsvatten?

Eco Masters ™ Kamomill Ansiktsvatten är en återfuktande spray för känslig hud som är baserad på Kamomillblommor. Den snabbabsorberande konsistensen gör det möjligt för produkten att ge omedelbar verkan samt lugna reaktiv hud. Kamomill är känd för sina enastående antiinflammatoriska och lugnande egenskaper, mjukgörande och hindrar sprickbildning i ansiktet.

Vad gör Kamomillextrakt / Chamomilla Matricaria Recutita L.?

Chamomilla Matricaria Recutita L. innehåller aktiva föreningar av flavonoider som är särskilt fördelaktiga när det gäller vård av känslig hud. Nyckeln är de antiinflammatoriska egenskaperna; blockering av histaminfrisättning och hämmande av påverkan från fria radikaler samt från superoxider. Dessutom visar de aktiva föreningarna anmärkningsvärt kärlvidgande egenskaper, då de ökar blodflödet till ansiktet och lindrar irritation. Vårt kamomillextrakt är ett standardiserat extrakt av blommorna från Matricaria Recutita L. som blandats tillsammans med en lika stor glycerol som vatten.

Hur använder du Eco Masters ™ Kamomill Ansiktsvatten

Spraya

Applicera Eco Masters ™ Kamomill Ansiktsvatten på torr hud och låt lufttorka för full absorption. Anpassad som lätt uppstramande och fuktgivande spray. Perfekt att använda ovanpå sminket, för att hålla huden lugn och fräsch hela dagen.

Torka

Eco Masters ™ Kamomill Ansiktsvatten har en härligt uppfriskande doft. Perfekt som en ansiktsspray eller vid behov av en snabb uppfräschning. För att maximera resultat är det lämpligt att använda sprayen två gånger om dagen, morgon och kväll.

Ingredienser

Vatten, Kamomill extrakt, 1,2-butandiol, glycerol.


Kundomdömen

Vi på Lé luna strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

Lämna ett omdöme
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.