Chamomile Face

200ml Ansiktsvatten | Ansiktsvatten med kamomillextrakt

Vad är Eco Masters ™ Kamomill Ansiktsvatten?

Eco Masters ™ Kamomill Ansiktsvatten är en återfuktande spray för känslig hud som är baserad på Kamomillblommor. Den snabbabsorberande konsistensen gör det möjligt för produkten att ge omedelbar verkan samt lugna reaktiv hud. Kamomill är känd för sina enastående antiinflammatoriska och lugnande egenskaper, mjukgörande och hindrar sprickbildning i ansiktet.

Vad gör Kamomillextrakt / Chamomilla Matricaria Recutita L.?

Chamomilla Matricaria Recutita L. innehåller aktiva föreningar av flavonoider som är särskilt fördelaktiga när det gäller vård av känslig hud. Nyckeln är de antiinflammatoriska egenskaperna; blockering av histaminfrisättning och hämmande av påverkan från fria radikaler samt från superoxider. Dessutom visar de aktiva föreningarna anmärkningsvärt kärlvidgande egenskaper, då de ökar blodflödet till ansiktet och lindrar irritation. Vårt kamomillextrakt är ett standardiserat extrakt av blommorna från Matricaria Recutita L. som blandats tillsammans med en lika stor glycerol som vatten.

Hur använder du Eco Masters ™ Kamomill Ansiktsvatten

Spraya

Applicera Eco Masters ™ Kamomill Ansiktsvatten på torr hud och låt lufttorka för full absorption. Anpassad som lätt uppstramande och fuktgivande spray. Perfekt att använda ovanpå sminket, för att hålla huden lugn och fräsch hela dagen.

Torka

Eco Masters ™ Kamomill Ansiktsvatten har en härligt uppfriskande doft. Perfekt som en ansiktsspray eller vid behov av en snabb uppfräschning. För att maximera resultat är det lämpligt att använda sprayen två gånger om dagen, morgon och kväll.

Ingredienser

Vatten, Kamomill extrakt, 1,2-butandiol, glycerol.