måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 08 80 Chatta med oss

Eco Masters ™ Ansiktskräm

Vad är Eco Masters ansiktskräm?

Eco Masters ansiktskräm är en lyxig kräm med en kombination av lugnande och lindrande egenskaper. Det är en idealisk ansiktskräm som verkar för att hålla din hud återfuktad och frisk. Den höga koncentrationen av kamomill verkar skonsamt för att stärka huden och återställa dess lyster. Kamomill som är en av de mest använda och väldokumenterade medicinalväxterna i världen, är en högt värderad ingrediens inom hälsa och skönhet på grund av de vårdande egenskaperna.

Hur fungerar Eco Master ansiktskräm?

Eco Masters ansiktskräm har en lätt konsistens som tränger djupt in i hudens för att ingredienserna ska nå källan till problemet. Med kamomill som huvudingrediens, har denna produkt en mängd fantastiska egenskaper. Kamomill är antiinflammatorisk, antibakteriell och antiseptiskt. Kamomill förhindrar därmed att oönskade bakterier på huden och förhindrar därmed hudinfektioner, utslag och irritationer. Eco Masters ansiktskräm kan göra underverk för din hud och är med dess vårdande egenskaper idealisk för den som lider av känslig hy, eksem eller rosacea.

Varför välja Eco Masters ansiktskräm?

Många krämer innehåller kamomill men de är sällan baserade på det. Eco Masters ansiktskräm är baserad på kamomillextrakt i sin renaste form för du att få maximal effekt från de vårdande egenskaperna. Upplev en frisk hud utan rodnad och irritationer med hjälp av Eco Masters ansiktskräm, som effektivt och skonsamt bidrar till en bättre hy.

FÖRDELAR med KAMOMILL

Kamomill är en sammansättning av flera välgörande ingredienser. Var och en av dessa komponenter har fantastiska egenskaper som är särskilt bra mot huden:

Bisabolol
Bisabobol är utmärkt för acne-benägen hud eller hud som lider av känsliga hudåkommor såsom eksem, rosacea och psoriasis på grund av dess antibakteriella egenskaper.

Apigenin
Apigenin Det kan hjälpa till att förhindra uppkomsten av cancerceller och sägs även att minska DNA-oxidativ skada. Detta är uppenbarligen en viktig din skönhetsvård .

Chamazulene
Ger kamomill dess förmåga att lugna och rengöra huden och arbetar hand i hand med Bisabolol.

Rekommenderad användning:

För att uppnå bästa möjliga resultat med Eco Masters ansiktskräm, rekommenderar vi att du använder denna ansiktskräm två gånger om dagen (morgon och kväll). Applicera på ren, torr hud.

Hur beställer jag Eco Masters ansiktskräm?

Du kan snabbt och smidigt beställa Eco masters ansiktskräm genom att klicka på “lägg i varukogen” som du hittar längre upp på produktsidan. Därefter går du vidare till utcheckningen där du väljer önskad betalnings- och leveransmetod. Tvecka inte att höra av dig om du har några funderingar eler vill ha hjälp med beställningen. Vi finns tillgängliga på chatten, telefon och via email.


Kundomdömen

5 av 5
3 Recensioner

Skriv en recension Klicka här

  • * Den här ansiktskrämen är perfekt för mig, speciellt under vintern! Jag har väldigt känslig hy och blir så lätt röd, tycker att det blivit så mycket bättre nu när jag bytt till den här lugnande krämen.
  • * Återfuktar bra och min hud känns så mycket bättre nu. Har bara testat krämen och ansiktsrengöringen och är väldigt nöjd med båda.
  • * Funkat jättebra för mig! Har alltid haft känslig hud som lätt blossar upp och jag har testat alla möjliga krämer. Den här tillhör en av de bättre alternativen jag testat och kamomill brukar vara lugnande för min hud så det var kul att ni fått in en hel serie med det.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.