måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 08 80 Chatta med oss

Eco Masters ™ Ansiktskräm

Vad Eco Masters™ Kamomill Ansiktskräm?

Eco Masters ™ Kamomill Ansiktskräm är en fuktighetskräm som funderar som en föryngrande och lugnande ansiktsbehandling, avsedd för hud som tenderar att lätt rodna. Eco Masters Kamomill ansiktskräm är mest känd för dess antiinflammatoriska och lindrande egenskaper på huden och används som ett föryngringsmedel i hudcellerna. Kamomill kan förbättra huden genom att hydratisera och återställa skadad hud genom att minska torr och flagnande hud samt återställer smidigheten. Kamomill är rik på flavonoider (apigenin, quercetin, patulin och luteolin), som bidrar till ingrediensernas antiinflammatoriska och anti-erytem (hudrodnad) egenskaper som hjälper till med att förbättra läkningstiden för skadad hud. Eco Masters ™ Kamomill Ansiktskräm tränger djupt in i huden och lämnar den mjuk och sammetslen.

Vad är Gyllene Kamomill Extrakt / Chrysanthellum Indicum?

Den svenske botanikern Carl von Linné gav Kamomillblomman Chrysanthellum Indicum ett grekiskt namn som betyder “gyllene blomma”. Forskare hittade en molekyl i krysantemumen, som kallas apigenin. Den hjälper till att balansera hudens skyddande barriär. Vår hud har en naturlig hydrolipid barriär, en hinna bestående av vatten och fetter. När den barriären är ur balans, försvinner fukten och efterlämnar din hud torr och irriterad. När denna barriär bryts ned kan bakterier tas upp av kroppen. Det kan orsaka sjukdomar och infektioner. Forskarna upptäckte att apigenin återställde de hälsosamma fetterna till hudens barriär, vilket hjälper till att kapsla in fukten. Eco Masters hudserie som innehåller Chrysanthemum Indicum är en naturlig behandlingsmetod för rosacea och kan appliceras om du har mildare fall av åkomman.

Bisabolol

Liksom Apigenin härleds Bisabolol från kamomill och fungerar som antiinflammatoriskt och hjälper till med att lugna och lindra den irriterade huden. Bisabolol har även använts i kosmetik under hundratals år, på grund av sin uppmätta hudläkningsförmåga. Dessutom är denna ingrediens känd för sin mycket söta lukt och används ibland i parfymer. Bisabolol används främst i hudvårdsprodukter på grund av dess förmåga att hjälpa andra ingredienser att tränga in huden på ett bättre sätt och som därmed ser till att de andra potenta ingredienserna inte bara lägger sig på hudytan. Sist men inte minst, arbetar Bisabolol för att släta ut fina rynkor, utjämna pigmentering samt användarens hudton.

Hur använder du Eco Masters™ Kamomill Ansiktskräm?

Massera

Applicera en liten mängd kräm på ren och torr hud. Massera in tills den absorberats helt. Se till att du har tillämpat krämen på alla områden i ansiktet som skall behandlas.

Absorption

För att maximera resultat är det lämpligt att använda den två gånger om dagen, morgon och kväll.

Ingredienser

Vatten, Chrysanthellum indicum Extract, Glycerol, Betain, cetearylalkohol, PEG-20 Stearate, cyklometikon, Cetanol, glycerylstearat, PEG-100 stearat, hexadekansyra 2-etylhexyl-ester, PEG-10 dimetikon / vinyl dimetikon tvärpolymer, Isohexadekan, dikaliumglycyrrhizat , havre dihydro acyl antranilsyra, ß-glukaner, polyakrylamid, C13-14 isoparaffin, Laureth-7, Chlorphenesin, fenoxietanol, Parfum.


Kundomdömen
5 av 5
3 Recensioner

Skriv en recension Klicka här

  • * Den här ansiktskrämen är perfekt för mig, speciellt under vintern! Jag har väldigt känslig hy och blir så lätt röd, tycker att det blivit så mycket bättre nu när jag bytt till den här lugnande krämen.
  • * Återfuktar bra och min hud känns så mycket bättre nu. Har bara testat krämen och ansiktsrengöringen och är väldigt nöjd med båda.
  • * Funkat jättebra för mig! Har alltid haft känslig hud som lätt blossar upp och jag har testat alla möjliga krämer. Den här tillhör en av de bättre alternativen jag testat och kamomill brukar vara lugnande för min hud så det var kul att ni fått in en hel serie med det.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.