Facial

Ansiktsångare | Ansiktsångare

Eco Masters ansiktsångare är det perfekta sättet att rengöra huden. Det kräver minimal ansträngning då du inte behöver applicera några produkter utan endast behöver ånga ansiktet. Genom att ånga ansiktet med en ansiktsångare tillåter du dig att enkelt få en renare och klarare hy.

Vad är Eco Masters ansiktsångare?

Eco Masters ansiktsångare är en effektiv ansiktsrengörare. Den rengör huden samtidigt som den ger en intensiv känsla av avslappning. Att ånga ansiktet hjälper även till vid förkylning genom att öppna upp näsgångarna. Genom den nya teniken kan du få omedelbar lindring samt slippa kostsamma och tidskrävande ansiktsbehandlingar på salong. Nu kan du njuta av din egna ansiktsångare och bekvämligheten av få ren mjuk hy, utan att behöva lämna ditt hem eller spendera en förmögenhet.

Varför använda Eco Masters ansiktsångare?

Denna ansiktsångare är ett måste för din hudvårdsrutin. Att ånga ansiktet med hjälp av Eco Master öppnar upp porerna på ett sätt som fysiska produkter inte kan. Den bidrar till att hålla stressen i schack och hjälper dig att få en spauppleverlse utan att du behöver lämna ditt hem. Smink, svett och föroreningar kan lagras på hudens yta dagligen, Eco Masters ansiktsångare gör sig av med allt och bidrar till smidig och silkeslen hud. Eco Masters ansiktsångare har en modern och diskret design som passar alla livsstilar. Dess eleganta och kompakta design kompletterar all typ av inredning och kan enkelt placeras i badrummet eller sovrummet.

Hur fungerar det?

Eco Masters ansiktsångare diffunderar ånga i ansiktet. Ångan öppnar porerna, tränger igenom det översta hudlagret och eliminerar alla orenheter på ytan av huden. Efter användning är huden ren och redo för din dagliga fuktkräm.

Rekommenderad användning:

Innan du använder ditt ansiktsångare, se till att din hud är ren eftersom detta kommer att säkerställa en fördjupad användning av ansiktsångaren.

Detta steg är valfritt, men känn dig fri att tillämpa ett enzym serum på huden innan du använder Eco Masters ansiktsrengörare.

Ett annat bra förberedande steg är att lägga till några serum till under ögonen alternativt några gurkskivor eller tepåsar. Ångan kommer att aktivera ingredienserna och tillåta dem att tränga igenom huden.

Sätt ansiktet mot Eco Masters och låt den göra jobbet åt dig. Du kan slappna av samtidigt som Eco Masters ansiktsångare rengör dina porer och eliminerar oönskad smuts från huden.

Efter användning av ansiktsångare, applicera gärna din favorit fuktkräm. Eftersom huden är ren, kommer fukten från krämen att absorberas snabbare. Även dina anti-aging krämer kommer att vara mer effektiva.

Säker att använda

Eco Masters ansiktsångare är helt säker att använda. Att ånga ansiktet är en naturligt sätt att rengöra ansiktet. Med din personliga Eco Masters ansiktsångare , kan du undvika krångel och ha en alldeles egen ansiktsbastu hemma. Det finns inga kända risker med att använda ansiktsångare.

Hur beställer jag Eco Masters ansiktsångare?

Du kan snabbt, enkelt och säkert beställa din Eco Masters ansiktsångare genom från leluna.se. Klicka på “lägg till i varukorgen” och gå sedan vidare till utcheckning där du även väljer önskad leveransmetod.

Om du vill ha mer information eller helt enkelt ställa oss en fråga om produkten eller om våra tjänster som betalning, leverans och garantier kan du kontakta vår kundtjänst. Vår kundtjänst är öppen måndag till fredag mellan 10.00 till 19.00 på 08 44 68 08 80