Hur använder man Dermaroller på ärr från acne?

Man måste vara tålmodig och ihärdig vid behandling av acne. Som om det inte vore nog att dras med finnar så får du märken därefter som förföljer dig som vuxen. Som tur är finns det många behandlingar som snabbt och framgångsrikt minskar framträdandet av ärren från acne.

När det kommer till diverse tillgängliga behandlingar för ärr från acne så ska man aldrig glömma att nämna Dermaroller ett effektivt redskap att behandla ärr orsakat av acne. Här är en komplett guide om Dermarollern.

Om du lider av ärr kommer du tycka att det är värt att fortsätta läsa. Följande är verkligen ett måste att läsa för dem med markant synliga ärr. Kolla in hur du kan dra fördel av detta unika redskap när du tar upp kampen mot irriterande ärr. Dermarollern är en cylindriskt formad trumma som har vassa och fina nålar runt toppen. Dermarollern är ett medicinskt redskap som används under mikronålning för att bryta ner den ärrade vävnaden. Dessutom hjälper apparaten till att stimulera hudcellerna till proliferation. Användandet leder till bildandet av nya cellager med kollagen- och elastinfibrer på grund av förbättrad blodtillförsel. Denna metod är känd som neo-collagenesis och förbättringen av blodcirkulationen är känd som neo-angiogenesis. I samband med att använda en Dermaroller är det också viktigt att använda en kräm mot acne ärr och för slätare hy är det viktigt att använda en produkt är generös med antioxianter som hjälper hudens läkningsprocess.

Hur fungerar Dermaroller på ärr från acne?

Dermarollern arbetar effektivt för att förbättra tjockleken av epidermis. En förbättrad hudtextur hjälper avseende reducering av rynkor. Behandlingen verkar kraftfullt för att förhindra hyperpigmentering av huden, vilket ofta leder till ärr orsakade av acne. Användande av detta medicinska redskap triggar framgångsrikt igång ärret medan det stimulerar nya kollagenfibrer. På den andra sidan så hjälper en förhöjd blodcirkulation till att harmonisera hudpigmenteringen.

Dermaroller behandling av ärr från acne – Fördelar med Dermarolling:

Som ovan nämnt har Dermaroller väldigt få eller inga biverkningar, vem som helst som har problem med ärr från acne kan välja denna behandling utan rädsla för infektioner eller hyperpigmentering efter behandlingen. Här några av toppfördelarna med dermarolling.

 • Behandling med Dermarolling kan även utföras hemma. Men det rekommenderas ändå alltid att konsultera en expert innan man börjar uppta behandlingen hemma.
 • Behandling med Dermaroller är inte tidskrävande. Det är snabbt klart med tydligt effektivt resultat.
 • Dermarolling på huden med nålning är inte skadligt för huden. Den skadar inte huden på något sätt.
 • Förutom ansiktet kan vilken del av kroppen som helst behandlas bra med Dermaroller.
 • Personer med alla hudtyper kan välja behandling med dermarolling utan rädsla för någon hud- eller hälsorisk.
 • Dermaroller är inte ett dyrt redskap. Behandlingskostnaden är mycket mindre i jämförelse till andra dyra behandlingar som finns tillgängliga för behandling av ärr till följd av acne.
 • Dermarolling är även en bra metod för att strama åt huden som förlorat sin elasticitet på grund av fläckar, acne och finnar.
 • Då det avlägsnar ärr orsakade av acne har Dermaroller även ett effektivt resultat av att ljusa upp hudtonen.
 • Dermaroller agerar som en basprodukt som hjälper till att öka effektiviteten av andra hudprodukter.

Vem bör undvika behandling med Dermaroller?

Det stämmer att inte alla lämpar sig för behandling av Dermaroller. Personer med följande åkommor bör undvika dermarolling eller åtminstone konsultera en expert innan man väljer behandlingen.

 • Aktiva hudinfektioner
 • En historik av blodkoagulering
 • Kroniska hudinfektioner eller hudutslag
 • Acneutbrott eller finnar
 • Psoriasis
 • Eksem
 • Upphöjda vårtor eller leverfläckar

Hoppas att denna artikel varit informativ och kommer att hjälpa till med att hålla acnen under kontroll. Så tjejer, informera mig om hur ni hanterar acne. Jag hoppas att ärr från acne tids nog kommer att ligga i det förflutna.

Anmäl dig till vår nyhetsbrev