Dermal Grandeur MSM

1500mg 120 Kapslar | Ansiktsrynkor & kråkfötter
  • I lager

  • Fri frakt

  • Äkta produkt

  • Premium kvalité

Vacker hud inifrån

Sann skönhet är inget som du endast uppnår med hjälp av kosmetika, krämer och makeup, som endast verkar på ytan för att dölja problemen. Genom att fokusera på skönhet inifrån kan vården sättas in på en mer djupgående nivå, som så att den sedan kan genomlysa hela dig. För att kunna fokusera på skönhet inifrån så ville teamet på Regime, hjärnorna bakom Dermal Grandeur MSM, skapa en produkt som var det naturliga sättet att ta hand om huden långsiktigt, och inte bara för stunden. Genom att endast använda sig av den mest högkvalitativa och renaste formen av MSM, OptiMSM®, så fokuserar Dermal Grandeur MSM på hudens interna byggstenar, för att verka mot ålderstecken och för att låta sann skönhet skina fram.

Vad är MSM?

Metylsulfonylmetan, eller MSM, är också känt under andra namn, som Dimetylsulfon (DMSO2) och Metylsulfon. Det är en organisk sammansättning som du kan hitta naturligt i mat som fullkorn, hallon, äpplen, alfalfa-groddar, majs och komjölk. MSM innehåller omkring 34% svavel, som är ett mineral som det är vanligt att koppla samman med huden eftersom det är känt för att hjälpa till med tillverkning av kollagen, hyaluronsyra och keratohyalin. Dessa är viktiga byggstenar i huden, så en hälsosam produktion av dem är kritisk för hudens hälsa. När deras naturliga nivåer börjar att sjunka på grund av faktorer som ålder och fysisk påfrestning, så undermineras styrkan i huden och den blir hängig och rynkig. När man får tillskott på naturligt MSM så kan dock dessa nivåer stiga igen, vilket betyder att den strukturella integriteten i huden återställs och utseendet föryngras. Som en följd av detta så har MSM blivit väldigt populärt bland personer som vill försöka förbättra sin hud. Det har till och med varit fokus för en klinisk studie, som tittat på effekterna av oralt tillskott av MSM på hudens hälsa och ålderstecken.

Klinisk studie av MSM*

Från en slumpmässig, placebo-kontrollerad och dubbelt blind klinisk pilotstudie av OptiMSM®, utförd under en 16-veckorsperiod med 20 kvinnliga deltagare, så kom det ut ett antal fantastiska fynd. Genom dagsintag på 3000 mg i upp till 16 veckor, så såg man att MSM tycktes motverka framträdandet av ansiktsrynkor - genom att det totala antalet, deras längd och hur kraftiga de var. Jämfört med placebo-gruppen så gav studien att kvinnorna efter 16 veckor rapporterade en 18%-ig förbättring vad gällde kråkfötter, en 12%-ig förbättring av fastheten i huden och en 32%-ig förbättring av hudstrukturen. För att veta mer om studien, så klicka här.

Användning av Dermal Grandeur MSM

Ta bara 2 kapslar på morgonen, strax efter frukost, och 2 kapslar på kvällen, strax efter middagen - båda gångerna med ett fullt glas vatten. Eftersom varje flaska Dermal Grandeur MSM innehåller 120 kapslar, har du tillräckligt för 30 dagars användning. För att du fullt ut ska kunna utvärdera kosttillskottets resultat på din hud, så rekommenderar vi att du tar dem i minst 8-16 veckor, så att din inre skönhet kan lysa igenom.

Full innehållsförteckning

Aktiva ingredienser: metylsulfonylmetan (MSM).

Andra ingredienser: kapselhölje - hydroxypropylmetylcellulosa , titandioxid. Klumpförebyggande medel - magnesiumstearat. Flödesmedel - kiseldioxid.

Förstklassigt skönhetstillskott

Eftersom Dermal Grandeur MSM är gjort av högkvalitativa, naturliga ingredienser, är det säkert att ta utan några kända bieffekter. Tillskottet passar även för vegetarianer. Innan man tar tillskottet första gången rekommenderar vi alltid att man läser igenom den kompletta innehållsförteckningen, av allergiskäl.