Collagen Shot

50ml 10 Liquid | Flytande Skönhetskomplement

Varför Hydrolyserat Kollagen?

Kollagen är en lång kedja av aminosyror som agerar som byggklossar för din hud. Hydrolyserat kollagen, eller kollagenpeptider, är en nerbruten version av de långa kedjorna, och som ett resultat har de något olika egenskaper. Medan kollagen som helhet är bra för hälsan samt upprätthållandet av din hud, så är hydrolyserat kollagen möjligtvis bättre i hudvårdssyftet. Detta beror på att kedjorna är mindre, de har bättre biotillgänglighet, vilket innebär att de kan absorberas lättare av kroppen. Detta visar att en hydrolyserad version kan vara ett bra tillägg till alla hudvårdsrutiner och kan göras ännu bättre när användning kombineras med rätt vitaminer och mineraler.

Proto-col Collagen Shot

Som den första och enda superstarka kollagenprodukten som använder hela 5,000 mg av Bioactive Collagen Peptides, är Collagen Shot av proto-col så högpresterande som det kan bli. Med kliniska studier som visat på framgången med 2,500 mg av VERISOL® för huden, ville proto-col krydda till det lite och inkluderade dubbel styrka i varje shot för att verkligen turboladda din hudvård. Då VERISOL® för närvarande är den enda källan av kollagenhydrolysat som finns tillgänglig på marknaden, som är vetenskapligt bevisad att reparera och återställa kollagennivåer i kroppen, gör det detta till ett unikt komplement med en riktig kraft att räkna med inom hudvård.

I jakten på att göra Collagen Shot ännu bättre, nöjde de inte sig bara med att ha den bästa typen av kollagen; de tog det även till nästa nivå med inkluderandet av hudälskande vitaminer och mineraler – Vitaminerna B, C och E såväl som zink och koppar. Dessa är alla kända för sina fantastiska naturliga fördelar för huden samt för hur dessa mikronäringsämnen verkligen kan hjälpa till att gynna kroppen. Tack vare denna utmärka kombination av ingredienser, är Collagen Shot nästa steg framåt inom avancerad hudvård och visar hur sömlös forskning kan kombineras med skönhet med utomordentliga resultat.

VERISOL® Kliniska studier

Som en naturlig bioaktiv kollagenpeptid, är VERISOL® är en precis kombination av Kollagenhydrolysat av typ I och III från en marin källa som har skapats och optimerats specifikt för skönhetsappliceringar. Med ett antal kliniska studier utförda, har denna enastående ingrediens visat och bevisat sina många fördelar för huden. De kliniska studierna har även godkänts av FSE (Food Supplement Europe) och erkänts av EFSA (European Food Standards Agency), vilket gör VERISOL® till den enda kollagentypen i världen med en godkänd studie för skönhetsprodukter.

Den första studien var en studie med 69 kvinnor i åldern mellan 35-55 år, där de tog 2,500 mg av VERISOL® under 4 veckor. Kvinnorna i denna studie rapporterade en betydande ökning av hudelasticitet, vilken var upp till 15% jämfört med placebon. De dokumenterade även en betydande reducering av linjer och rynkor samt förbättrade fuktnivåer. En annan studie med över 1000 kvinnor i 55-årsåldern visade att oralt intag av VERISOL® minskade rynkor betydligt efter 4 veckor och ledde till en betydande högre koncentration av prokollagen i huden. I tillägg rapporterade Dr Stefan Oesser, världens ledande expert inom kollagenhydrolysat, att samma intag visade 60% ökning av hudens kollagennivåer och 15% ökning av hudelasticitet efter bara 4 veckor och var bestående efter 8 veckor.

Hudälskande vitaminer och mineraler

Vitamin B6 (Pyridoxine)
Vitamin B6 (Pyridoxine)
Denna viktiga medlem av den vattenlösliga B-vitaminfamiljen är allmänt populär för dess många positiva fördelar. Den bidrar inte enbart till minskning av trötthet och utmattning för att se till att din dag fungerar som den ska, den medverkar även till den normala funktionen av immunsystemet.
Vitamin B7 (Biotin)
Vitamin B7 (Biotin)
Biotin är en annan viktig B-vitamin som har några liknande fantastiska fördelar för kroppen och huden. Den medverkar till upprätthållandet av normal hud och i tillägg är den nödvändig för att upprätthålla energi och allmän hälsosam livskraft.
Vitamin C
Vitamin C
Vitamin C är utan tvekan en av de mest kända vitaminerna och den är otroligt viktigt för kroppens hälsa, i synnerhet för huden. Detta då den medverkar till normal kollagenbildning för den normala funktionen av brosk och hud.
Vitamin E
Vitamin E
Vitamin E är väldigt populär bland entusiaster av naturlig hudvård och är känd för att verka intensivt näringsgivande och hydratiserande för huden. I tillägg kan den vara väldigt användbar för att skydda huden från uppkomsten av för tidigt åldrande eftersom den medverkar till skyddandet av cellerna från oxidativ stress.
Zink
Zink
Ett av de essentiella spårämnena som är avgörande för våra kroppars hälsa. Detta mikronäringsämne spelar en stor roll i den normala kroppsfunktionen och när det gäller hud och hår, så kan zink vara väldigt användbart då det medverkar till proteinsyntes samt till upprätthållandet av normalt hår.
Koppar
Koppar
Många människor tänker på de externa tillämpningarna av koppar, och förstår inte hur fantastiskt det kan vara för kroppen. Det kan medverka till den normala funktionen av immunsystemet såväl som för upprätthållandet av bindvävnader, vilket gör det till en otrolig mineral för hud, hår och naglar.

Fullständig ingredienslista

Water, White Grape Juice (från koncentrat), Red Grape Juice (från koncentrat), Collagen Peptides, Agave Juice, Fructose, Pomegranate Juice (från koncentrat), Beetroot Juice Concentrate, Vitamin C, Vitamin B6, Vitamin E, Biotin, Cupric Gluconate, Zinc Citrate, Acid (Citric Acid), Stabilizer (Cellulose Gum), Preservatives (Potassium Sorbate, Sodium Benzoate), Natural Flavour.

Hur man tar det

Collagen Shot har utformats för att vara enkel att använda; skaka bara flaskan väl och drick! Så enkelt är det verkligen! Det rekommenderas att dricka 1 flaska dagligen under åtminstone 4 veckor och föredragsvis 8 veckor eller mer för att få ut så mycket som möjligt av detta flytande komplement. Överskrid inte den dagliga dosen. Varje box innehåller 10 st. 50 ml flaskor, så vid 1 om dagen räcker paketet till ett fullt 10-dagarsprogram.

Råd

Collagen Shot av proto-col har utformats, utarbetats och tillverkats till att vara hudvård av toppklass och använder då enbart naturliga förstklassiga ingredienser som har en vetenskaplig studie som backar upp dem. Som ett resultat av dessa fantastiska naturliga ingredienser är det fullständigt säkert att ta, har inga kända biverkningar och är dessutom fritt från gluten, mjölk och laktos. Vi föreslår dock att du vidtar lämpliga åtgärder och kontrollerar den fullständiga ingredienslistan efter eventuella personliga allergier innan du konsumerar den för första gången.