Coconut Splash - Oil Pulling (14 days)

Tandblekning

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vad är Coconut Splash Oil Pulling och hur fungerar det?

Coconut Splash Oil Pulling hjälper till att göra tänderna vitare och förbättra din munhygien. Detta fungerar genom oil pulling med kokosolja, en traditionell folkmedicin, som tillförser antibakteriella egenskaper när den blandas med saliv. På så sätt avlägsnas bakterier från munnen och tändernas mellanrum. Dessutom elimineras plack från tänderna och bakterier från tungan och tandköttet. Du kan därför njuta av vitare tänder naturligt med minskad risk för tandköttsinflammation.

Många väljer idag att bleka sina tänder naturligt med hjälp av oil pulling istället för traditionella tandblekningsmetoder som ofta använder starka kemikalier. På så sätt kan dessa användare uppnå en skonsammare tandblekning med likvärdiga resultat som med moderna tandblekningsmetoder. Dessutom bidrar kokosolja till att bota besvär som huvudvärk, migrän och diabetes samt dålig andedräkt genom att tillförse naturlig pepparmint.

Hur använder jag Coconut Splash Oil Pulling för vitare tänder?

1Häll i munnen

Töm Coconut Oil Pulling portionen i munnen

2Swisha Runt

Skölj munnen i 15-20 min, se till att det blandas ordentligt i munnen

3Skölj

Spotta ut och le!

Hur använder jag Coconut Splash Oil Pulling?

Coconut Splash Oil Pulling är enkel att använda och levereras i 14 portionspåsar för smidigare användning. Börja med att riva upp förpackningen på den streckade linjen och pressa innehållet i munnen. Skölj därefter munnen med Coconut Splash i minst 15 minuter för att bakterier ska fästa sig i oljan och spotta sedan ut. När du är klar borstar du rent tänderna som vanligt. För optimalt resultat ska du genomföra behandlingen varje dag under 14 dagar. Undvik att svälja kokosoljan eller skölja mindre än 15 minuter då produkten annars inte kommer att ge optimal effekt.

Vad innehåller Coconut Splash Oil Pulling?

Coconut Splash Oil Pulling levereras i ett paket med 14 doser, som vardera innehåller 10 ml. Ingredienserna i denna produkt består enbart av kokosolja och naturlig pepparmint smak och är därför fri från tillsatser och kemikalier.

KokosoljaCoconut Splash Oil Pulling innehåller extra virgin kokosolja av bästa kvalitet. Kokosolja har länge använts för naturlig tandblekning och munhälsa eftersom den har fantastiska antibakteriella egenskaper.

Pepparmint Förutom kokosolja innehåller Coconut Splash Oil Pulling naturligt mintextrakt. Tillsammans med kokosoljan hjälper pepparmintextraktet att ge dig en fräsch andedräkt.

Hur beställer jag Coconut Splash Oil Pulling?

Du kan enkelt, snabbt och säkert beställa produkten på vår hemsida. Klicka på “lägg till i varukorgen” och gå sedan vidare till utcheckning. Dessutom kan du välja mellan flera olika betalningssätt och leveransmetoder för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst.