Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/leluna/domains/leluna.se/public_html/model/Products.cls.php on line 4482
ClearPores Facial Acne Kit | Helhetsmetod för hud med akne | Lé Luna

ClearPores Kombinationspaket

Helhetsmetod för problemhud med akne
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Hud som är tilltäppt, blockerad och har blemmor, tack vare fett och talg, kan vara svårhanterlig, särskilt när vi känner att kemikalier är en företeelse som vi inte vill ha med att göra. Med detta i åtanke skapade Skinception deras ClearPores Wash, Capsules och Cream, för att sedan samla dem i deras ClearPores Facial Acne Kit.

  • Komplett helhetsmetod för hudvård
  • För vård av tilltäppt och blockerad hud
  • Verkar mot oljighet och blemmor
  • Tre unika kombinationer av växtextrakt
  • Vattenbaserade formulan, fria från oljor
  • Lättsvalda vegokapslar

Du kan mycket väl tvingats uppleva det komplexa i att försöka välja ut enskilda hudvårdsprodukter som faktiskt passar tillsammans, för att uppnå den där jämna huden som du vill ha. Med ClearPores Facial Acne Kit tillåts du ta ett verkligt helhetsgrepp, med en komplett uppsättning av perfekt balanserade örtextrakt, i den form som ger störst utväxling av de egenskaper som de bär med sig. Båda hudbehandlingarna är doftfria och fria från artificiella färgämnen och parabener, och innehållet i kapslarna är 100% naturligt. I kombination verkar dessa för att hjälpa dig att hantera de delar av ditt utseende som oroar dig mest.

Bekymret med en blemmig hy

En del människor har turen att ha en hälsosam, jämn hy med lyster som de kan lita på och som är fri från blemmor - men vi andra kan känna att vi hela tiden tänker på vår hud som är märkt av akne, blanka rodnader och ett knöligt utseende! Den inre skönheten må vara kritisk för den sanna självkänslan, men det är svårt att inte känna sig nere när man har ett yttre som man inte är nöjd med. Särskilt när det gäller det långsiktiga perspektivet, är det lika viktigt hur vi väljer att sköta om vår hud efter akne med blåsor som sannolikt ger ärr som vi bär med oss hela livet. Med allt detta i åtanke kan det inte komma som en överraskning att man tar till tuffa, avskalande tvättar, medicinska alternativ som isotretinoin och ett generellt undvikande av återfuktning. Det är väldigt många som hamnar i ett ständigt experimenterande med olika produkter som vi hittar på snabbköpet i en ständig jakt på den rätta effekten. Det måste finnas miljontals människor runt om i världen som önskar att de kunde hitta ett perfekt balanserat program med produkter som alla fungerar enligt en lätt, naturlig metod mot den här typen av problem.

ClearPores-metoden

Det finns en nyckelidé som driver teamet hos Skinception lab: att hitta en metod med en naturlig bas, som använders sig av de fantastiska, grundläggande krafterna hos naturen för att hjälpa till med hur vår hy framträder. Med detta som ledstjärna genomförde man riktade studier kring ett snudd på oräkneligt antal växtextrakt och kraftfulla vetenskapligt framtagna formulan, där man testade var och en av dem innan man gjorde det noggranna urvalet, och för att identifiera den bästa formen hos varje komponent.

Med början i den potenta-men-milda salicylsyran i tvätten och en avslutning i den hudälskande B3-vitaminen i krämen, så finns det totalt tjugosex olika botaniska komponenter som blandats i de här tre produkterna. Dessa samarbetar i yttersta harmoni och förekommer var och en i sin optimala form. Med ClearPores Facial Acne Kit kan du åtnjuta en allomfattande helhetsmetod, så att alla tänkbara behov hos en problemhy med akne och blemmor adresseras.

Steg 1 - tvätten

Grönt te
Den här växten har inte bara gjort sig hemmastadd i kök över hela världen - utöver att den är njutbar i form av en het dryck så uppmuntrar nu även specialisterna att den används till vår hud. Den anses vara värdefull när det kommer till att stärka upp, ge energi till och lugna hyn.
Druvkärnor
Detta potenta växtextrakt innehåller höga halter av flavonoider - ämnena som ligger bakom en del växters färg. Utöver detta tycks den hjälpa inom hudbehandlingar mot skador som orsakats av fria radikaler. Den främjar också lystern i hyn genom att avlägsna döda hudceller.

Step 2: kapslarna

Rot från kardborre
Den här plantans blad ses ofta växa i hjärtformade formationer - kanske en indikation på hur mycket den älskar att hjälpa vår hy! Den tros vara nyttig för våra kroppar, invärtes, och i århundraden har man använt den för att rensa ut och rena vår interna fysik. Detta är något som man ser kan överföras till en kraftfull extern lyster.
Aloe vera
Detta otroliga extrakt finns inskrivet i hudvårdens historieböcker då det använts i stor omfattning av folk kring Medelhavet och inom de egyptiska och assyriska kulturerna, samt under biblisk tid. Den anses ha renande, uppfriskande och lugnande kvaliteter och man har förstått att den ger kroppen en detox-behandling, inifrån och ut.

Step 3 - krämen

Copaifera Officinalis
Även under namnet ”balsam copaiba” återfinns den här traditionella ingrediensen i de sydamerikanska regnskogarna och den är mycket omtyckt av inhemska folk. Det är ett vårdande ämne som utvinns från vildväxande träd, som tros motverka obalanser hos drabbad hud. Det är optimalt för hy med akne och används för att dämpa irritation, samtidigt som det skyddar mot orenheter och bakterier
Andiroba
Den kommer från en sorts blommande plantor inom mahogny-familjen och carapa guianensis-olja (dess andra namn) har en långvarig historia av användning inom stammar i Amazonas. Den anses vara en enastående mjukgörare med närande egenskaper som är perfekta för den irriterade huden som de som kämpar med blemmor vanligtvis har.

Full innehållsförteckning

Tvätt

Vatten (aqua), PEG-100-stearat, butylenglykol, propanediol, stearylalkohol, cetylalkohol, hydroxietylakrylat/natrium acryloyldimethyl taurate sampolymer, dimetikon, cyklopentasiloxan, isopropylpalmitat, salicylsyra, blad från camellia sinensis (grönt te), kärnextrakt från vitus vinifera (vindruvor), extrakt från vaccinium myrtillus (blåbär), extrakt från silybum marianum (mariatistel), barkextrakt från pinus pinaster (medelhavstall), extrakt från ginkgo biloba, steareth-21, pentylenglykol, xantangummi, olja från zea mays (majs), rapsolja, glycerid, TBHQ, propylenglykol, citronsyra, etylhexylglycerin, dinatrium EDTA, simetikon, fenoxietanol.

Kapslar

Aktiva: maskros (rot), kardborre (rot), rumex crispus (rot), röd stormhatt (pulver), rödklöver (blomma), aloe vera (extrakt), sarsaparill (rot), lakrits (rot), kelp från Atlanten (pulver), gurkmeja, cayennepeppar (40 HU).

Övriga: vegetabilisk cellulosa (vegetariskt hölje), kiseldioxid, vegetabiliskt stearat.

Kräm

Vatten (aqua), niacinamid, pentylenglykol, isopropylpalmitat, dimetikon, stearylalkohol, cetylalkohol, PEG-100 stearat, kåda från copaifera officinalis (balsam copaiba), fröolja från carapa guianensis, olja av fruktkött från euterpe oleracea, hydroxietylakrylat/natrium acryloyldimethyl taurate sampolymer, steareth-21, olja från zea mays (majs), rapsoljeglycerid, TBHQ, propylenglykol, citronsyra, bladextrakt från camellia sinensis (grönt te), kärnextrakt från vitis vinifera (vindruvor), extrakt från vaccinium myrtillus (blåbär), extrakt från silybum marianum (mariatistel), barkextrakt från pinus pinaster (medelhavstall), extrakt från ginkgo biloba, ethylhexylglycerin, simetikon, dinatrium EDTA, fenoxietanol.

Användning av kittet

ClearPores Facial Acne Kit har utformats för att bli en nyckelkomponent inom din dagliga rutin. För att använda tvätten, använd varmt vatten för att blöta ansiktet och applicera sedan en generös mängd av tvätten i ansiktet. Massera in den med fokus på de mest besvärande områdena och undvik området kring ögonen. Låt huden ta upp produkten i några minuter och skölj sedan av med kallt vatten. Gör detta två gånger dagligen. För att använda krämen, några minuter efter rengöring, applicerar du ett tunt och jämnt lager på huden och gnuggar in det försiktigt. Vad gäller kapslarna tar du helt enkelt två om dagen med ett glas vatten innan ett mål. För maximal effekt av ClearPores Facial Acne Kit rekommenderar vi kontinuerlig användning av alla delar tillsammans, samt att man investerar i en långsiktig användning.

Guidance

Produktlinjen i ditt ClearPores-kit utformades med fokus på de krav som ställs av en skör och känslig hud. Med det sagt uppmanar vi att du tar dig tiden att gå igenom den kompletta innehållsförteckningen för alla produkter, ifall de skulle inkludera någonting som du är allergisk mot. Som en extra säkerhetsåtgärd kan du lapptesta tvätt och kräm tjugofyra timmar innan första användningen. Om du har någon diagnostiserad hudåkomma eller annat problem ber vi dig konsultera din vårdgivare.


Kundomdömen

Vi på Lé luna strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
MYCKET BRA  4

80% baserat på 1 Recensioner

Lämna ett omdöme
  • köpte som julklapp till mig själv :) nu ska acnen bort!!

    V Vanna

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.