ClearPores Body Protection Cream

170g Kräm | Lätt återfuktande formula

Kroppsliga hudbekymmer

En del personer har turen att få en len kropp som är skinande fri från blemmor, med hud som de kan lita på - men vi andra, som jobbar hårt med kroppsdelar som är märkta av pormaskar, finnar och akne, upplever att vi är under ständig prövning. Vi kanske försöker att tänka att det är skönheten på insidan som räknas, men då vi ändå tvingas undvika en del typer av kläder som visar för mycket hud, kan det ha påverkan på självkänslan. Det kan också gälla tanken på de ärr som vi behöver hjälpa huden att skydda mot exponering, långt efter aknen bleknat bort. Vi kanske ser hur andra använder sig av närande fuktkrämer och ryser vid bara tanken på att göra som de. Visst måste det finnas massvis med människor runt om i världen som längtar efter en lätt metod, med naturliga ingredienser i centrum, som vi kan använda för att lugna de mest bekymmersamma områdena av huden!

Sammansättningen hos ClearPores

Hos Skinception var man helt övertygade om att det fanns individer överallt som längtade efter en återfuktningsprodukt som var anpassad till och skonsam mot akne - så de beslöt sig för att gå till handling! Genom dedikerade studier fokuserade man på framställningen av en återfuktande och närande produkt som använde sig av expertisens urval av ämnen, som alla hade en positiv verkan på tilltäppt hud. Tio fantastiska aktiva ingredienser har satts samman till en lätt och lugnande kräm, där alla av dem inkluderats på grund av sina hudälskande förmågor.

Häpnadsväckande aktiva ämnen

Vitamin B3
I form av biologiskt aktiv niacinamid, är vitamin B3 särskilt välsedd bland hudvårdsentusiaster och -experter. Den är uppskattad för dess erkända påverkan på bibehållandet av en frisk och normal hud och blir allt mer populär som huvudkomponent i kosmetiska hudvårdsbehandlingar, särskilt de som riktar sig mot hy med överskott på talg. Den ses verka lindrande, återfuktande och skyddande.
Allantoin
Detta är ett kemiskt extrakt som hämtas från växten, vallört, och är ett ämne som kommit att kallas för “mirakelagent”. Det är väl ansett för dess förmåga att ge ny styrka, återfuktning och skydd till huden. Allantoin anses även vara hjälpsamt i det att det ger en lätt boost till den naturliga exfolieringen av huden, och ger den en fräsch och frisk look.
Copaifera Officinalis
Ett annat namn är balsam copaiba och är en vördad ingrediens som skördas i sydamerikanska regnskogar. Den skattas högt av regionens lokala folk. Kådan tas från träd som växer här och den anses vara en vital komponent när det gäller att hantera obalans i problemhy. Den används för att dämpa framträdande rodnader och samtidigt skydda mot bakterieinfektioner, så den är verkligen perfekt för hudbesvär.
Andiroba
Detta är en av de blommande plantorna inom mahogny-familjen och många grupper i Amazonas har använt olja från Carapa Guianensis (ett annat namn för Andiroba) långt tillbaka genom historien. Den ses som en kraftfull mjukgörare med närande egenskaper som passar perfekt för behoven hos en irriterad hy. Detta är en återkommande upplevelse för de som kämpar med finnar och blemmor.
Acai
De här bären, som växer på höga palmer i Amazonas flodområden, är extremt populära bland de som kommer ifrån området. Bären benämns i dagligt tal med ett namn som översätts till “gråtande frukt”, på grund av deras intensiva fuktnivå. Utöver detta är de också rika på vitaminer som vitamin C, som är känd för dess skyddande och stärkande effekter mot miljömässig stress. Bären är även omtalade för sina nivåer av fenoliska sammansättningar.
Grönt te
Denna berömda och omtyckta växtkomponent har gjort sig hemmastadd i kök över hela världen - det bryggs och dricks av de stora massorna. Nu är det dags att även arbeta in det i vår hudvårdsrutin! De kunniga experterna ser allt mer på det här extraktet som något som kan hjälpa till att lugna, stärka och fräscha upp hud med olika besvär.
Bark från medelhavstall
GatDen samlas in från avlägsna skogar och ingrediensen kommer med en mängd olika fördelar för vår kropp, men allra mest används den för att stabilisera fuktnivåerna. Den kan ge huden ökad elasticitet, inre styrka och motståndskraft, samtidigt som den också hjälper till att skydda mot oönskade missfärgningar. I det stora hela, hjälper barkextraktet till att ge huden ett friskt utseende.

Full innehållsförteckning

Vatten (aqua), niacinamid, stearylalkohol, cetylalkohol, glycerin, cyklopentasiloxan, isopropylpalmitat, kåda från copaifera officinalis (balsam copaiba), fröolja från carapa guianensis, olja av fruktkött från euterpe oleracea, pentylenglykol, salicylsyra, steareth-21, allantoin, hydroxietylakrylat/natrium acryloyldimethyl taurate sampolymer, olja från zea mays (majs), rapsoljeglycerid, TBHQ, propylenglykol, citronsyra, bladextrakt från camellia sinensis (grönt te), kärnextrakt från vitis vinifera (vindruvor), extrakt från vaccinium myrtillus (blåbär), extrakt från silybum marianum (mariatistel), barkextrakt från pinus pinaster (medelhavstall), extrakt från ginkgo biloba, ethylhexylglycerin, simetikon, dinatrium EDTA, fenoxietanol.

Användning av krämen

Body Protection Cream, som tagits fram för att matcha kraven hos en blockerad hud perfekt, och den kommer med all säkerhet bli en del av din rutin som du kommer att uppskatta allt mer. En gång om dagen, omkring tio minuter efter rengöring med Deep Body Wash, applicerar du en mindre mängd av krämen på de aktuella områdena och masserar in den lätt. För att få ut mest av krämen är det rekommenderat att du gör den till en del i din normala, regelbundna rengöringsrutin - långsiktigt. Du kan även komplettera med Body Wash och Capsules ur samma produktlinje.

Råd

Alla produkter som resulterar av arbete hos Skinception labs, har utformats utifrån engagemanget om att ge närande och samtidigt kraftfull hudvård, allt för att tillfredsställa kunderna. Med det sagt så är det alltid värt tiden att läsa igenom den kompletta innehållsförteckningen innan den första användningen, om den skulle lista något som just du har en allergi mot. Om du fått en specifik hudåkomma diagnostiserad, vänligen stäm av med din vårdgivare innan användning. Du kan också vilja utföra ett lapptest tjugofyra timmar innan första användningen, som en extra säkerhetsåtgärd.