ClearPores Body Acne Kit

Helhetsmetod för hud med akne
1,167.00Kr
Du sparar:  268.00Kr

En knölig väg till skönheten

Längtan efter en jämn och len kropp är i princip allmängiltig - det återspeglas i allt från hårborttagnig till exfolieringsprodukter, du behöver bara kasta ett öga på internet så inser man vidden! Men kroppen underminerar ibland våra ansträngningar, vilket resulterar i förlorat självförtroende inför våra fysiska attribut. Akne kan vara särskilt oroande och kan vara både plågsamt och kännas skamligt. Det är därför inte särskilt förvånande att folk tar till starka och ofta avskalande, kemiska metoder. Många tvingas även försöka välja ut och kombinera hudvårdsprodukter på egen hand, vilket leder till ett konstant experimenterande för att hitta den bästa vägen framåt. Hur många är vi inte som önskar att vi kunde hitta en komplett metod med ett helhetsperspektiv och naturliga ämnen i centrum, som tillfredsställde alla behoven hos vår utsatta hud.

ClearPores metod

Ett tydligt koncept som driver laboratoriet hos Skinception är utformningen av naturligt baserade metoder som nyttjar de potenta och grundläggande krafterna i naturen i vår strävan mot ett bättre utseende och en fräschare hud. Utifrån detta genomförde man fokuserade studier som omfattade en ofantlig mängd växtderivat och unika vetenskapligt framtagna komponenter, genom att testa var och en av dem innan det valdes ut att ingå, samt genom att inkludera varje komponent i dess optimala form.

Med en början i tvättens enträgna men skonsamma exfoliant, salicylsyran, och avslut i krämens innehåll av hud-boostande vitamin B3, har totalt tjugosju örtextrakt kombinerats i de tre produkterna. Dessa verkar tillsammans i harmoni och används på bästa sätt. I ClearPores Body Acne Kit har du en allomfattande helhetsmetod som ser till alla de krav som en drabbad hud med blemmor och akne kan tänkas ha.

Steg 1: tvätt

Grönt te
Det har hittat sin alldeles egna plats i våra köksskåp och muggar, som en varm dryck, men nu börjar allt fler experter förespråka appliceringen av växtextraktet i form av ytliga behandlingsprodukter för vår hud. Man har sett att det är en värdefull komponent som ger energi, lugn och styrka till huden.
Kärnor från vindruvor
Det här övertygande extraktet rymmer stora mängder flavonoider, de föreningar som är ansvariga för färgen hos växtkällan. Dessutom sägs det vara särskilt fördelaktigt inom hudvårdsprodukter som verkar mot skador från fria radikaler. Det ger också utseendet lyster, eftersom det hjälper till att avlägsna döda hudceller.

Steg 2: Kapslar

Rot från kardborre
Den här växtens blad ses ofta vara formade som ett hjärta - kanske för att visa hur mycket de älskar att boosta vår hud! Den sägs vara behjälplig för kroppens interna funktioner och har använts i generationer som en något renande och upprensande för den inre fysiken. Detta är något som kan ge stort genomslag i den yttre utstrålningen.
Aloe vera
Den började användas inom de uråldriga grekiska, romerska, assyriska och egyptiska kulturerna, och växten finns bokstavligt talat införd i hudvårdens historia. Då den setts kunna lugna, rena och fräscha upp, anses den också vara en användbar komponent för att göra sig av med gifter i kroppen, genom att verka inifrån.

Steg 3 - Kräm

Copaifera Officinalis
Denna kåda är en traditionell ingrediens och som också är känd som balsam copaiba. Skördad från vildväxande träd i Sydamerikas regnskogar, är den högt skattad av de inhemska folken i regionen. Den sägs hjälpa mot obalanser i huden, samtidigt som den skyddar mot orenheter och dämpar tecken på inflammation.
Allantoin
Inom populärmedia beskrivs den här komponenten som en “mirakelingrediens” - men den har använts i form av dess växtkälla, vallört, i århundraden. Experter menar nu att den skyddar, återfuktar och ger ny kraft till huden. Den har även den dubbla egenskapen att både vara mjukgörande och hjälpa huden att göra sig av med döda hudceller, vilket bidrar till en fräsch och hälsosam look.

Full innehållsförteckning

Tvätt: Vatten (aqua), PEG-100-stearat, butylenglykol, propanediol, stearylalkohol, cetylalkohol, hydroxietylakrylat/natrium acryloyldimethyl taurate sampolymer, dimetikon, cyklopentasiloxan, isopropylpalmitat, salicylsyra, blad från camellia sinensis (grönt te), kärnextrakt från vitus vinifera (vindruvor), extrakt från vaccinium myrtillus (blåbär), extrakt från silybum marianum (mariatistel), barkextrakt från pinus pinaster (medelhavstall), extrakt från ginkgo biloba, steareth-21, pentylenglykol, xantangummi, olja från zea mays (majs), rapsolja, glycerid, TBHQ, propylenglykol, citronsyra, etylhexylglycerin, dinatrium EDTA, simetikon, fenoxietanol.

Kapslar Aktiva: maskros (rot), kardborre (rot), rumex crispus (rot), röd stormhatt (pulver), rödklöver (blomma), aloe vera (extrakt), sarsaparill (rot), lakrits (rot), kelp från Atlanten (pulver), gurkmeja, cayennepeppar (40 HU).

Övriga: vegetabilisk cellulosa (vegetariskt hölje), kiseldioxid, vegetabiliskt stearat.

Kräm: Vatten (aqua), niacinamid, stearylalkohol, cetylalkohol, glycerin, cyklopentasiloxan, isopropylpalmitat, kåda från copaifera officinalis (balsam copaiba), fröolja från carapa guianensis, olja av fruktkött från euterpe oleracea, pentylenglykol, salicylsyra, steareth-21, allantoin, hydroxietylakrylat/natrium acryloyldimethyl taurate sampolymer, olja från zea mays (majs), rapsoljeglycerid, TBHQ, propylenglykol, citronsyra, bladextrakt från camellia sinensis (grönt te), kärnextrakt från vitis vinifera (vindruvor), extrakt från vaccinium myrtillus (blåbär), extrakt från silybum marianum (mariatistel), barkextrakt från pinus pinaster (medelhavstall), extrakt från ginkgo biloba, ethylhexylglycerin, simetikon, dinatrium EDTA, fenoxietanol.

Användning av kittet

Man tog fram ClearPores Body Acne Kit med avsikten att bli en grundläggande del av ditt dagliga rengöringsprogram. För att använda tvätten, i duschen eller badet, så blöter du relevant hudområdet ordentligt och masserar sedan in en generös mängd av produkten i huden. Låt den absorberas i några minuter, skölj sedan av. Strax efter rengöringen, efter omkring tio minuter, applicerar du ett tunt lager med kräm på de specifika områdena och gnuggar. in Vad gäller kapslarna sväljer du helt enkelt två om dagen, innan ett mål och tillsammans med ett glas vatten. För att få ut maximal effekt föreslår vi att du använder alla tre produkterna konsekvent varje dag. Det är rekommenderat att du investerar i en långsiktig användning.

Råd

ClearPores Body Acne Kit utformades hängivet med ett mål i sikte - att tillfredsställa behoven hos utsatt hud. Du bör dock ta dig tiden till att läsa igenom de kompletta innehållsförteckningarna för varje komponent, om de skulle lista något som du är allergisk mot. Som en extra säkerhet kan du vilja utföra ett lapptest på tvätt och kräm dagen innan du planerar att använda dem första gången. Om du har fått en hudåkomma diagnostiserad eller har andra funderingar, vänligen stäm av med din vårdgivare.