ClearPores Skyddande Ansiktskräm

113g Kräm | Fuktberikande formula

Besvärad av Blockerade Porer?

Vissa människor har tur nog att ha hud de alltid kan lita på, utan finnar och med mycket lyster. Andra har dock större problem med finnar, akne, och oljig hud som de konstant måste bråka med. Visst kommer skönheten inifrån, men ibland kan det vara svårt att inte bli upprörd över hudproblem och låta dessa ledsna känslor smyga in i vår vardag och förstöra för vår självkänsla. Även om vi kanske egentligen vet om att en fuktighetskräm i någon form är viktig för varje hudtyp, kan tanken på att applicera en extra olja på en redan fet hud vara avskräckande. Det måste säkerligen finnas många som är ute efter en naturlig, lätt men ändå djupt närande kräm så vi slipper oroa oss över detta problem.

ClearPores Blandningen

Skinception förstod att folk letat efter en kräm som fungerar på aknebenägen hud, och var fast beslutna om att hjälpa till. Så de gick ut och tog till dedikerad forskning, fokuserad på hur en vårdande, fuktgivande produkt skulle kunna använda speciellt utvalda ämnen för att underlätta för aknebenägen hud. TTio kraftfulla aktiva ämnen förenades i en lätt, parfymfri kräm där alla ämnen valts ut för sina unika hödförstärkande egenskaper. När du använder denna lugnande kräm kan du vara säker på att du gör det mesta av en blandning som strävar efter att göra din hud till det bästa den kan vara.

Fantastiska Ämnen

Vitamin B3
I den biologiskt aktiva formen av niacinamid är vitamin B3 högt ansedd bland hudvårdsexperter och entusiaster. Älskad för sina kända bidrag till upprätthållandet av normal och hälsosam hud blir den en alltmer populär nyckelkomponent i kosmetisk, speciellt för oljig och aknebenägen hud, eftersom den skyddar, är fuktgivande och lugnar.
Copaifera Officinalis
Även känt som Balsam Copaiba. Det är en traditionell ingrediens som finns i Sydamerikas regnskogar och är älskad av dess befolkning. Det är en ärtväxt som skördas från vilda träd och är känt för att adressera balansen i orolig hud. Den används för att lugna irritation samtidigt som man skyddar mot orena bakterier, vilket gör den idealisk för aknea komplex.
Andiroba
Detta ämne är även känt som Carapa Guaianensis Olja och historian av användandet av detta är lång hos Amazonian stammar. Det anses vara en utmärkt mjukgörare, vars näringsegenskaper är idealiska för irriterad hud. Detta är ett vanligt fenomen för hud som lider av akne eller finnar.
Acai
Denna frukt, som kommer från palmer från Amazonas, är mycket populär bland dess ursprungsbefolkning. Namnet är en översättning från frasen "frukt som gråter" för sin intensiva fuktgivande funktion. Den är även extraordinärt rik på vitaminer så som Vitamin C vilket är känt för sin vitaliserande och skyddande effekt mot stressfaktorer från miljön.
Grönt Te
Detta kända och älskade växtderivat har funnit en plats som en fast favorit i våra hem som en varm dryck - nu är det dags att ge den platsen i vår hudvård. Det är alltmer anmärkt av experter att den har lugnande, stärkande och uppfriskande egenskaper.
Maritime Tallbark
Detta ämne är skördad från otillgängliga skogar och har flera fördelar för kroppen, främst att det är optimalt för att balansera fuktnivåerna. Det kan vara till fördel för hudens elasticitet, inre motståndskraft och styrka, samtidigt som det hjälper till att försvara sig mot oönskad missfärgning. Övergripande bidrar det till att införa ett hälsosamt utseende i hudens ton.

Alla ingredienser

Vatten (Aqua), Niacinamid, Pentylenglykol, Isopropylpalmitat, Dimetikon, Stearylalkohol, Cetylalkohol, PEG-100 Stearat, Copaifera Officinalis (Balsam Copaiba) harts, Carapa Guaianensis Fröolja, Euterpe Oleracea Massa Olja, Hydroxietylakrylat / Natrium Acryloyldimetyl Taurat Copolymer, Steareth-21, Zea Mays (Corn) Olja, Canolaoliglycerid, TBHQ, Propylenglykol, Citronsyra, Camellia Sinensis (Grönt Te) Blad Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Vaccinium Myrtillus (Blåbär) Extrakt, Silybum Marianum (mjölktistel) extrakt, Pinus Pinaster Bark (Maritime Pine) extrakt, Ginkgo Biloba Extract, Ethylhexylglycerin, Simeticon, Dinatrium EDTA, Fenoxietanol.

Användning av krämen

Denna skyddande kräm är perfekt formulerad med behoven hos de med igentäppt hud i åtanke och kommer säkerligen bli ett vinnande koncept i din vardag. En gång om dagen, cirka tio minuter efter användning av Deep Facial Wash, applicera ett tunt lager av krämen i ansiktet och massera försiktigt in den. För att kunna maximalt njuta av produkten föreslår vi att du använder den löpande och investerar i långvarig användning. Vi rekommenderar även att du använder den i samband med tvätt och kapslar av samma märke.

Rådgivning

Varje produkt som kommer från Skinception har ett särskilt fokus på att ge omsorg, men ändå kraftfull hudvård, var och en med ett specialiserat mål och en hängivenhet till nöjda kunder. Det är dock viktigt att du, innan användning av alla nya hudvårdsprodukter, läser igenom den fullständiga ingredienslistan för att kolla efter individuella allergier och genomgår ett hudtest 24 timmar innan första användning. Om du blivit diagnoserat med en specifik hudsjukdomar, rådgör först med din läkare.