ClearPores Djuprengörande Kroppstvätt

226g Body Wash | Rengöring från växtriket, fri från olja

Den svåra vägen till en suverän kropp

Vi är alla ute efter en slät och mjuk kropp - från exfolierande skrubbar till hårborttagningskrämer, man behöver endast skymta online för att få en idé! Men ibland försvårar våra kroppar våra ansträngningar, eftersom fet hud leder till täppta porer, och vi börjar presentera fläckar. Detta kan leda till problem med självförtroendet vilket kan påverka många delar av vårt liv, allt från att klä upp oss för en kväll ute på stan till att visa upp oss för våra partners. Akne är speciellt något som ofta skapar obehag och jobbiga känslor. Det är inte en överraskning att folk försöker sig på användning av starka, hårdare metoder för att bli av med sina hudåkommor. Dock brukar sådana produkter ofta göra probleme värre och kan även höja risken för ärrbildning. Man måste undra hur många människor skulle uppskatta en mild men effektiv metod som blandar botanisk och vetenskaplig kunskap.

ClearPores Tillvägagångssätt

Forskare i Skinception-labbet hade en tydlig vision för ClearPores-sortimentet - att hantera kraven på hud som visar tecken på blockering på grund av föroreningar och talg. De var bestämda att skapa en formel som samtidigt kan rena, exfoliera och lunga och de strävar efter att ta bort oönskade ackumulationer, återhämta balans mellan pH-nivåer och talg, minska utseendet på fläckar och försvara känslig hud mot ytterligare irritation.

En kompetent utvald ingrediens är den otroligt respekterade exfolierande Salicylic Acid som består av exceptionella och unika örtderivat, varje en av dem valda för sina anmärkningsvärda krafter. Många av dessa har varit älskade av traditionella utövare i århundraden, och har nu uppmärksamats av experter, som inkluderar dem i forskningsdrivna hudformuleringar. Tillsammans strävar de inte bara efter att rensa din hud utan också att ta hand om och öka hudens styrka.

Grönt Te
Det kan vara vanligare att se denna produkt i våra kök och det kanske förväntas att man ska njuta av den som dryck - men ett ökat antal experter börjar hylla dess fördelar när den är använd på hud. Det anses som lugnande, stärkande och vitaliserande för huden.
Druvkärnor
Druvkärnor kommer från en frukt som är känd för dess smakrika karaktär men kärnan betraktas för dess skyddande, lugnande karaktär. Dessa anses vara av särskilt värde för att arbeta mot hudskador och effekterna av fria radikaler.
Bilberry
Bilberry
Bilberry verkar i harmoni med druvkärnor och är packat med Vitamin C, vilket är förstått att försvara mot oxidation och stress i miljön och samtidigt ge huden lyster. Det anses också att öka hudens inre styrka, vilket minskar utseendet på ärrens eventuella framsteg, och irriterande följder från hudproblem.
Mjölktistel
Denna växt hittas växandes i medelhavsområdet och kallas även för ‘Holy’ eller ‘Mary Thistle’. Den är älskad för dess förmågor mot avgiftning och skydd. Därigenom hjälper det till att ta itu med hud klåda, rodnad och inflammerat utseende och verkar även lugnande och för att ge huden lyster.
Maritime Pine
Detta multifunktionselement, som samlas från avlägsna skogar, används främst för att stabilisera hydrering vid en optimal mängd. Det hjälper också att upprätthålla hudens elasticitet och sägs vara att hjälpa till att försvara mot extrinsisk åldrande och pigmentering. Generellt ökar det hudens hälsosamma glöd.
Ginkgo Biloba
Detta extrakt kommer från ett berömt långlevande träd och är älskat runt om i världen för sina rikliga fördelar för våra kroppar. I förhållande till huden hjälper det reningsprocessen, samtidigt som det hjälper till att öka naturlig motståndskraft och styrka när det gäller att hantera yttre stressfaktorer.

Alla ingredienser

Vatten (Aqua), PEG-100-Stearat, Butylenglykol, Propanediol, Stearylalkohol, Cetylalkohol, Hydroxietylakrylat / Natriumacryloyldimetyl Tauratkopolymer, Dimetikon, Cyclopentasiloxan, Isopropylpalmitat, Salicylsyra, Camellia Sinensis (Grönt te) Blad, Vitusvinifera Grape) Seed Extract, Vaccinium Myrtillus (Blåbär) Extrakt, Silybum Marianum (Milk Thistle) Extrakt, Pinus Pinaster Bark (Maritime Pine) Extrakt, Ginkgo Biloba Extract, Steareth-21, Pentylenglykol, Xantangummi, Zea Mays (Corn) Olja, Canola Olja, Glycerid, TBHQ, Propylenglykol, Citronsyra, Etylhexylglycerin, Dinatrium EDTA, Simetikon, Fenoxietanol.

Anvnändning av ClearPores Deep Body Wash

Denna rengöringsprodukt kommer säkerligen bli det nästa njutbara, tillfredsställande aspektet av din regelbundna hudvårdsrutin. När de hudområden som är mest drabbade av fläckar är våta, applicera en generös mängd av Deep Body Wash och massera in i huden i en cirkulär rörelse. Låt produkten vila på huden i 2-3 minuter och skölj sedan noggrant bort. För maximal njutning av formelns fördelar använd varje dag under löpande tid och investera i långsiktig användning. Du kan också kombinera den med koordinerande kapslar och kroppskräm.

Vägledning

ClearPores-sortimentet som helhet skapades med alla krav på bräcklig, känslig hud och en drivkraft mot att erbjuda högkvalitativa hudprodukter. Med det sagt är det alltid viktigt att ordentligt läsa igenom listan av ingredienser för att se till att inga individuella allergier finns. Om du har diagnoserats med specifika hudsjukdomar kolla först med en läkare innan du använder produkten första gången.