ChinUp Mask

Mask | Motverkar dubbelhaka
:


Förpackning

Vad är ChinUp Mask?

ChinUp Mask är en revolutionerande skönhetsmask som är framtagen för att kunna erbjuda samma fördelar som vid ett kirurgiskt ansiktslyft. Men tillskillnad från kirurgi behöver du inte oroa dig över biverkningar, smärta eller dyra kostnader. Behandlingen tar cirka 30 minuter och efteråt kommer du att kunna uppleva att huden runt hakan och halsen har stramats åt. På så sätt minskas även upplevelsen av dubbelhakan och ditt ansikte kan se och upplevas smalare ut.

Vad är fördelarna med ChinUp Mask?

ChinUp Mask fungerar på två olika nivåer. Skönhetsmasken arbetar först och främst ytligt för att kunna ge direkta och synliga resultat. Redan efter att ha använt skönhetsmasken under 30 minuter kan du märka synliga resultat med fastare hud runt hakan och halsen. Detta beror på att ämnesomsättningen kan börja sättas igång, vilket successivt kan leda till viktförlust. Resultatet kan senare att förbättras med regelbunden användning och bidra till att dubbelhakan reduceras.

Genom längre användande arbetar produkten även djupare i huden och på cellnivåer för att kunna ge långvariga resultat. Exempelvis kan kollagenproduktionen och det lymfatiska systemet öka efter regelbunden användning, vilket kan resultera i en slätare hud och få ansiktet att se yngre ut. På sätt kan även käklinjen formas och ansiktet kan se smalare ut. ChinUp Mask innehåller även antioxidanter som verkar för att återfukta och rengöra huden på djupet. På så sätt kan produkten bidra till att långsiktigt minska orenheter, akne och blemmor.

Behandlingen tar endast 30 minuters och du kan märka synliga resultat redan efter första behandlingen

ChinUp mask bidrar till att strama åt huden runt halsen och hakan för att slutligen kunna reducerad uppkomsten av dubbelhakan

Produkten verkar för att öka kollagenproduktionen och släta ut huden, vilket gör att ansiktet kan se yngre ut.

Dessutom innehåller skönhetsmasken antioxidanter för att återfukta och rengöra huden på djupet. På så sätt kan akne och andra hudproblem reduceras.

Vetenskapen bakom ChinUp Mask

ChinUp Mask innehåller en unik och noggrant utvald kombination av ingredienser för att effektivt kunna attackera slapp hud och strama åt ansiktet. Skintronics, som är huvudingrediensen, verkar för att kunna strama åt huden och kan ta bort dubbelhakan genom att möjligtvis öka fettförbränningen och omvandla fett till fibrös vävnad. Då denna skönhetslyft är en av de enda ansiktslyftet utan kirurgi på marknaden som innehåller Skintronics skiljer sig den från andra genom att rikta sig direkt till slapp hud istället för att dölja symptomen.

Förutom Skintronics innehåller ChinUp Mask även vitamin E, Corum 9235 och Q10 Coenzym. Vitamin E verkar för att kunna öka hudens elasticitet och ge slätare hud genom att tillförse antioxidanter. Ansiktet kommer därför kunna se och upplevas yngre och friskare ut. Q10 återfuktar huden medan Corum 9235 stimulerar absorptionen av Skintronic för att ytterligare kunna öka fett förbränningen.

Produkten är kliniskt bevisad för effektivt och skonsamt resultat.

När kan jag börja se resultat?

ChinUp Mask är kliniskt bevisad att strama åt huden och majoriteten av dem som använder skönhetsmasken upplever synliga resultat redan efter första behandlingen. Men som med de flesta skönhetsprodukter varierar resultat och tiden det tar att uppnå optimalt resultat från person till person.

Hur använder jag ChinUp Mask?

ChinUp Mask är mycket enkel att använda och kan utföras hemma. Börja med mäta dina mått från öra till öra med hjälp av det medföljande måttbandet. På så sätt kan du enkelt jämföra resultatet efter behandlingen. Öppna därefter förpackningen och applicera masken på mot ansiktet. När detta är klart fäster du det medföljande hakbandet under hakan och stramar åt. Efter 30-40 minuter är behandlingen klar och du kan då avlägsna masken. Massera slutligen käke och nacke tills den återstående krämen har absorberats helt.

Hur beställer jag ChinUp Mask?

Du kan snabbt, enkelt och säkert beställa ChinUp Mask hos leluna.se. Det enda du behöver göra är att klicka på “Lägg till”, klicka sedan på varukorgen och följa instruktionerna på skärmen. Om du beställer innan klocka 16.00 så skickar vi ut din beställning samma dag.