Buttocks Lifting

60ml Gel

Vad är det?

CC Buttocks Lifting Gel har designats för kvinnor som vill förbättra formen på sin bakdel och sina lår och eliminera de där irriterande celluliterna. Denna effektiva gel kan hjälpa till att minska groparna i huden genom att öka elasticiteten och blodcirkulationen. CC Buttocks Lifting Gel hjälper alla som vill ha en slät och fast bak.

Hur fungerar det?

CC Buttocks Lifting Gel förbättrar blodcirkluationen. Bra blodcirkulation är ofta nyckeln till att bekämpa celluliter. Om du har dålig cirkulation kan detta göra det svårt för din kropp att absorbera fett normalt, något som får det att lägga sig i klumpar och knölar som syns ända upp på hudytan. CC Buttocks Lifting Gel absorberas snabbt in i huden och börjar genast verka för att öka hudens elasticitet.

Huvudingredienser

Murgröna – Ökar blodcirkulationen och hjälper därmed kroppen att avlägsna gifter och fettdepåer. Den innehåller också massor av antioxidanter.

En – Ytterligare en hudstimulerande växt som hjälper huden att avlägsna gifter. En kan synligt minska mängden celluliter.

Arnika – Arnikablomman innehåller ämnet Helenalin, som startar upp hudens förnyelseprocess.

Hur använder jag det och när kan jag se resultat?

CC Buttocks Lifting Gel är enkelt att använda och passar in i alla livsstilar. Smörj in på önskat område två gånger per dag, förslagsvis morgon och kväll. Massera tills gelen absorberats helt och upplev snabba resultat. Detta innebär att du kan njuta av din nya, släta, hud kort efter applicering.

Säker att använda

CC Buttocks Lifting Gel är perfekt för att strama upp din bak och dina lår. Skulle du vara osäker på om du är allergisk bör du, som alltid, läsa listan på ingredienserna. Vi rekommenderar även att du gör ett fläcktest på insidan av handleden innan du börjar använda produkten på något större hudområde.