Blackhead Removal

60ml Peel-off Mask

Vad är Neutriherbs Blackhead Mask?

Neutriherbs Blackhead Mask är en peel off ansiktsmask mot pormaskar som verkar för att ge dig en djuprengöring av porerna med hjälp av kolpulver och extrakt från havre och aloe vera. Denna kombination av ingredienser kompletterar och förstärker varandra egenskaper för att ge dig en känsla av lyx och kan hjälpa dig få bort pormaskar. Peel off masken hjälper dig också att vårda och föryngra din hy genom att ta bort döda hudceller.

Hur fungerar Blackhead Mask Ansiktsmask mot Pormaskar?

Denna innovativa ansiktsmask mot pormaskar använder en mycket enkel men samtidigt effektiv teknik vilket involverar en vakuumprocess. För bästa resultat ska ansiktet först ha tvättats med varmt vatten för att öppna upp porerna och lösa upp oljan i dem. Applicera sedan peel off masken och säkerställ att hela området du vill behandla är täckt utan att hyn syns och försök även ha en jämn yta på masken så den torkar jämt. Under tiden ansiktsmasken torkar är det nu masken sätter sig i porerna. Eftersom luft har separerats från ansiktet, när du sedan drar av masken från ansiktet dras orenheterna ut med vakuumteknik och kan därför få bort pormaskar och döda hudceller.

Ingredienser

Alla ingredienser i Blackhead Mask är helt naturliga och innehåller inga farliga kemikalier eller syntetiska material för att säkerställa att din hy inte skadas. De aktiva ingredienserna är:

Aktivt kol
Aktivt kol: Aktivt kol har en hög halt av absorberande egenskaper för att säkerställa att dina porer rengörs ordentligt från orenheter och olja. Aktivt kol är också bra då det hjälper till att reglera produktionen av olja. Kol verkar även för att förbättra hyns estetik, vilket kan göra hyn mer ungdomlig och mjuk.
Havreextrakt
Havre extrakt: Denna fantastiska ingrediens optimerar effekten av de andra två ingredienserna. Havre extrakt tränger snabbt in i huden och ger en långvarande återfuktning.
Aloe Vera Extract
Aloe vera extrakt: Aloe vera har länge varit känt för sina många fördelaktiga egenskaper, inte bara inom hudvård utan inom hälsa i stort. Plantan har inkluderats i denna ansiktsmask mot pormaskar tack vare dess fördelaktiga egenskaper på hyn såsom återfukta samtidigt som den tar bort döda hudceller.

Hur applicerar jag Blackhead Mask?

Ansiktstvätt

Rengör ansiktet med varmt vatten.

Maskbehandling

Applicera en lagom mängd av peel off masken på det önskade området.

Klocka

Låt masken sitta i 15-25 minuter, eller tills den har stelnat helt och dra sedan av den. Börja nerifrån och dra uppåt.

Återfukta

Skölj av resterna med varmt vatten, och applicera en ansiktskräm.

Observera:

  • Om någon form av irritation uppstår, sluta använda Blackhead Mask.
  • Undvik kontakt med ögonen, om det inträffar tvätta noga med varmt vatten.
  • Håll utom räckhåll för barn.
  • Förvara svalt och torrt.

Ansiktsmask mot pormaskar passar för:

Pormaskbehandling

Vanliga frågor

Hur lång tid innan jag ser resultat?

Du kan se resultat efter första användningen eftersom denna ansiktsmask mot pormaskar får med sig orenheter och pormaskar när den dras av. Masken kan hjälpa din hy få mer lyster efter första användning, men vi rekommenderar att du följer de rekommenderade applicerings rutinerna för bästa resultat.

Vad är den mest effektiva appliceringsmetoden?

Första steget är att rengöra ansiktet med varmt vatten för att öppna porerna och lösa upp olja och orenheter i porerna. Steg två är att mjuka upp huden genom att ta en varm dusch eller använda en ångmaskin framtagen för ansiktet för att slutligen applicera peel off masken jämt och låt torka i 15-25 minuter.

Finns det några bieffekter?

Neutriherbs Blackhead Mask är innehåller endast naturliga produkter och om du följer tillverkarens applicerings rekommendationer och inte använder masken varje dag, borde det inte finnas några bieffekter. Dock är denna ansiktsmask mot pormaskar inte lämplig för personer med känslig hy på grund av irritationen som kan uppstå när man drar av masken.

Finns där andra hudvårds produkter som kan optimera resultatet?

Tack vare de naturliga ingredienserna i peel off masken kan du använda andra hudvårdsprodukter säkert. Om du vill förbättra resultatet från din ansiktsmask, använd en ansiktskräm eller ett serum som verkar reparerande och minskande av porerna.

Hur ofta kan jag använda Neutriherbs Blackhead Mask?

Tillverkaren rekommenderar att du använder produkten två till tre gånger i månaden, beroende på din hudtyp. Om du har mer känslig hy använd två gånger i månaden, och om du har mer normal hy kan du använda masken upp till tre gånger i månaden.

Är produkten djurtestad?

Nej, inga djur har använts för att testa denna produkt. Tillverkaren har ett GMPC (Good Manufacture Practice of Cosmetics) certifikat som visar att de är djurvänliga.

Kan produkten användas av vegetarianer och veganer?

Ja, denna ansiktsmask mot pormaskar innehåller endast naturliga ingredienser som kan användas av vegetarianer och veganer.

Säker att använda

Neutriherbs Blackhead Mask innehåller endast naturliga ingredienser. Det finns inga kända bieffekter men vi på LeLuna rekommenderar att du dubbelkollar att du inte är allergisk mot några av ingredienserna. Om du är osäker, lägg en liten klick mask på insidan av handleden. Om det börjar synas några spår av allergiska reaktioner, sluta använda produkten omedelbart.

Hur beställer jag Neutriherbs Blackhead Mask?

Du kan snabbt och smidigt beställa denna ansiktsmask mot porer genom att klicka på “lägg i varukorgen” som du hittar längre upp på produktsidan. Därefter går du vidare till utcheckningen där du väljer önskad betalnings- och leveransmetod. Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar eller vill ha hjälp med beställningen. Vi finns tillgängliga på chatten, telefon och via email.