Bio Serum

50ml | Intensiv Olja Till Ansikte & Kropp
  • I lager

  • Fri frakt

  • Äkta produkt

  • Premium kvalité

Väcker hudens elasticitet till liv

En hälsosam elasticitet i din hud kan vara nyckeln till att skydda den från tidens naturliga förändringar! Ungdomlig hud med en bra vätskebalans återhämtar sig snabbare, genom högre kollagen-nivåer som låter huden anpassa sig utan att överstiga dess naturliga gränser. Även om det kan gå långsammare för bristningar och ärr att blekna bort, ju äldre vi blir, så kan alla ta ett steg framåt när det gäller att hjälpa hudens läkeprocess. Det kan vara genom en hälsosam diet med mycket vitaminer, men allra bäst gör du det genom att underhålla hudens vätskenivåer genom en näringsberikande återfuktning, då både kollagen- och elastin-fibrer stärks avsevärt av fukt.

Vitaminerna A & E ger huden kärlek

Skin Doctors använde sin unika kunskapsbas vad gäller hudens processer när de skapade sitt Bio Serum, där traditionella, historiskt etablerade metoder gifter sig med intensivt närande och vårdande vitaminerna, A och E. Vitamin A spelar en helt avgörande roll när det gäller bevarandet av en hälsosam hud och hjälper till att utjämna utseendet hos din hy. Vitamin E, drar sitt strå till stacken genom att skydda cellerna mot oxidativ stress på ett kraftfullt sätt, genom att utgöra en gräns mot fria radikaler och föroreningar som åldrar hyn.

De här vitaminerna samarbetar med de viktiga växtkomponenterna och levereras i form av ett silkeslent serum med stärkande olja. Tillsammans verkar de för att återuppväcka, fräscha upp och återställa den vackra utstrålningen hos din hud.

Aktiva växtextrakt

Hos Skin Doctors använde man sin fingertoppskänsla när man tog fram sin blandning av särskilt utvalda växtkomponenter, som alla verkar för att främja hudens anpassningsförmåga. Man utgick ifrån nyponet som är hjärtat i formulan och man lät skörda de allra bästa och vitaminrika fröna från rosenbuskarna för Bio Serum. Nyponoljan har en hög halt av fettsyror som är mycket fuktighetsbevarande, och det rika C-vitamininnehållet spelar en nyckelroll när det gäller bevarandet av en frisk hud. Vitamin C hjälper till i kollagen-bildningen och cellproduktionen, och är helt avgörande för din kropps allmänhälsa. Ytterligare en effekt av vitamin C är att den ljusar upp och ger ny energi till din hud.

Man har inkluderat fyra andra omsorgsfullt utvalda växtextrakt i Bio Serums värdefulla formula. Kamomill och lavendel har länge haft ett gott anseende vad gäller de lugnande, lindrande, uppljusande, samt väldoftande egenskaper. Rosmarin, som mixats in i serumet för jämnhet och spänst, har nyligen blivit forskningsmässigt kopplad till skydd mot UV-ljus. Slutligen har vi Calendula, också känd som ringblomma, verkar lugnande och skyddar mot irritation, samtidigt som den är intensivt återfuktande. Växten har nyligen uppvärderats på grund av dess påverkan på hudens elasticitet och fuktbevarande.

Tillsammans verkar de här fem värdefulla växtextrakten i perfekt harmoni och gör gemensamma insatser för att återställa och fräscha upp din hy och ge din hud nytt liv. Genom att ge din hud intensiv och regelbunden näring med Bio Serum, kommer din hy kännas fuktberikad och elastisk, med en mjukare, smidigare och samtidig spänstigare yta.

Full innehållsförteckning

Cyklometikon, mineralolja (paraffinvätska), cyklopentasiloxan, dimetikon, triisononanoin, cetearyletylhexanoat, olja av glycine soja (sojaböna), blomolja från calendula officinalis, tokoferylacetat, blomolja från chamomilla recutita (matricaria), bladolja från rosmarinus officinalis, fröolja från rosa moschata, olja från lavandula angustifolia (lavendel), retinylpalmitat, isopropylmyristat, bisabolol, röd 17 (CI26100), aromämne (parfym), citral, kumarin, eugenol, geraniol, citronellol, farnesol, limonen, linalool.

Användning

Bio Serum är en rikt närande produkt så en liten mängd räcker långt! För användning, så massera in några droppar i din hud, eller använde ett större antal droppar i badet. Skin Doctors Bio Serum passar för användning över hela kroppen och ansiktet, samt för både med och kvinnor av alla hudtyper. Använd så ofta du önskar.

När du provar en ny produkt rekommenderas du att alltid läsa igenom anvisningar och innehållsförteckning av allergiskäl. Använd produkten på skadefri och rengjord hud.