Betalningsalternativ

Betalningsalternativ

Hos Lé Luna är vi fullt medvetna om hur viktigt det är att skydda våra kunders personliga betalningsuppgifter och alla våra betalningsalternativ har valts med säkerhet i åtanke. Du kan lugnt känna dig 100% säker när du betalar hos oss. För att göra det så bekvämt som möjligt för dig och dina behov erbjuder vi flera olika betalningsmetoder med etablerade och pålitliga säkerhetsåtgärder.

KORT

Vi tar inte ett extra öre från dig om du väljer att betala med kreditkort. Vi sparar aldrig dina kortuppgifter och vårt beställningssystem använder de senaste säkerhetsmetoderna. Vi använder 256-bit SSL kryptering från början till slut, och vi använder endast Checkout.com för vår programvara för betalning.

BANKÖVERFÖRING

Du kan även välja att betala direkt via din internetbank. Du kan välja banköverföring via din internetbank när du väljer betalningsalternativ. När du väljer att betala med din internetbank omdirigeras du automatiskt till sidan. Du kan betala via SEB, Swedbank, Nordea och Handelsbanken.

KLARNA FAKTURA

Vi erbjuder även Klarna Faktura som betalningsalternativ. Det innebär att du får en faktura tillsammans med din beställning som du har 14 dagar på dig att betala räknat från ditt beställningsdatum. Du behöver inte ha handlat med Klarna tidigare för att välja detta betalningsalternativ. Du måste vara svensk medborgare och ha ett svenskt personnummer för att handla med Klarna.

KLARNA DELBETALNING

Via Klarna faktura kan du även välja att dela upp din betalning på upp till 24 månader. Minimum avgift är 50 kr i månaden och en aviavgift på 29 kr. Du behöver inte ha handlat med Klarna tidigare för att välja detta Klarna Delbetalning. Du måste vara svensk medborgare och ha ett svenskt personnummer för att handla med Klarna. Läs mer om Klarnas villkor här.

PAYPAL

Det finns 350 miljoner människor som använder PayPal - om du är en av dem så vet du säkert redan att det är ett utmärkt sätt att betala, utan att behöva dela med sig av sina finansiella detaljer på nätet. På grund av detta och eftersom det är ett bekvämt betalningssätt, så tillåter vi även betalning med PayPal.

PER TELEFON

Om du hellre pratar med någon, så kan du ringa och prata med en av våra kundtjänstmedarbetare, som kan lägga beställningen åt dig. Vi pratar 11 olika språk och hjälper gärna till.